Αποκαλύπτουμε το κόλπο που στήθηκε με τη Χρυσή Αυγή

Αναρωτιέστε τι γίνεται στη γνωστή δίκη με κατηγορούμενη όλη σχεδόν την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής;

Εάν θυμόμαστε ,τότε – επί πρωθυπουργίας Σαμαρά  και κατ εντολή … ξέρετε ποιων  – ασκήθηκε ποινική δίωξη για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοκατοχή κατά των 22 συλληφθέντων της Χρυσής Αυγής .

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρισκόταν 6 βουλευτές , 13 στελέχη της ΧΑ, 1 ειδικός φρουρός και μια ανθυπαστυνόμος της οποίας έρευνα στο σπίτι της αποκάλυψε στις αρχές ένα «μίνι» οπλοστάσιο. Την ιδία περίοδο εκκρεμούσαν και 9 εντάλματα σύλληψης.

Πρωτοφανή κίνηση του κρατικού μηχανισμού  στα Ευρωπαϊκά δεδομένα να συλληφθεί ένα ολόκληρο πολιτικό κόμμα  !!

Γιατί άραγε ;

Πρόσφατα ολοκληρώσαμε τη μελέτη όλης της δικογραφίας και καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα… που ξεγυμνώνει όλη την υπόθεση

Οι κατηγορούμενοι – μέλη της Χρυσής Αυγής, στη δίκη που δρομολογήθηκε τότε  και δέσμευσε το αποτέλεσμα – έπρεπε να κατηγορηθούν με βάση τη νομοθεσία για τις τρομοκρατικές οργανώσεις , και όχι να παραπεμφθούν ως μέλη απλής εγκληματικής οργάνωσης και έτσι , αφού πρώτα πέσουν στα μαλακά , στην συνέχεια να αθωωθούν εκ των πραγμάτων , όπως θα δείτε ( πιθανότατα ) στη συνέχεια.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι σε κάθε περίπτωση το τεκμήριο αθωότητας θα πρέπει να γίνεται σεβαστό από όλους .

Υπήρξε συνεπώς ξεκάθαρη μεθόδευση , και ο «Σκύλος χορτάτος και – στο τέλος – η πίτα αφάγωτη » .Τούτο ήταν εξ αρχής ( μονομερώς ) το σχέδιο με μοναδικό απώτερο σκοπό , την αρπαγή των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής  από τα κόμματα «συλλέκτες» , σε συνδυασμό με την μέθοδο της παρατεταμένης δυσφήμησης ενός πολιτικού κόμματος .

«Καρφί δεν τους καιγόταν » παράλληλα , εάν σκοτώθηκε ένας νέος άνθρωπος

Είναι συνεπώς δρομολογημένη και «κλειδωμένη» εξ αρχής , η τελική αθώωση  των κατηγορουμένων και η δημιουργία έτσι «κοινωνικών ηρώων » στην συνέχεια , ( τους οποίους κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν )  ενισχύοντας όμως  την εσωστρέφεια στην ελληνική κοινωνία με ότι τούτο .

Τη δημιουργία δηλαδή κλιμακούμενης πολεμικής ατμόσφαιρας ,μεταξύ ακροδεξιών και ακροαριστερών ομάδων . Ήδη , ζούμε τέτοιες καταστάσεις .

Είναι καιρός η δικαιοσύνη να απεγκλωβιστεί από αυτήν την παγίδα και την παρατεταμένη δικαστική πλάνη , Κύριε Υπουργέ της δικαιοσύνης

 Δείτε εάν είναι επιτρεπτή η μεταβολή της κατηγορίας και σε κάθε περίπτωση, ας ολοκληρωθεί  επιτέλους η εκδίκαση της υπόθεσης αυτής .

Εκεί που φτάσαμε , στο συμφέρον πλέον όλων – των πλευρών – είναι η μη εκδίκασή της κι ως εκ τούτου η συνεχής χρονοτριβή ,  σε βάρος , της αξιοπιστίας του δικαικού μας συστήματος και της εμπιστοσύνης των πολιτών στη δικαιοσύνη

Ποιος θα προστατέψει αυτές τις Αρχές ;

Ποιος θα προστατέψει την κοινωνία από τις συγκρούσεις ακροαριστερών και ακροδεξιών ;

Ο Πόλεμος συμμοριών στα μεγάλα αστικά κέντρα με νεκρούς και μεγάλες καταστροφές, είναι αυτό που θα απασχολήσει , οσονούπω .

