Τσίπρας: Όσοι έχουν θέση ευθύνης να μιλάνε όταν πρέπει και όχι όταν δεν πρέπει

Πολιτικοί αναλυτές ερμηνεύουν την αναφορά αυτή του πρωθυπουργού ως αιχμή για τον Πάνο Καμμένο αν και προηγήθηκε μια αναφορά κατά «των διαρκώς κινδυνολογούντων και ασκόπως πολιτικολογούντων»

Κατηγορηματικός ότι δεν θα υπάρχουν πια μέτρα και θα υπάρχουν αντίμετρα εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγoντας τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον ίδιο θα διαψευστούν και όσοι κινδυνολογούν για περικοπές στις συντάξεις υποστηρίζοντας ότι «οι εταίροι μας, μας ακούνε πια γιατί έχουμε ανακτήσει την εμπιστοσύνη τους».

«Tα δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω και τώρα έρχεται επιτέλους η ώρα να θρέψουμε τους καρπούς των κόπων μας και της μεγάλης προσπάθειάς μας να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια της λιτότητας και τη σκληρή περίοδο της κρίσης και της επιτροπείας» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας απαρίθμησε και τα μέτρα που θα υλοποιηθούν άμεσα κάνοντας λόγο για μείωση του ΕΝΦΙΑ, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών, επιδότηση ενοικίου, καταβολή αναδρομικών σε ένστολους-πανεπιστημιακούς-γιατρούς, επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών για νέους.

Στη συνέχεια επιτέθηκε σε όσους «εγχώριους παράγοντες που επιμένουν στις κινδυνολογικές προβλέψεις» ζητώντας τους «να είναι πιο προσεκτικοί για την δική τους αξιοπιστία». 
«Κάποτε μας έλεγαν ότι αν δεν κάνουμε 4-5 μεγάλες ιδιωτικοποιήσεις δεν θα βγούμε στις αγορές, την άλλη μας είπαν ότι δεν μπορεί να υπάρχει καθαρή έξοδο από τα μνημόνια και ότι χρειάζεται πιστοληπτική γραμμή στήριξης, τώρα ζητούν να κοπούν εκ νέου στις συντάξεις που οι ίδιοι έκοψαν από άλλο πολιτικό ρόλο καμια 40αρια φορές» είπε ο Αλέξης Τσίπρας καλώντας όλους όσοι «έχουμε θέση ευθύνης να μάθουμε να δουλέουε περισσότερο, να μιλάμε λιγότερο και κυρίως να μιλάμε όταν πρέπει και όχι όταν δεν πρέπει». Αυτή η συγκεκριμένη αναφορά του πρωθυπουργού από πολιτικούς αναλυτές ερμηνεύθηκε ως αιχμή για τον Πάνο Καμμένο αν και προηγήθηκε μια επίθεση κατά  «των διαρκώς κινδυνολογούντων και ασκόπως πολιτικολογούντων».
Αναφερόμενος στο πότε θα γίνουν εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη συνταγματικά προβλεπόμενη θητεία της. Αν θέλει να την εμποδίσει ο Μητσοτάκης, ας καταθέσει πρόταση δυσπιστίας για να δουμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Ανοιχτά όλα στη Βουλή».
Μιλώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε οτι «είναι μια μοναδική και αναντικατάστατη ευκαιρία για τους δυο λαούς και για τη σταθερότητα στα Βαλκάνια» ενώ έστειλε μήνυμα προς την πΓΔΜ σε περίπτωση που δεν την ψηφίσουν.
«Αν οι γείτονες μας την απορρίψουν πρέπει να γνωρίζουν και θα το πω με ειλικρίνεια δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για την είσοδό τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή άλλους διεθνείς οργανισμούς ή αμυντικές συμμαχίες στις οποίες η Ελλάδα συμμετέχει. Διότι αν δεν αλλάξουν τη Συνταγματική τους ονομασία, θέλω να είμαι σαφής, η Ελλάδα δε πρόκειται να το επιτρέψει. Δεν πρόκειται να δεχτεί την είσοδο της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ ή σε άλλο διεθνή οργανισμό, ή σε οποιοδήποτε σχήμα αμυντικής συνεργασίας με συνταγματική ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
loading...

4 thoughts on “Τσίπρας: Όσοι έχουν θέση ευθύνης να μιλάνε όταν πρέπει και όχι όταν δεν πρέπει

  1. ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ

  2. Η αντίστροφη μέτρηση για την.παγκόσμια απελευθέρωση των λαών νοιώθω ότι ξεκίνησε. Η παγκόσμια αστυνομία ετοιμάζεται και στην Ελλάδα

    Alexander 33

    Έτοιμος να δώσει τα τελειωτικά κτυπήματα στην Cabal ο Αμερικανός πρόεδρος. Έστειλε σήμερα Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, σημαντικό μήνυμα (email) στα κινητά τηλέφωνα των Αμερικανών πολιτών:

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ WASHINGHTON DC

    Για όλα όσα θα συμβούν στις επόμενες ημέρες θα σας κρατώ ενήμερους. Πιθανόν να οργανωθούν ταραχές από τους κακούς τυράννους που θέλουν να μας βλάψουν, σε μια προσπάθεια για να αποφύγουν τις συλλήψεις.

    Με εντολή μου, θα επιβληθεί μια κατάσταση προσωρινού στρατιωτικού νόμου και θα εφαρμοστούν ειδικές ποινές για όσους τον παραβούν. Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε την ασφάλεια και την ευημερία κάθε άνδρα, γυναίκας ή παιδιού αυτής της χώρας.

    Ελπίζω ότι αυτό το μήνυμα θα φτάσει σε αρκετούς από σας, για να επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις. Δεν μπορεί να μεταδοθεί με τους συνηθισμένους τρόπους. Οι πρωταρχικοί μας στόχοι βρίσκονται μέσα στην Washinghton DC. Να παραμείνετε ήρεμοι και να μην πέφτετε θύματα ψευδών ειδήσεων. Πάνω από όλα, να προσεύχεστε!

    Ο στρατιωτικός νόμος που θα επιβληθεί θα δώσει στους στρατιωτικούς μας την απαραίτητη εξουσία για να χειριστούν και να διεξαγάγουν με επιτυχία αυτές τις επιχειρήσεις, τόσο μέσα στην χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό.

    Ο Potus (ο πρόεδρος σας) είναι καλά προστατευόμενος. Είναι καιρός να πάρουμε πίσω τη χώρα μας και να φτιάξουμε ξανά την μεγάλη Αμερική. Ας χαιρετίσουμε και να προσευχόμαστε γι' αυτούς, τους γενναίους ένστολους άνδρες και γυναίκες που θα αναλάβουν την αποστολή αυτή, για να φέρουν την ειρήνη, την ενότητα και να επιστρέψουν την εξουσία πίσω στον λαό.

    – Ο Θεός να σας ευλογεί συμπατριώτες μου Αμερικανοί!

    https://inteldinarchronicles.blogspot.com/2018/10/an-important-message-from-potus-donald.html?m=1

  3. Άρε Παπαδόπουλε που είσαι τώρα κάποτε έλεγες θα με βρίζετε και μετά μόλις θα δείτε τη δημοκρατία έχετε θα με αναζητάτε πόσο δίκιο είχες κρίμα που δεν υπάρχει ένας στρατιωτικός με αρχιδια όπως εσυ

Comments are closed.