Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν για την έλευση του Χριστού - Ιδού οι αποδείξεις!


Έχουν διασωθεί αρχαία κείμενα που το αποδεικνύουν

Στην Πολιτεία του Πλάτωνα (B, V , 362) – βιβλίο που όλοι το αποδέχονται – περιέχεται μία προφητεία ισάξια μ’ αυτές των προφητών της Παλαιάς Διαθήκης:


«Θα απογυμνωθεί απ’ όλα εκτός της δικαιοσύνης, διότι φτιάχτηκε αντίθετος στην ως τότε συμπεριφορά. Χωρίς να αδικήσει κανέναν θα δυσφημισθεί πολύ ως άδικος ώστε να βασανισθεί για την δικαιοσύνη και θα γεμίσει με δάκρυα εξαιτίας της κακοδοξίας αλλά θα μείνει αμετακίνητος μέχρι θανάτου και ενώ θα είναι δίκαιος θα θεωρείτε άδικος για όλη του τη ζωή. Έχοντας τέτοιες διαθέσεις ο δίκαιος θα μαστιγωθεί, θα στρεβλωθεί, θα δεθεί, θα ανάψουν τα μάτια του και στα τελευταία του αφού πάθει κάθε κακό θα καρφωθεί πάνω σε πάσσαλο, και να ξέρεις ότι δεν είναι δίκαιο αλλά αφού έτσι το θέλει ας γίνει».

Στο έργο Προμηθεύς Δεσμώτης του Αισχύλου, ο Προμηθέας όντας φυλακισμένος στον Καύκασο προλέγει ότι ο λυτρωτής του θα γεννηθεί από την παρθένο Ιώ και τον Θεό (στ.772, 834, 848) θα είναι δηλαδή υιός Θεού και υιός Παρθένου. Αυτός ο Θεάνθρωπος θα καταλύσει την εξουσία των παλαιών θεών και θα αφανίσει αυτούς και την δύναμή τους (908,920). Ο Ερμής τότε σταλμένος από τον Δία προαναγγέλλει στον Προμηθέα τα εξής:

«Τοιούδαι μόχθου τέρμα μη τί προσδόκα πριν αν θεός τις διάδοχος των σων πόνων φανή, θελήση τ’ είς αναύγητον μολείν ‘Άιδην, κνέφαια τ’ άμφί Ταρτάρου βάθη» μετάφραση «μην περιμένεις να λυτρωθείς από τους πόνους προτού θεός πάρει τα πάθια τα δικά σου πάνω του και με τη θέλησή του κατέβει στον ‘Άδη τον ανήλιαγο, στους άφεγγους του Ταρτάρου βυθούς» (στ. 1041-1043).

Ο Σωκράτης στην απολογία του αναφέρει τα ακόλουθα:

«Θα μείνετε κοιμισμένοι σε όλη σας τη ζωή εάν δεν σας λυπηθεί ο Θεός να σας στείλει κάποιον άλλον» (Πλάτωνος, Απολογία Σωκράτους 18{31α}).

Στο Άγιον Όρος υπάρχουν χειρόγραφα που διασώζουν προφητείες της Σίβυλλας –της ιέρειας του Απόλλωνα– για την έλευση του Χριστού π.χ σε χειρόγραφο με την ονομασία «Υπόμνημα εις τον Άγιον Απόστολον Φίλιππον» πού φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Δοχειαρείου αναφέρονται τα εξής:

«Ύστερα από πολύ καιρό θα φθάσει κάποιος εις αυτήν την πολυδιηρημένην γη και θα γεννηθεί με σάρκαν αμόλυντον. Με ανεξάντλητα όρια ώς Θεότητα θα λυτρώσει τον άνθρωπον από την φθοράν των ανίατων παθών. Και θα τον φθονήσει άπιστος λαός και θα κρεμασθεί ψηλά ώς κατάδικος εις θάνατον. Όλα αυτά θα τα υποφέρει με πραότητα».