Ξέρουμε πλέον ποιοι θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...

17 thoughts on “Αποκαλύπτουμε το κόλπο που στήθηκε με τη Χρυσή Αυγή

  1. Δυστυχώς, μια κάποια σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Και την ευθύνη την έχει εξ
    ολοκλήρου η αναρχοκομμουνιστική κυβέρνηση με τον προστάτη των αναρχικών τσίπρα.
    Όποιος πει κάτι κατά των εισβολέων λαθρομεταναστών, κάτι πατριωτικό, οτιδήποτε
    υπέρ της Ελλάδας, αμέσως τα κομμούνια τον αποκαλούν φασίστα, ναζιστή κλπ.

    Άπειρα τα παραδειγματα, τα ξέρουμε όσοι θέλουμε να τα ξέρουμε.
    Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει αυτός ο ιερός τόπος που λέγεται Ελλάδα!

    Επίσεις "ο σιωπών δοκεί συναινείν" αυτό πάει στην εκκλησεία με τον
    ύπουλο διεθνιστηκό της προσανατολισμό.

  2. Εάν εσύ ''υποστηρίζεις'' τη Χρυσή Αυγή, τότε όλοι οι Έλληνες που αγκάλιασαν τη Χρυσή Αυγή πρέπει να λακίσουν από το κόμμα αυτό.

  3. Εγώ βλακα, είμαι ένα άτομο δεν είμαι το κόμμα, κεφτέ.
    Αν οι Εθνικιστές σκέφτοντε σαν εσένα, θα μπορούσα να πω και εγώ
    το ίδιο, δυστυχώς για σένα καθυστερημενε χριστιανοταλιμπάν, οι άνθρωποι
    ζουν στον αιώνα που βρίσκοντε και όχι στον μεσαίωνα όπου εσύ είσαι, χαϊβάνι.

    Την δική μου ηθική και αρχές, ούτε να τις ονειρευτής δεν μπορείς καρναβάλι
    ο χριστιανισμός πανιβλακα, είναι διεθνιστικός και ενάντια του Εθνικισμού, ντουβάρι.

  4. ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΥΠΕΣ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΜΟΝΟΝ,ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Ή ΤΡΟΛΑΚΙΑ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΒΑΡΚΑ ΕΓΕΙΡΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΟΧΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ) ΕΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΙΑ.

  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΛΦΗ ΖΑΓΚΛΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΛΙΝΑΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ….ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΑΣΦΤΙΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΒΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ Η ΚΑΚΟΜΠΟΙΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΑΓΝΩΣΤΡΟΥ ΜΗΤΡΟΣ ΣΕ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΕΡΑΣΕ ΧΑΛΒΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ……Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ …ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΑΚΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗΝ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..Ε ΚΙ'ΈΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΥΛΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΤΣΙ? ΓΙΑΤΙ ΟΡΦΑΝΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΞΤΡΟΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΑΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΙΥ ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ ΤΩΝ ΝΟΘΩΝ ΑΓΝΩΤΟΙΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΛΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ …ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΞΟΜΟΛΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ…ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΤΕΛΛΑΡΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟΟ ΤΟ ΠΕΥΤΡΑΧΗΛΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΟΑ ΖΗΤΩ ΤΟ VOLVO…..ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΡΕΕ!!!

  6. Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΛΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΕΜΑΤΑ .. ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

  7. ΟΥΣΤ ρε κοπρο ντιν νταν ντιγκι ντογκα ανωμαλε ελεεινε βρωμιαρη που τραβουσεs Μ@Λ@ΚΙ@ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ηδονοβλεψια ματακια μπανιστηρτζη βρωμυλε βρωμοκαΜΠΙΝΕ αντε να παιζειs με το πετσακι σου γρια ανωμαλη σουηδεζα ναζιαροζαγκλαρω τετοιουs ανωμαλουs Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΦΑΓΩΜΕΝΟΥΣ σαν και εσνα Π@ΥΣΤΗ δεν χρειαζεται η Χρυση Αυγη παλιοΠ@ΥΣΤΕ ΟΥΣΤ ΜΑΣΟΝΟΠΨΩΡΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚ@ΛΟΤΡΥ- ΠΙΔΑ Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΕ Π@ΥΣΤΗ ΟΥΣΤ!!!ΟΥΣΤ Π@ΥΣΤΗ!!!ΟΥΣΤ ΩΞΩ Π@ΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!

