Προς συνδικαλιστές σωμάτων ασφαλείας . Ζητήστε την καταβολή των αναδρομικών εφάπαξ τέλη Οκτωβρίου , αλλιώς θα πάρετε ψίχουλα .

Ως γνωστό , τον Δεκέμβριο θα ληφθούν οι αποφάσεις για τις μειώσεις στις συντάξεις (το τελευταίο Eurogroup του 2018, είναι προγραμματισμένο για τις 3 Δεκεμβρίου)

  Στα μέσα Δεκεμβρίου επίσης , σας είπαν ότι ,  ένστολοι (στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες), πανεπιστημιακοί, δικαστικοί, γιατροί του ΕΣΥ αλλά και νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα θα λάβουν αναδρομικά και κοινωνικό μέρισμα.

Εάν , δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο  πρωτογενές πλεόνασμα που θα εμφανίσει ο φετινός προϋπολογισμός –  το οποίο και θα κρίνει το συνολικό ποσό που θα διατεθεί ως μέρισμα αλλά και τον τελικό αριθμό των δικαιούχων – το θέμα των περικοπών στις συντάξεις θα είχε ξεκαθαρίσει καιρό τώρα . Ωστόσο λένε ότι θα  ξεκαθαρίσει το τοπίο για το μέλλον των συντάξεων  – ως γνωστόν -και θα υπάρχουν νεότερα στοιχεία από το σκέλος των εσόδων του προϋπολογισμού, εντός του Νοεμβρίου .

Η τακτική που εξυφαίνεται είναι πλέον γνωστή . Φέρνουν ενώπιων της κοινής γνώμης ξανά , το ίδιο δίλλημα , συντάξεις ή αναδρομικά και κοινωνικό μέρισμα , προκειμένου να «κόψουν» ή το ένα , ή και τα δύο

Σε αυτό το δίλλημα όμως , ήδη έχει πέσει η πρόταση , ως έχουμε ενημερωθεί , αφού « δεν χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη» του προϋπολογισμού

Εάν κοπούν οι συντάξεις , θα προκληθεί πλήγμα στην αξιοπιστία της κυβέρνησης και θα πάμε πιο κοντά στο ενδεχόμενο μιας εκλογικής αναμέτρησης . Αυτό είναι δεδομένο , και συνιστά σκόπελο για τ οικονομικό επιτελείο .

Εάν δεν καταβληθούν τα αναδρομικά και το κοινωνικό μέρισμα ( δεν έχουν συνδεθεί με εκλογολογία  ) θα δυσανασχετήσουν ,  ένστολοι πανεπιστημιακοί, δικαστικοί, γιατροί του ΕΣΥ αλλά και νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα ( στο παιχνίδι εκεί θα μπει και το επίδομα θέρμανσης )

Το ότι ενημερωθήκατε πως , μπήκαν τα ποσά στον προϋπολογισμό ,  σημαίνει περισσότερο τακτική καθησυχασμού , παρά  διασφάλισης

Τι λέτε να συμβεί για άλλη μια φορά  ; 

Βλέπετε παράλληλα  , το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ιταλία και το πως μας επηρεάζει , και την δυσκινησία των Ελληνικών ομολόγων , ενώ , δεν είναι  άσχετο ότι , βγαίνουν στην δημοσιότητα δικαστικές αποφάσεις , σύμφωνα με τις οποίες , ζητούνται αναδρομικά οι κρατήσεις από τις  συντάξεις

Όλα αυτά είναι «βούτυρο στο ψωμί » του οικονομικού επιτελείου

Όλοι  μαζί , σε κοινό μέτωπο , απαιτήσετε να σας καταβληθούν τα προϋπολογισμένα αναδρομικά , τέλος Οκτωβρίου , αλλιώς , θα τα λάβετε σε δόσεις των 70  έως 120 ευρώ

Εμείς πάντως σας προειδοποιήσαμε .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ 

loading...

2 thoughts on “Προς συνδικαλιστές σωμάτων ασφαλείας . Ζητήστε την καταβολή των αναδρομικών εφάπαξ τέλη Οκτωβρίου , αλλιώς θα πάρετε ψίχουλα .

  1. Κάποτε ένας πολιτικός, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, πήγε σε κάποιο χωριό όπου μετά την ομιλία του έβαλε τον γραμματικό του να καταγράφει τα αιτήματα των πολιτών.
    Στους περισσότερους έταζε οικόπεδο για μετά την εκλογή του. Ωστόσο πήγε κάποιος πολίτης και ζήτησε από τον πολιτικό αρχιδια.
    Ο γραμματικός ακούγοντας το αίτημα του πολίτη, κοίταξε απορημένος τον πολιτικό για να του πει τι θα γράψει. Ο πολιτικός ψυχραιμος λέει στον γραμματικό του: «γράψε τον κι αυτόν για οικόπεδο». Μα, λέει ο γραμματικός, αρχιδια ζήτησε, τότε ο πολιτικός του λέει θα πάρει ότι ζήτησε όπως και οι υπόλοιποι.

  2. Το δημοσιο ανηκει σε ολους τους Ελληνες πολιτες.Ειναι το ΚΟΙΝΟΝ των Ελληνων!Δεν ειναι λαφυρο των κομματοδιορισμενων και των κρατικοδιαιτων.Θα πρεπει να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ αμεσα τα τερατωδη απιστευτα και αντικοινωνικα προνομια των 'μισθωτων' του δημοσιου εις βαρος της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ του λαου που βιοποριζεται απο την ελευθερη ανταγωνιστικη και παραγωγικη οικονομια…….Εινα αιτημα της λογικης και του δικαιου!…….,ΚΑΝΤΕ ΠΙΣΩ!Εχετε καταστρεψει την χωρα με τις απαραδεκτες και αδικες διεκδικησεις σας!Εναντι ποιου συνδικαλιζεσθε και απαιτειτε συνεχεια μισθους,μονιμοτητες,αναδρομικα,προνομια,και υπερογκες συνταξεις??Εναντι κυβερνησεων τυπικα που σας χαιδευουν λογω ψηφοθηριας και ουσιαστικα εναντι του λαου της ιδιωτικης οικονομιας που σας συντηρει με τους φορους του!Μη κανετε οτι δεν καταλαβαινετε!!Πιστευεται οτι εμεις η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του λαου που σας ταιζουμε με τους φορους μας δεν το καταλαβαινουμε???….Αρση της μονιμοτητας ,πλαφον στον αριθμο των ΔΥ(πχ 4% του πληθυσμου),συμβασεις εργασιας ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ χρονου (1-2-3-4 χρονια το πολυ), προσληψεις με μοριοποιημενο βιογραφικο ,ανωτερο και κατωτερο πλαφον στους μισθους με βαση το ωρομισθιο, συνεντευξη,και ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΣΘΟΥ(ποσα θελεις κ.υποψηφιε) ειναι μονο μερικα που θα επρεπε να γινουν!!…Σκεφτειτε πατριωτικα και εθνικα γιατι η καταστροφη ειναι ante portas.Αν νομιζετε οτι απο το κακο που ερχεται εσεις θα γλυτωσετε ειστε πολυ γελασμενοι!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΛΑΟς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ!!!Σταματηστε τις αρρωστες διεκδικησεις πριν ειναι αργα!!

Comments are closed.