Στο ίδιο χειρόγραφο αναφέρεται μία ανατριχιαστική προφητεία για την θεανθρώπινη φύση του Χριστού, για το εκούσιον πάθος Του, αλλά και για την Ανάστασή Του:

«Ένας ουράνιος με πιέζει ισχυρά, ό οποίος είναι φως τριλαμπές. Αυτός είναι ο παθών Θεός, χωρίς να πάθει τίποτε ή Θεότης Του, διότι είναι συγχρόνως θνητός και αθάνατος. Αυτός είναι συγχρόνως Θεός και άνθρωπος, που υποφέρει από τους θνητούς τά πάντα, δηλαδή τον σταυρό, την ύβριν, την ταφή. Αυτός κάποτε από τα μάτια του έχυσε δάκρυα θερμά. Αυτός πέντε χιλιάδες χόρτασε με πέντε άρτους, κάτι που ήθελε δύναμη θεϊκή. Ο Χριστός είναι ο δικός μου Θεός, ο οποίος εσταυρώθη εις το ξύλον, ο οποίος εξέπνευσεν, ο οποίος εκ του τάφου ανήλθεν εις τον ουρανόν».

Οι παραπάνω προφητείες αναφέρονται και σε άλλα χειρόγραφα πού βρίσκονται σε άλλες Μονές του Αγίου Όρους η αλλού(π.χ Μονή Σινά). Παρατίθενται ακόμη σε σύγχρονο βιβλίο, στον Μέγα Συναξαριστή της Ορθοδόξου Εκκλησίας του Αρχιμανδρίτη Βίκτωρος Ματθαίου.

Και γι’ αυτούς που ίσως αμφισβητήσουν ότι τα παραπάνω ειπώθηκαν πράγματι από την Σίβυλλα και ισχυριστούν ότι είναι επινοήσεις κάποιον Χριστιανών Μοναχών, αρκεί το εξής αδιαμφισβήτητο γεγονός. Από διάφορες πηγές έχει διασταυρωθεί πώς τις προφητείες αυτές αλλά και άλλες –είτε της Σίβυλλας είτε άλλων σοφών Ελλήνων- χρησιμοποίησε η Αγία Αικατερίνη. Συγκεκριμένα, το 305 η Αγία Αικατερίνη η Αλεξανδρινή έλεγχε τον αυτοκράτορα Μαξιμίνο για την ειδωλολατρική του πολιτική.

Ό τελευταίος συγκέντρωσε τότε τους σοφότερους ειδωλολάτρες της αυτοκρατορίας για να την μεταπείσουν και να την κάνουν παγανίστρια. Στο διάλογο που ακολούθησε, αυτή η πάνσοφη και σπουδαγμένη στην Ελληνική παιδεία γυναίκα στην προσπάθειά της να αποδείξει ότι ο Χριστός είναι ο μοναδικός Θεός ανέφερε – μεταξύ άλλων – και τις προφητείες της Σίβυλλας. Και για να προληφθεί η κάθε απερίσκεπτη “σκέψη”, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έπλασε αυτές τις προφητείες η ίδια η Αγία για τους εξής βασικότατους λόγους: Δεν θα μπορούσε να πει ένα τόσο μεγάλο ψέμα σχετικά με την ιέρεια του Απόλλωνα μπροστά στους σοφότερους εκπροσώπους της αρχαίας θρησκείας, διότι αμέσως όλοι θα διαπίστωναν το ψέμα της. Όμως, όχι μόνο δεν την κατηγόρησε κανείς για αναλήθειες, αλλά αντιθέτως οι σοφοί ειδωλολάτρες παραδέχτηκαν την λεκτική τους ήττα και όλοι αμέσως ασπάστηκαν με τη θέληση τους τον Χριστιανισμό με αποτέλεσμα ο αυτοκράτορας να τους θανατώσει.

Κανείς δεν μπορεί λοιπόν να αμφισβητήσει την αδιάσειστη αλήθεια ότι τα προφητικά αυτά λόγια βγήκαν από το στόμα της Σίβυλλας. Σε άλλο χειρόγραφο που βρίσκεται στην Αγιορείτικη Μονή Διονυσίου, αναφέρεται μια άλλη προφητεία της Σίβυλλας:

«Σας προφητεύω έναν τρισυπόστατο Θεό στα ύψη εκτεινόμενο του οποίου ο αιώνιος Λόγος σε ανυποψίαστο κόρη θα κυοφορηθεί, όπως ακριβώς το φέρον φωτιά τόξο, το μέσον του κόσμου διαπερνώντας. Όλο τον κόσμο αφού επαναφέρει στην ζωή, και στον Πατέρα θα τον προσφέρει σαν δώρο. Μαρία θα είναι το όνομα αυτής».