    ΘΑ ΣΕ Γ@ΜΗΣΕΙ Ο ΚΑS Π@ΥΤΣΟΨ@ΛΟΧΥΜΕΝΕ Π@ΥΣΤΗ!!!

  8. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ": ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ;;;;;;; ΓΙΑΤΙ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΤΟΥ Κ.Κ. ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗ;;;;;;
    ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΟΝΟ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  9. Mad Dog, Επιβεβαιώνεις αυτό που είπα.
    ''Εάν εσύ ''υποστηρίζεις'' τη Χρυσή Αυγή, τότε όλοι οι Έλληνες που αγκάλιασαν τη Χρυσή Αυγή πρέπει να λακίσουν από το κόμμα αυτό''.

  10. Γαμώ το άπλυτο μουνί της καραπουτάνας μάνας σου,
    χεζω και την εβραϊκή σου αίρεση, μπάσταρδε.

  11. Γαμώ τον μελαχρινό κωλοτρυπιδο της μαρίκας και το
    άπλυτο βρωμομούνι της πόρνης μάνας σου, πουτανάκι.

  12. Οι διαφορές μας σε πολιτικό σκέλος, είναι ότι εγώ είμαι ένας ολοκληρωμένος Εθνικοσοσιαλιστής ιδεολογικά και εσύ είσαι ντεμέκ με την Χρυσή Αυγή
    γιατί την μάνα σου την πηδάνε πακιδες και μη ψαχνεσαι για κάτι άλλο,
    μπροστά μου σε θέματα Ήθους και αρχών είσαι ένα κουραδάκι.

    Ο πυρήνας της Χρυσής Αυγής, όπως και ο μεγάλος Αδόλφος,
    ήταν και είναι με την πατρώα θρησκεία, βλακα, ε πανιβλακα.

  13. GAV PSOLO DOG-PATERAKHS-EYTAJIAS-AGGELIKH-ARXIEREYS ELHN κλπ τρυπιεs κυλοτεs τηs εγκληματικηs συμμοριαs αφραγκοπψωρ-καρατζαφεροκ@λοτρυπιδοφσορ
    Καμπαλακια καμπαλακια και στιs Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΑΣ Π@ΥΤΣΕΣ Ψ@ΛΕΣ ΚΑΙ @ΡΧΙΔΑΚΙ@..
    Καμπαλα καμπαλα και στον ΜΠ@ΥΤΣΟΝ ΑΠΑΝΟΥ ΚΑΒΑΛΑ…
    ενα μικρο ορντεβρ αντιχριστιανακια καμπαλιστεs K@ΛOΠ@YΣTOI ΚΑΜΠΑΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΕΣ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ!!!!!

    Γ@ΜΩ την σκουρη Ψ@ΛΟΧΥΜΕΝΗ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ τηs ΜΑΝΑΣ σου Π@ΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΕ Π@ΥΣΤΗ!!!

    Γ@ΜΩ το Μ@ΥΝΙ τηs Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓ@ΜΗΜΕΝΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΣΟΥ που σε επιασε στον καΜΠΙΝΕ να τραβαs Μ@Λ@ΚΙ@ ΑΝΩΜΑΛΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕ Ψ@ΛΟΧΥΜΕΝΕ Π@ΥΣΤΗ!!!

    ρε Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΦΑΓΩΜΕΝΕ Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΕ Ψ@ΩΛΟΦΑΓΩΜΕΝΕ Π@ΥΣΤΗ Γ@ΜΩ ΤΗΝ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ τηs γυναικαs σου την ΒΡΩΜΟΠ@ΥΤΑΝΑ Γ@ΜΙΟΛΑ ΤΣΙΜΠ@ΥΚΛΟΥ!!!

    ρε Π@ΥΤΑΝΑΣ γιε Γ@ΜΩ τον Π@ΥΣΤΗ γιο σου τον βρωμοκαΜΠΙΝΕ που απο Π@ΥΤΣΕΣ η Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ του ειναι κομπλε ΑΝΩΜΑΛΕ Π@ΥΣΤΗ ηδονοβλεψια ματακια μπανιστηρτζη Γ@ΜΗΜΕΝΕ ΟΥΣΤ Π@ΥΣΤΗ!!!

    ΟΥΣΤ ανωμαλε ελεεινε ξευτιλισμενε ψυχασθενη που τραβουσεs Μ@Λ@ΚΙ@ μπροστα στην αδελφη τηs μαναs σου σκεπασμενοs με ενα σεντονι Π@ΥΣΤΗ ΑΝΩΜΑΛΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕ Ψ@ΛΟΠΑΡΚΙΔΑ παλιοκαΜΠΙΝΕ!!!

    Π@ΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΦΑΓΩΜΕΝΕ Ψ@ΛΟΧΥΜΕΝΕ Π@ΥΤΣΟΠΑΣΣΑΛΕΙΜΕΝΕ @ΡΧΙΔΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ ΤΗΣ Κ@ΡΙΟΛΑΣ Π@ΥΤΑΝΑΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ Ψ@ΛΟΧΥΜΕΝΗΣ Π@ΥΣΤΡΑΣ ΤΗΣ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΧΥΜΕΝΗΣ Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ Γ@ΜΟΥΣΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΥΟ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ Π@ΥΤΣΟΧΥΜΕΝΗΣ ΤΗΣ Π@ΥΤΑΝΑΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΤΣΙΜΠ@ΥΚΛΟΥΣ ΜΠΑΤΑΝΟΒΓΑΛΜΕΝΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕ Π@ΥΣΤΗ Γ@ΜΗΜΕΝΕ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗ!!!!

    Γ@ΜΗΜΕΝΗ Ψ@ΛΟΧΥΜΕΝΗ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑ!!!

    Π@ΥΣΤΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΣΩΡΡΑ ΜΑΣΟΝΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΙΑ…ΑΝΩΜΑΛΕ Γ@ΜΗΜΕΝΕ Π@ΥΣΤΗ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΗ Π@ΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΟΥΣΤ Π@ΥΤΑΝΑΣ ΓΕΝΑ!!!!!!!!!!

    Το κανελλοπουλο στο ουψαλα τι το εχειs Γ@ΜΗΜΕΝΕ Π@ΥΣΤΗ ανωμαλε διεστραμμενε ηδονοβλεψια ματακια μπανιστηρτζη;;;;

  14. Πες στον ψηλό, τον Παναθηναϊκάκια, οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμ…

    (γκαβός)

  15. ΠΡΟΣΟΧΉ

    Παρακαλώ, όποιος γνωρηζει, η μπορεί να με οδηγήσει στον όνομα τηλ
    έστω εμαιλ αυτό του χυδαίου εκτρώματος, η αμοιβή είναι 2.000 ευρώ.
    Aπάντησε με ένα "ναι" και θα σε δώσω το προσωπικό μου εμαιλ να
    μιλήσουμε τα χρήματα θα κατατεθούν αυθημερόν
    Θέλω να τον μυνησω για προσβολή στην πεθαμένη πριν 25ετείας μάνα μου.

  16. κ.Mad Dog ειναι αληθεια οτι τραβουσεs μ@λ@κι@ σκεπασμενοs με ενα σεντονι μπροστα στην αδελφη τηs μαναs σου;

    κ.Mad Dog ειναι αληθεια οτι κρυφοκοιτουσεs απο το σαλονι την γειτονισσα σου και σε επιασε η μανα σου;

    ανωμαλε βλαμμενε ψυχασθενη βρωμιαρη ελεεινε ξευτιλισμενε παλιολουγκρα παλιοπ@υστε ματακια ηδονοβλεψια μπανιστηρτζη

    ελεγε η μανουλα…ζαγκλαρωμ τι ειν τουτα που φτιανσ βαλθηκεs μαρη ξεκ@λο με την κ@λοτρυπιδασ ολου του χουριο να του ξεκανσ και ολο τσιμπ@υκια φτιανσ;τι τουθελεs ζαγκλαρωμ την εκδρουμη στουν ολιμπου απανω και ουλοι σε γ@μησανε αυτου απανου;δεν σουπα μαρη ζαγκλαρω κοντα στου δια να μην παs γιατι ολο τον π@υτσον του στου κ@λοτρυπιδαs θα κουβαλαs;

  17. ΠΡΟΣΟΧΉ

    Παρακαλώ, όποιος γνωρηζει, η' μπορεί να με οδηγήσει στον όνομα τηλ
    έστω εμαιλ αυτό του χυδαίου εκτρώματος, η αμοιβή είναι 2.000 ευρώ.

    Aπάντησε με ένα "ναι" και θα σε δώσω το προσωπικό μου εμαιλ να
    μιλήσουμε, τα χρήματα θα κατατεθούν αυθημερόν
    Θέλω να τον μυνησω για προσβολή στην πεθαμένη πριν 25ετείας μάνα μου.

Comments are closed.