Πρώτα ο Έλληνας.. και όχι πετάνε τον Έλληνα από το σπίτι του για να το δώσουν στους λαθρομετανάστες

Όλοι προσπαθούν να επιτύχουν κάτι προς όφελος του λαού και της κρατικής οντότητας τους, είτε συμφωνούμε.. μας αρέσει είτε όχι.. οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε..
Εμείς τι κάνουμε για το Ελληνικό Έθνος? για να επιτύχουμε τους όποιους στόχους μας χρειαζόμαστε
οικονομική ανάπτυξη και ευημερία.. Πρώτα ο Έλληνας.. και όχι πετάνε τον Έλληνα από το σπίτι του για να το δώσουν στους λαθρομετανάστες.. ή κόβουν το ρεύμα ή το νερό και οι λαθρο απολαμβάνουν δωρεάν και τους προσφέρονται όλα ++ 400 το μήνα στην κάρτα.. κτλ.
χρειάζεται παραγωγή, απο το μικρότερο που μπορεί ο καθένας.. δεν είναι δυνατόν να εισάγονται ακόμα κ τα πιο απλά.. καλές οι υπηρεσίες και το εμπόριο αλλά η παραγωγή είναι δύναμη.
Πρέπει να στηριχτεί η οικογένεια, η υγεία η παιδεία.. τα ήθη και οι αρχές.. να αλλάξουμε νοοτροπία.. έχουν ξεχαρβαλωθεί όλα..

αναγνωστης

loading...

7 thoughts on “Πρώτα ο Έλληνας.. και όχι πετάνε τον Έλληνα από το σπίτι του για να το δώσουν στους λαθρομετανάστες

  1. ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ,ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ…??

    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΛΕΞΗ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ…!!!

    ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΨΙΘΥΡΙΣΤΕΣ" ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΠ,ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ….

    ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΔΕΝ "ΧΡΩΣΤΑΕΙ" ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ…!!!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ,ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΤΑ 400 ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ….

  2. Κουράδα «χωρίς τέλος»: Είναι το σκατό που συνεχίζει να βγαίνει σαν μπιζέλι και όταν ξεκινάς να σκουπίζεσαι το στομάχι σου γουργουρίζει και ξαναχέζεσαι! Η διαφορά με την κουράδα «δεύτερης ευκαιρίας» είναι ότι αναφέρεται σε 3-4 συνεχόμενες φορές! Κουράδα «αγγούρι»: Είναι το είδος της κουράδας που νιώθεις σαν να κάθισες σε ποδήλατο χωρίς σέλα. Συνήθως αυτή η αίσθηση κρατάει για ώρες. Κουράδα «η νύφη και τα παρανυφάκια»: Είναι η οικογένεια κουράδων που στην αρχή βγαίνει το μεγαλύτερο σκατό (νύφη) και στη συνέχεια τα μικρότερα (παρανυφάκια)

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. ΨΑΧΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ … ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ;;; ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ (!!!)

  4. ΡΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗ ΜΙΧΑΛΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

  5. Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΧΟΥΦΤΑΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΧΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ

    ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΘΑ ΣΤΡΩΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 15ΕΤΙΑ

Comments are closed.