Βλέπουμε λοιπόν ότι η Θεία Πρόνοια μέσω του “σπερματικού λόγου” (όπως τον ονόμασαν οι Πατέρες της Εκκλησίας) φώτισε κάποιους Έλληνες της Αρχαιότητας και έτσι άφησαν εκατοντάδες χρόνια πρίν τον Χριστό προφητείες για την έλευσή Του.

Και άλλοι αρχαίοι λαοί έδωσαν τέτοιες προφητείες χωρίς να πλησιάζουν σε καμία περίπτωση την ακριβολογία των προφητειών της Παλαιάς Διαθήκης περιοριζόμενες αποκλειστικά και μόνο στην αναφορά για τον ερχομό κάποιου Σωτήρα πού θα λυτρώσει τον κόσμο.

Οι προφητείες όμως των αρχαίων Ελλήνων δίνουν λεπτομερέστατα στοιχεία για τον Χριστό (γέννηση Του από την Παρθένο Μαρία, θεανθρώπινη φύση Του, θαύματα Του, Σταύρωση, Κάθοδος στον Άδη και Ανάσταση Του, τρείς υποστάσεις του Θεού). Έτσι, πολλές απ’ αυτές καθίστανται ισάξιες με τις προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης, ενώ κάποιες άλλες τις ξεπερνούν κιόλας.

Αυτό ακριβώς αναγνωρίζει και ο μεγάλος μας εκκλησιαστικός συγγραφέας Κλήμης ο Αλεξανδρεύς (2ος αιώνας μ.Χ), ο οποίος στο έργο του Στρωματείς (5,13) δηλώνει απερίφραστα: «Ούκ οίμαι υπό Ελλήνων σαφέστερον προσμαρτυρήσεσθαι τόν Σωτήρα ημών» δηλαδή «δεν είναι δυνατόν, νομίζω, να προαναγγελθεί σαφέστερα από τους Έλληνες ό Σωτήρας μας».

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι σοφοί Έλληνες της αρχαιότητας όχι μόνο πίστευαν σε ένα Θεό αλλά μίλησαν κιόλας για την τριαδικότητα Του, για την διττή φύση του Χριστού, για την Σταύρωση και την Ανάστασή Του. Προσπαθούσαν να αποδεσμευτούν από τη δυναστεία των θεών και να πλησιάσουν τον ένα και αληθινό Θεό.

Αποδεικνύεται πως περίμεναν καρτερικά την έλευση του Χριστού για αιώνες. Γι’ αυτό και όταν έγινε η συνάντηση Χριστού και Ελλήνων, ο Χριστός είπε: «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου» (Κατά Ιωάννην -12,23) δηλαδή «έφτασε ή ώρα να δοξαστεί ο Υιός του Ανθρώπου (=ο Χριστός)». Και έτσι έγινε...
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

10 σχόλια :

 1. Μιχάλης Γ. Κελαϊδής.

  Ως τώρα μας μάθαιναν ότι οι μόνοι προφήτες που προέβλεψαν των ερχομό του Χριστού ήταν αυτοί της Παλαιάς Διαθήκης. Εκείνη αναφέρονται όμως για Μεσσία και όχι για Υιό του Θεού όπως οι Αρχαίοι Έλληνες. Έτσι θα δούμε σε αρκετά μοναστήρια εικόνες αυτών των προφητών όπως στην Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας, της Σίβυλλας, της Ερυθραίας, του Πλάτωνα, που φιλοτεχνήθηκαν το 1512. Στο νησάκι της λίμνης των Ιωαννίνων του Πλούταρχου και του Αριστοτέλη, που φιλοτεχνήθησαν το 1542. Στον ναό του Προφήτη Ηλία στη Σιάτιστα Κοζάνης, της Σίβυλλας, του Θουκιδίδη, του Πλάτωνα, του Σοφοκλή, του Αριστοτέλη και του Πλούταρχου, σε τοιχογραφείς, που φιλοτεχνήθησαν το 1744. Στην Ι.Μ. Μεγάλου Μετεώρου έχομε την Σίβυλλα, τον Σόλων, τον Πυθαγόρα, τον Σωκράτη, τον Θουκυδίδη, τον Αριστοτέλη, τον Πλάτων, τον Πλούταρχο, τον Ιουστίνο και τον Όμηρο. Φιλοτεχνήθησαν το 1296μ.Χ στην Ι.Μ. Ευγγελίστριας στα Ζαγοροχώρια, την Σίββυλα και των Πλάτων όπου φιλοτεχνήθησαν το 1809. Αλλά και σε άλλους ναούς. Στον καθεδρικό ναό στην Σιένα της Ιταλίας υπήρχαν τα αγάλματα του Πλάτωνα και της Σίβυλλας, (πρόσφατα αφαιρέθησαν) τεχνουργήματα του γλύπτη Goovanni Pisano του 1284. Στο Βατικανό στην Καπέλα Σιξτίνα το 1412 ο Μιχαήλ Άγγελος είχε ζωγραφίσει πέντε Σίβυλλες. (Δελφίς, Ερυθραία, Περσίς, Λίβυσσα και Κυμαία).

  Η χρονολογία ύπαρξης της Σίβυλλας της Ερυθραίας τοποθετείται πριν των Τρωικό πόλεμο, γεννήθηκε την 6η γενιά μετά των κατακλυσμό. Θεωρείται η σπουδαιότερη και η αρχαιότερη κατά των Παυσανία. Το όνομα της είναι Ερωφίλη ή Ηροφίλη. (Υπήρχε και νεότερη). Ήταν ιέρια του Απόλλωνα στο μαντείο των Δελφών. Η λέξη Σίβυλλα από την δωρική σημαίνει (Σίο – βόλλα) αυτή που απαγγέλει τη βουλή του θεού. Κατ’ άλλους το Σίβυλλα προέρχεται από το Sibylles που σημαίνει στα Λατινικά μάντισσα, και να καθιερώθηκε από την μετάφραση του Κικέρων, (ένα αιώνα π.Χ.) των χρησμών της, στα Λατινικά. Ιστορικές αναφορές έχομε δύο, σχετικά με αυτούς τους χρησμούς. Την μια στον 4ο αιώνα μ.Χ. όταν επί αυτοκράτορα Μαξεντίνου κάλεσαν την Αγία Αικατερίνη να αποδείξει την θεότητα του Ιησού ενώπιων πενήντα σοφών – ρητόρων. Εκείνη επικαλέστηκε τους Έλληνες Φιλοσόφους και δύο χρησμούς, της Σίβυλλας και του σοφού Απόλλωνα. Ο Μ. Κωνσταντίνος όταν στεύτηκε Αυτοκράτορας στην ομιλία του αναφέρθηκε, επίσης στους χρησμούς της Σίβυλλας, μεταξύ των άλλων.

  Αλλά ας δούμε μερικά αποσπάσματα από αυτές της προφητείες.

  Σίβυλλας: «Και τότε το παιδίων του μεγάλου Θεού θα έλθει στους ανθρώπους, ενσαρκομένος ομοιάζον με τους ανθρώπους στη Γη. Τέσσερα φωνήεντα θα φέρει, τα άφωνα δύο, σ’ αυτόν φανερώνονται δίπλα και όλο των αριθμό θα αποκαλύψω. Το όνομα Του θα φανερώσεις στους δύσπιστους ανθρώπους, οκτώ μονάδες, τόσες δεκάδες επί αυτών και οκτώ εκατοντάδες = 888. Ι=10, Η=8, Σ=200, Ο=70, Υ=400, Σ=200=888».

  Ο Ιωάν. Δαμασκινός (7ος αιών.) αναφέρεται στην προφητεία του σοφού Απόλλωνα, ο οποίος είναι αυτός που οικοδόμησε πολύ πριν την έλευση του Χριστού, ναό στην Αθήνα (Άρειο Πάγο) και μεταξύ των επτά φιλοσόφων, Τίτωνα, Βία, Σόλωνα, Χείλωνα, Θουκυδίδη, Μένανδρο και Πλάτωνα, έγραψε πάνω σε ένα βωμό «Τω αγνώστω Θεώ». Και όταν των ρώτησαν ποιος είναι ο άγνωστος Θεός τους απάντησε. «Προφητεύω κυβερνήτη με τριπλή υπόσταση σε μία, του οποίου ανείπωτος λόγος θα κυοφορηθεί σε ανυποψίαστη κόρη, όπως ακριβώς το πυροβόλο τόξο. Αφού αιχμαλωτίσει όλο τον κόσμο, θα προσφέρει ως δώρο στον Πατέρα. Μαρία είναι το όνομα της… και θα τον φθονήσει άπιστος λαός, και θα κρεμαστεί ψιλά ως κατάδικος σε θάνατο. Όλα αυτά με την θέληση του θα τα υποστεί. Αφού πεθάνει θα αναστηθεί για την αιώνια ζωή».

  http://agonaskritis.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CF%81/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ....

  ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΛΥΠΑΜΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΑΤΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΟΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΝΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ! ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

   Διαγραφή
  2. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ;

   ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

   Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Θ' ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ 150ΡΙΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ.

   ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ;

   ΜΑ ΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

   Φοιβος Νικον
   5 Οκτωβρίου στις 9:50 μ.μ. ·

   .......ΣΚΑΦΗ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ......
   ........ΦΩΤΟΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.......
   ..........ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΗΝ ΔΗΛΟ..........
   .......ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΠΕΡΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥΣ....
   ............ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΤΕΛΩΝΙΣΜΟΣ.........
   ................ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ...

   ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ,, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΥΚΝΩΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ...
   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ...!!!!
   ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ,,, ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΦΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΙ ΝΑΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΔΥΤΕΣ...
   ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ,,, ΕΙΔΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ !!!!
   ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ..
   ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ. !!!!
   ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...
   ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ 4ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΓΙΑΧΒΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,, ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ,,, ΣΑΥΡΙΤΕΣ,, ΟΦΙΟΕΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ....
   ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ.....
   ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ :
   <> !!!

   ΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,, ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ !!!!
   Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ...
   ...............................


   Διαγραφή
 3. Ο "ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ" ΟΛΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ "ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ
  ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ "ΠΑΤΕΡΑΚΗ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2016/08/04/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2016-08-04_00-00.htm

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03965 ] [ 2016.08.04 00:00 ]
  ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" - ΙΕΡΕΥΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "[email protected] Giannis Paterakis ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ..."


  ΙΕΡΕΥΣ 2 Ιουνίου 2016 - 1:39 π.μ.

  @ Giannis Paterakis ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ

  ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
  "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ"
  http://www.ksipnistere.com/2016/05/blog-post_2968.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν ντρέπεσαι κύριε Κελαϊδή να παραβάλλεις τον Θείο Πλάτωνα με τους περιφερόμενους βρωμοπόδαρους Εβραίους ψευτοπροφήτες της ερήμου;
  Να τους προσκυνάς και να τους δοξολογείς;
  Γιατί τόσος ανθελληνισμός;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να ντρεπεσαι εσυ γελοιε που τρεχεις πισω απο εναν σκατογυφτο και εκτελεις σαν πιστο σκυλακι οποια παλαβωμαρα του κατεβασει η γκλαβα του, για να φας στο τελος το κουραδι του

   Διαγραφή
 6. εσυ 10.25 δεν ντρεπεσαι που μενεις σε μια χωρα που το 97% των ελληνων ειναι ορθοδοξοι χριστιανοι ; αντε να μεινεις με τη φαρα σου τους τουρκογυφτους να ξεβρωμισουμε ουστ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. βρε συ 10:25 το Mad Dog που τον επιασε η αδελφη τηs μαναs του που τραβουσε μ@λ@κι@ γιατι ειχε τσοντουλα στην τηλεοραση σκεπασμενοs με ενα σεντονι τι το εχειs;που κρυφοκοιτουσε την γειτονισσα του απο το σαλονι και τον επιασε η μανα του τον ηδονοβλεψια ματακια μπανιστηρτζη ανωμαλο ελεεινο βρωμιαρη σιχαμερο τι το εχειs;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή