Το συγκλονιστικό θαύμα του Αγίου Ραφαήλ- Ανέστησε εγκεφαλικά νεκρό

Τη Λαμπροτρίτη 17-4-2001 τιμήθηκε μέ την επιβεβλημένη λαμπρότητα στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ Γρίβας η μνήμη των νεοφανών αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης. Στη γιορτή προσήλθαν ο μαθητής Λυκείου Απόστολος Ιω. Γκαζέπης από την Τερπνή Νιγρίτας Ν. Σερρών μέ τη μητέρα του Ευσταθία και άλλους συγχωριανούς, και διηγήθηκε ενώπιον του Μητροπολίτου, των στρατιωτικών Αρχών, του Καθηγουμένου της Μονής και προσκυνητών το συγκλονιστικό προσωπικό θαύμα διασώσεως από δυστύχημα.

Ιατρικώς ήταν αδύνατη και η παραμικρή περίπτωση ανανήψεως λόγω του εγκεφαλικού θανάτου που επήλθε μετά από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Συγγενείς άλλων ασθενών έκαναν προσπάθεια νά πείσουν τους γονείς γιά τη δωρεά οργάνων του! “Ομως, η βαθειά πίστη της μητέρας που παρακαλούσε νυχθημερόν επί οκταήμερο τους νεοφανείς Αγίους έξω από την Εντατική συνέβαλε στήν ανάνηψη και αποθεραπεία του υιού της, ο οποίος αξιώθηκε νά δει και τους Αγίους. Τη συγκλονιστική διήγηση μαγνητοφώνησε ο διευθυντής του “Ράδιο­Επιλογές” Πολυκάστρου και τη μετέδωσε από τον τοπικό ραδιοσταθμό.

Στήν ενυπόγραφη καταγραφή του φοβερού συμβάντος η κ. Ευσταθία Γκαζέπη, μητέρα του Αποστόλου, διηγείται τις τραγικές μέρες ώς την ανάνηψη του γιού της. Ανήμερα της Ζωοδόχου Πηγής και της Αγίας Ειρήνης (5-5-2000) ο 17χρονος Απόστολος συγκρούσθηκε μέ το μηχανάκι του μέ ένα αυτοκίνητο. Από το Ε.Σ.Υ. Νιγρίτας τον διεκόμισαν επειγόντως στό Νοσοκομείο Σερρών. Αλλόφρων η μητέρα έσπευσε στό Νοσοκομείο και τον βρίσκει πάνω στό φορείο καθώς τον μετέφεραν γιά τον αξονικό τομογράφο.

Δέν επέτρεψαν στή μητέρα νά παρευρίσκεται, μόνο στον κουνιάδο της, στόν οποίο μάλιστα είπαν ότι όλα ήταν κατεστραμμένα σάν νά είχε πέσει βόμβα στόν εγκέφαλό του (!), ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Στόν πατέρα του παιδιού τόνισαν ότι, αν κατόρθωναν νά σταθεροποιήσουν την πίεση του εγκεφάλου χωρίς επιπλοκή, υπήρχε μιά ελπίδα ανάνηψης. Τόν είχαν διασωληνωμένο, σε καταστολή. Τά πρώτα τρία εικοσιτετράωρα πολύ κρίσιμα.

Η μητέρα ξημερώθηκε προσευχόμενη στόν Χριστό, την Παναγία, τους Αγίους. Το πρωί ζήτησε και της έφεραν στό Νοσοκομείο βιβλία θαυμάτων του αγίου Ραφαήλ κι άρχισε νά διαβάζει και νά παρακαλεί συνέχεια μέρα νύχτα εκ περιτροπής μαζί μέ όσες συγγενείς και γειτόνισσες συμπαραστέκονταν. Στά ελάχιστα λεπτά που εισερχόταν στήν Μ.Ε.Θ. σταύρωνε το γιό της μέ λαδάκια από προσκυνήματα διαφόρων Αγίων.

Τόν ασθενή παρακολουθούσε ο νευροχειρουργός κ. Βόγας, τον οποίο μετακαλούσε η οικογένεια, καθώς το Νοσοκομείο δέν είχε δικό του νευροχειρουργό. Στό τρίτο εικοσιτετράωρο, η εγκεφαλική πίεση ανέβηκε, ο εγκέφαλος αιμορραγούσε, το παιδί χανόταν. Στήν απελπισία τους θέλησαν νά φέρουν κι άλλο γιατρό, παρ” ότι ο νευροχειρουργός τους διαβεβαίωσε ότι δέν ήταν ζήτημα ιατρικής φροντίδος, αλλά επιδείνωσης της καταστάσεως. Κάλεσαν τον κ. Νικόλαο Μπασκίνη από την Θεσσαλονίκη.

Και ο νέος γιατρός επιβεβαίωσε την κρίσιμη κατάσταση μέ τα αιματώματα, ιδίως στό πίσω μέρος του εγκεφάλου, μέ αμφίβολη την ανάνηψη. Υπήρχε μιά μηδαμινή ελπίδα νά κάνουν χειρουργική επέμβαση. Οι γονείς συγκατατέθηκαν. Διαπιστώθηκαν περισσότερα τραύματα από όσα έδειχνε η τομογραφία, ο εγκέφαλος ήταν πρησμένος, άφησαν ανοιχτό το κρανίο και περίμεναν την εξέλιξη. Το παιδί συνέχισε νά βρίσκεται σε κώμα, μέ μηδενική πρόβλεψη σωτηρίας γιά τόσο σοβαρή κατάσταση. “Οταν έφυγαν οι νευροχειρουργοί, οι άλλοι γιατροί τους κάλεσαν νά τους πούν ότι το παιδί ήταν εγκεφαλικά νεκρό.

Παρασκευή βράδυ, 7 μέρες από το δυστύχημα, τα τέστ εγκεφαλικού θανάτου ήταν θετικά. Η εφημερεύουσα γιατρός τους είπε νά πάρουν κουράγιο, τουλάχιστον είχαν άλλο ένα παιδί, δυστυχώς ο Απόστολος έσβηνε, μόνο η καρδιά του κτυπούσε! Η μάνα του παιδιού μέ αβάσταχτο πόνο παρακαλούσε τον Κύριο νά αναστήσει το παιδί της, όπως ανέστησε το Λάζαρο. “Ενιωσε μέσα της μιά φωνή, μιά πληροφορία εσωτερική, νά μην απελπίζεται, όσο ανάπνεε ο Απόστολος.

“Ολο αυτό το διάστημα μέρα νύχτα οι γονείς, οι συγγενείς, οι συμμαθητές, οι γνωστοί προσεύχονταν γιά τον Απόστολο. Επικοινώνησαν μέ το Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στην Μυτιλήνη και μέ το Μοναστήρι μας στή Γρίβα και παρακάλεσαν νά μνημονεύεται το όνομα του παιδιού. Τήν Τρίτη, που είχε μεσολαβήσει, η μητέρα πήγε στό Ναό της Παναγίτσας στις Σέρρες, όπου ψάλλεται παράκληση στούς νεοφανείς Αγίους. Ο Ιερεύς της έδωσε βιβλίο μέ θαύματα της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας, διάβασε γιά την ανάνηψη ενός βαρύτερα τραυματισμένου και πήρε κουράγιο.

Διαβάστε εδώ: Θαύμα Αγίου Εφραίμ: “Φύγε εσύ, εγώ θα μείνω να προσέχω το μωρό”
Το Σάββατο (13-5-2000), καθώς περίμενε γιά την ενημέρωση, ένιωσε νέα εσωτερική πληροφορία νά κάνει κουράγιο, και το παιδί της θά γιατρευόταν. Πράγματι, από κείνη τη μέρα άρχισαν κάποια σχετικώς ευνοϊκά σημεία: 7 τέστ εγκεφαλικού θανάτου θετικά, 2 αρνητικά! Το μεσημέρι βελτιώθηκε περισσότερο η κατάσταση, τα μισά τέστ θετικά τα μισά αρνητικά!

Σημαδιακά ενύπνια στενών συγγενικών προσώπων αναπτέρωναν τις ελπίδες τους γιά ουσιαστική βοήθεια της Παναγίας και των νεοφανών Αγίων. Η αδελφή της είδε τους τρεις Αγίους νά της παραστέκονται στό διάδρομο έξω από την Εντατική και νά της κάνουν ένεση μέ μιά σύριγγα στή σπονδυλική στήλη, λέγοντας: Πήγαμε μέσα στόν Απόστολο, τώρα αυτή χρειάζεται δύναμη. Και ο μικρός της γιός ο Ηλίας είδε τον αδελφό του νά του λέει: Πάμε νά ανάψουμε τα καντηλάκια στό Εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής. Πράγματι το είπε στή γιαγιά του, πήραν λάδι και πήγαν και τα άναψαν παρακαλώντας γιά τη ζωή του Απόστολου.

Ο εγκεφαλικά νεκρός, ανέλπιστα γιά τα ιατρικά δεδομένα, άρχισε νά συνέρχεται! Τά τέστ εγκεφαλικού θανάτου ήταν αρνητικά πλέον. Ξημερώματα εκείνης της μέρας μιά άλλη θεία του είδε στόν ύπνο της πως της τηλεφωνούσε μιά άγνωστη γυναίκα γιά νά της πεί ότι ο Απόστολος ξύπνησε. Ποιά είσαι εσύ, τη ρώτησε. «Είμαι η αγία Γλυκερία» αποκρίθηκε. Η Αγία γιορτάζει στις 13 Μαΐου!

Στό ενημερωτικό ιατρικό σημείωμα ο νευροχειρουργός κ. Ευάγγελος Βόγας αναφέρει τα εξής:

«… Από το ιστορικό που πήρα από τους εφημερεύοντες συναδέλφους, ο ασθενής κατά την άφιξή του στα Εξωτερικά Ιατρεία βρισκόταν σε συγχυτικοδιεγερτική κατάσταση, αλλά είχε επαφή με το περιβάλλον, χωρίς νά παρουσιάζει εστιακή νευρολογική σημειολογία. Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του στον αξονικό τομογράφο, χρειάσθηκε να διασωληνωθεί, γιατί περιέπεσε σε κωματώδη κατάσταση. Στην αξονική τομογραφία εγκεφάλου, βρέθηκαν τα εξής: κάταγμα ινιακού οστού αριστερά με υποκείμενη θλάση στο αριστερό ημισφαίριο της παρεγκεφαλίδας, εκτεταμένες αιμορραγικές θλάσεις στον δεξιό μετωπιαίο λοβό και σύστοιχο λεπτό υποσκληρίδιο αιμάτωμα, παρεκτόπιση της μέσης γραμμής προς τα αριστερά και οι δεξαμενές της βάσης του εγκεφάλου ήταν κλειστές.

«Αποφασίζεται να αντιμετωπισθεί συντηρητικά και μεταφέρεται στην Μ.Ε.Θ. Τοποθετείται καθετήρας μέτρησης ενδοκράνιας πίεσης, και από την τρύπα που διανοίγεται στην σκληρά μήνιγγα για να τοποθετηθεί ο καθετήρας ενδοπαρεγχυματικά, εξέρχεται ποσότητα του υποσκληριδίου αιματώματος. Η πρώτη μέτρηση ενδοκράνιας πίεσης είναι 42 mm Hg. Χορηγούνται υψηλές δόσεις πεντοθάλης για πρόκληση βαρβιτουρικού κώματος και η ΕΠ κρατιέται σε φυσιολογικά επίπεδα με ταυτόχρονη χορήγηση μαννιτόλης. Στις 7.5.2000 παρουσιάζει πολυουρία (24 lit/24ωρο ­ βλάβη υποθαλάμου;), αλλά η ΕΠ ελέγχεται και οι κόρες είναι ισομεγέθεις και αντιδρώσες στο φως.

«Τις απογευματινές ώρες της 8.5.2000, παρουσιάζει αύξηση της ΕΠ, η οποία πολύ δύσκολα ελέγχεται και η δεξιά κόρη δεν αντιδρά στα φωτεινά ερεθίσματα. Γίνεται επειγόντως νέα αξονική τομογραφία, στην οποία υπάρχουν τα εξής ευρήματα: πολλαπλές αιμορραγικές θλάσεις στο δεξιό μετωπιαίο λοβό και σύστοιχο υποσκληρίδιο αιμάτωμα, αιμορραγικές θλάσεις στον πόλο του δεξιού κροταφικού λοβού και σύστοιχο υποσκληρίδιο αιμάτωμα, παρεκτόπιση της μέσης γραμμής προς τα αριστερά και οι δεξαμενές της βάσης του εγκεφάλου κλειστές.

«Στις 9.5.2000 η δεξιά κόρη ανοίγει (μυδρίαση δεξιά) και η ΕΠ ανέρχεται στα 35 mm Hg. Μεταφέρεται στο χειρουργείο, όπου γίνεται κρανιοτομία και μερική αφαίρεση του τεθλασμένου δεξιού μετωπιαίου λοβού. Στο τέλος της επέμβασης ο εγκέφαλος σφύζει, η σκληρά μήνιγγα αφήνεται ανοιχτή, ενώ οι κόρες είναι σε μυδρίαση χωρίς αντίδραση στα φωτεινά ερεθίσματα…

«Στις 12.5.2000 γίνονται οι δοκιμασίες εγκεφαλικού θανάτου και είναι όλες θετικές. Στίς 13.5.2000 η μυδρίαση των κορών υποχωρεί και παρουσιάζουν αντίδραση στο φως. Σταδιακά μέχρι 16.5.2000 ο ασθενής παρουσιάζει δικές του αναπνοές, αντιδρά στις βρογχοαναρροφήσεις, παρουσιάζει μασητικές κινήσεις και προσπαθεί να ανοίξει τα μάτια του. 18.5.2000: έχει επαφή με το περιβάλλον, εκτελεί εντολές, κινεί και τα τέσσερα άκρα».

* * *

“Οταν συνήλθε τελείως, παρουσίαζε μόνο ένα πρόβλημα στό αριστερό χέρι, λόγω του πολλαπλού τραυματισμού και των επεμβάσεων κατά τη διάρκεια θεραπείας στή Μ.Ε.Θ. Δέν μπορούσε νά ανοίξει τα δάκτυλά του και είχε υπαισθησία. Επισκέφθηκαν αρκετούς γιατρούς. Ο νευρολόγος κ. Ηλίας Τσορλίνης (Εργαστήριο Κλινικής Νευροφυσιολογίας) συμπέρανε: «διάχυτη εκφύλιση του ωλενίου νεύρου ΑΡ στο αντιβράχιο, κάτω από το ύψος της έκφυσης του κλάδου για τον ωλένιο καμπτήρα του καρπού, χωρίς νά υπάρχει το εστιακό block αγωγιμότητας».

“Ενα βράδυ ο ίδιος ο Απόστολος είδε τον διάκονο Άγιο Νικόλαο νά λέει απευθυνόμενος στόν πατέρα του: — «Πήγατε σε τόσους γιατρούς· σε μένα γιατί δέν ήρθατε;» — «Πώς θά το κάνεις εσύ καλά;» ρώτησε ο πατέρας — «Ξέρεις εσύ!» απάντησε ο Άγιος. Σέ δεύτερο ενύπνιό του ο Απόστολος είδε πως βρέθηκε ο ίδιος σ” ένα εκκλησάκι και στό τέμπλο ήταν η κεφαλή του Αγίου Ραφαήλ. Ο ίδιος δίσταζε νά πλησιάσει. Τότε εμφανίστηκε ολόκληρος ο “Αγιος, του είπε πόσες φορές είχε εκκλησιαστεί τον τελευταίο καιρό, έπειτα του έπιασε το χέρι λέγοντας μιά προσευχή, και μέ το άγγιγμα αυτό το χέρι πήρε μιά λάμψη. Σε λίγο καιρό αποκαταστάθηκε τελείως!

loading...

56 thoughts on “Το συγκλονιστικό θαύμα του Αγίου Ραφαήλ- Ανέστησε εγκεφαλικά νεκρό

  1. και η Ελλαδα χρειαζετε ενα θαυμα μπορει να μας απαλλαξει απο τα καθαρματα τους προδοτες και τους λαθρομεταναστες ;ρουλα

  2. Και η ρουλα χρειαζετε ενα θαυμα για να βρει ενα πεος να γιατρευτει απο τα ψυχολογικα της!!

  3. Το παιδι παντως σε νοσοκομειο το πηγαν οχι σε εκκλησια!
    Αυτο που τα θαυματα γινοντα σε νοσοκομεια που οι γιατροι παλευουν μερα νυχτα αλλα ερχεται ο αγιος και κανει την δουλεια περιεργο πραγμα!
    και οι παπαδες που μολις αρρωστησουν τρεχουν στον γιατρουλη και τα χαπια του γιατι δεν ΤΟΝ αφηνουν να κανει την δουλεια ΤΟΥ και αμα πεθανουν πεθαναν δηλαδη τι φωβουντε τον παραδεισο??
    …Αν ειναι αληθινη η ιστορια μακαρι να ειναι καλα το παλικαρι ολα τα αλλα ειναι για τον πουτσ?.

  4. @@ προς Ανώνυμος11 Οκτωβρίου 2018 – 8:51 π.μ
    για το πατερα σου το πουστη που τον γαμουσε η ξεκωλιαρα η μανα σου εχεις τιποτα να μας πεις;ρουλα

  5. Καλημερα Ρουλα!

    o π@υστηs ο λουτροκαΜΠΙΝΕΣ ματακιαs ηδονοβλεψιαs μπανιστηρτζηs για του κ@λου του την τρυπα εχει τιποτα να μαs πει αραγε;

  6. XA XA XA η ρουλα τελικα εχει πουλι!!!!
    οχι το πατερα και το πουστη μωρη αλλοδαπη τον πουστη λενε…
    τι να πω μια χαρα γαμησια κανουν οι δικοι μου και ευγε τους ειμαι πολυ περηφανος που σε αυτην την ηλικια μπορουν και γαμιουνται δυο φορες την μερα!!
    Γιατι μωρη ανεραστη θεωρεις αμαρτια το γαμησι γιαυτο επιασε αραχνες το αιδιο σου ειχες ποτε αντρα μωρη?ενιωσες ποτε χαρα στα σκελια σου μωρη κομπλεξικη που μιλας ετσι για το σεξ
    και ποσο χαιρομαι που μας το παιζεις η και καλα "ηθικη που αγαπαει τον χριστουλη και κανει παντα το θελημα του!" αλλα ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ!!"
    γιαυτο θα παρεις τα παπαρια ΤΟΥ μωρη που μου θες και παραδεισο!
    βαλε οπωσδηποτε πουλι παχυ και μακρυ μεσα σου ρουλιτσα(εστω και πλαστικο)γιατι οσες προσευχες και να κανεις κανενας αγιος δεν θα σε πηδηξει!
    ισως ο Αγιος Παντελεημονας που την βρισκει λενε με κατι φρικια σαν και εσενα!

  7. ΝΑ ρουλα πεταχτηκε μια πουτσα αρπαξε την ….

  8. να σου πω και για την τρυπα μου σπιουνε 10.27
    ειναι τελεια στρογγυλη και σφιχτη και αν κατσεις απο κατω και κοιταξεις θα δεις οτι δυο φορες την ημερα βγαινουν ζεστες κουραδες που ανετα στις εριχνα στην μουρη να φτιαξεις δερματακι σοκολατι μωρη ρουφιανα που μπαινεις αναμεσα σε εμενα και την ρουλιτσα ρουφιανακο τι θελεις να τις ξεσκονισεις το σαπιο αιδιο της η μυριστικες γαμια και λες μηπως αρπαξει και ο δικο σου κωλος??
    ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΑΚΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ
    ΒΛΑΚΑ
    ΒΛΑΚΑ
    ΒΛΑΚΑ
    ΒΛΑΚΑ
    ΒΛΑΚΑ!!!!!!

  9. ΕΝΑΣ ΜΟΡΦΕΑΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ Ο ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΤΟΥ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ"

  10. Έρχεται βαρυχειμωνιά από το βράδυ της Δευτέρας και πτώση θερμοκρασίας προμηθευτείτε
    κανένα κούτσουρο για σόμπες και τζάκια γίνονται και εκπτώσεις σε εκείνους που θα αντέξουν τον έρωτα της γιαγιάς με τα παραμύθια γύρω απο το τζάκι τις κρύες νύχτες του χειμώνα

    morfeas sky

  11. Ρούλα, σε παρεξήγησα ρε γμτ μου, μέσα σ'αυτή την μάζωξη ανεγγέφαλων ανθρωποειδών!
    Τελικά είσαι παλικάρι και ξέρεις κάτι? έχεις μεγαλύτερα αρχίδια από τους
    περισότερους εδώ μάσα σε αυτό τον βόθρο!

  12. γυφτοπουτανα κερναει, γυφτοπουτανα πινει σε απλυτο ποτηρι
    παλι εδω εισαι μωρη ηλιθια ;
    τραβα πιες το θαλασσονερο του γυφτου ν' αποκτησεις και εγκεφαλο και αρχιδια καριολα…
    θελεις να κρυφτεις ψωλομαζωχτρα αλλα η βρωμα σου και η αγραμματοσυνη σου σε προδιδουν

  13. Καθαρός ορθόδοξος της πούτσας λόγος!
    Της πούτσας μου τον χαβαλέ θα κράζω κάθε μέρα,
    ορθόδοξα μουνοπανα εσάς θε να γαμώ στο στόμα κάθε μέρα.

  14. Κραζεις ξεκραζεις τον πουτσο μας θηλαζεις
    Και αμα τυχει και σε πιασω στα χερια μου καριολια δεν θα περιοριστω στα λογια
    θα σου χωσω το κεφαλι σου στην σαπια κωλοτρυπιδα σου ξεκωλιαρα τουρκοσποριτισσα σκυλας πορνης εκτρωμα

  15. Η Αξιοπρέπια είναι μια ουσία που εγγρίνεται από το κέντρο του εγγεφαλου
    και επηρεάζει την προσωπικότητα του ατόμου, δλδ, ή την έχεις και ζεις
    στον παράδεισο, ή δεν την έχεις και ζεις στην κόλαση.

    Προσοχή, η ουσία αυτή δεν πωλείται, ούτε ανταλάσεται με προσευχές, οι πράξεις σου
    είναι η εστία παραγωγής, όταν είσαι αλήτης η φρενοβλαβής θρησκόπληκτος
    ΔΕΝ έχεις από την ουσία, ούτε καν ξέρεις του τι εστί!

  16. Μαλακιας το αναγνωσμα…

    "Η αξιοπρεπια ειναι ουσια που εγγρινεται απο το κεντρο του εγγεφαλου…"

    Τι να καθησεις να συζητησεις με τον ηλιθιο, τον ανεγκεφαλο, τον Τουρκοσπορο, τον αναλφαβητο μπουρδολογο, τον μογγολογυφτο…

    Η ενασχοληση με ηλιθιο ειναι χασιμο χρονου.
    Και το φτυσιμο πολυ του πεφετει.

    ΟΥΣΤ !!! ΓΥΦΤΟΧΟΛΕΡΑ

  17. Η Αξιοπρέπια είναι ουσία, είναι αίσθηση, είναι γευση, είναι ψυχική γαλήνη, είναι ορατή, είναι κυρίαρχη στην καθημερινή μας ζωή, το ήξερα ότι είναι κάτι άγνωστο για σένα
    τον εβραιοδουλο, εσύ μόνο από θαυματα από ζωγραφιστές σανίδες χαμπαριάζεις.
    Ζείσε στην κόλαση σου χυδαίε εβραιόδουλε η λέπρα σου ΔΕΝ με αγγίζει!

  18. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ zagklaras mad dog
    paterakis manesi ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ Η ΠΑΤΡΙΝΙΑ ΕΛΕΝ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

    ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΞΕΡΩ

  19. ουσια ειναι… οπως η λουκουμοσκονη
    και συ ξεχειλιζεις απο αξιοπρεπεια, ηλιθιε, γελοιε, ζωγραφιστε γυφτοκαρναβαλε, μιασμα, παρανοϊκε ψυχοπαθη πουστογερε

    ΟΥΣΤ !!! ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  21. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ

    Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ olympia gr
    ΣΑΝ ΜΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΑΝ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ κ.λ.π ΜΑΛΩΝΕ ΕΒΡΙΖΕ
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ
    ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ

  22. Κουιζ:Π@υστηs ανωμαλοs ματακιαs ηδονοβλεψιαs που τον επιασε η μανα του να κρυφοκοιταει απο το σαλονι την γειτονισσα του ο μπανιστηρτζηs Π@ΥΣΤΗΣ!

    α)η ανωμαλη ζαγκλαρω π@υστρα γρια σουηδεζα;

    β)το μακαντονγκ το κ@λοτρυπιδογ@μημενο του δια;

    γ)πατερακηs κ@λοτρυπιδοραμματοs;

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  23. @ 11 Οκτωβρίου 2018 – 2:12 μ.μ.

    Από τα γλυκά σου λόγια με ήθος και αξιοπρέπια καταλαβαίνω ότι είσαι χριστιανός!
    Μάθε λοιπόν προσκυνημένη γίδα, εμείς οι Έλληνες προσκυνούμε στον Όλυμπο, εσείς
    που προσκυνατε στην σιών να πάτε στο ισραήλ να συναντήσετε τους πατέρες σας
    αβραάμ, ισαάκ κλπ τρωγλοδύτες, εμείς οι Έλληνες έχουμε πατέρες τον Δευκαλίωνα,
    τον Πυθαγόρα, Αριστοτέλη, κλπ γίγαντες του Ελληνισμού!
    Ουστ προσκυνημένε γενιτσαρε

  24. Έπιασες πάτο, τα επιχειρήματα σου εξαμενίσθηκαν, δεν έχεις φαντασία,
    έμειναν η πούτσα, κωλοτρυπίδα, τα χυσια και το άπλυτο μουνί της
    αλβανίδας δηλωμένης πόρνης μάνας σου.

    Τράβα βρέκα ένα δένδρο βολικό και κρεμάσου, κατώτερε μπαγλαμά.

  25. Ευταξια λυσσασμενε σκυλε εχεις αιμμοροϊδες;

  26. Τ' @@ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ
    ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΟΠΩΣ Σ' ΕΜΑΘΕ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΖΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΦΥΤΡΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΙ.

  27. ο δαιμονισμενος ψευτοπατερακης σημερα κανει οτι λειπει ενω χθες και προχθες ελειπε ο ζαγκλαρας ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα που εισαι ευθυμησαμε να ευθυμησεις με τις γελοιοτητες της συμμοριας των πορδοβροντηδων του παγκοσμιου ατυνομου
    αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    δοξα σοι το θεο γελασαμε παλι σημερα με τους κλοουν μανεση Α.Ε χαχαχαχαχαχα

  28. Χα..χα.. σε πείραξε που ανέφερα τους πατέρες σας αβραάμ και ισαάκ?
    Μα δεν είναι αλήθεια ρε καλικάντζαρε? Αυτούς δεν έχετε πατέρες?
    Άρα είστε πεογλυφτες των εβραίων!

  29. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ Μ' ΕΝΑ ΜΑΤΙ.
    ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.
    ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΕΝΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΕΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

    ΚΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ

  30. ΣΥΠΛ :

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ

  31. Το ποιος εγώ είμαι, είσαι ανάξιος εσύ να το κρίνεις, γιατί μπροστά μου είσαι νάνος.

    Όταν λέμε "εβραίος" εμείς οι Έλληνες, ενοούμε τον απάνθρωπο σιωνιστή, όχι
    το λαό που τραβά τα ίδια όπως όλος ο κόσμος από αυτή την χολέρα.

    Τώρα για τους πατέρες, ο καθένας έχει τον πατέρα του, για έναν εβραίο δεν τον
    κατηγορώ, είναι αυτό που είναι, αλλά, ένας Έλληνας (λέμε τώρα) που απαρνιέται
    τους γίγαντες Έλληνες προγόνους μας και πάει με τον πορνό αβραάμ!
    χα..χα..χα.. ε τι να πω ρε φίλε, αν έχεις κουκούτσι μυαλό θα με δώσεις
    δίκιο, αν έχεις λιβάνη και σκατά όπως όλοι οι χριστιανοί, ε ρίξε
    κανα βρισίδι, αλλά ότι δώσεις θα πάρεις!

    Δεν έχω καμία σχέση με τον κ. Σώρρα και είμαι Ελληνάρας 100%

  32. για τον μεγιστο παγκοσμιο διοικητη του Ο Η Ε που κατοικοεδρευει στο Σειριο μιλησαν σε press conference
    η δουκισσα Μανεση Ελεν-κυρα φροσυνη με τον λορδο Ευταξια
    και ανεπτυξαν στη γλωσσα mad dog
    τα επιχειρηματα τους για τα πετσινα τρις του εγκλειστου στο Δαφνι
    παρεστησαν και οι μεγαλοεπιχειρηματιες
    ζαγκλαρας πατερακης σταγακης γκουρλευς
    αορατομπεσαλης μορφεας ταραρομ θεοδωρακης ταραρομ θανασης ταχινοσουπας πισσας κ πουπουλας

  33. Δεν ξέρω τι είσαι, από τα γραφτά σου καταλαβαίνω ότι είσαι ένας μαλάκας τσέτουλας.
    Προσωπικά, στέλνοντας στην Ελλάδα κάθε χρόνο 1,2 + εκτ ευρώ για αγορές
    γεωργικών προϊόντων, αισθάνομαι κύριος και επωφελής στην κοινωνία,
    στην Ελλάδα αλλά και στην χώρα που βρίσκομαι, επίσεις στους
    γύρω μου συνεργάτες κλπ.

  34. ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ Τ' @@ ΜΟΥ

    ΚΑΙ "ΛΙΒΑΝΗ" ΚΑΙ ΚΕΡΙΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΧΕΣΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΟΤΕΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ..

  35. ο πισσας και πουπουλας κατα κοσμον αλφειοκοπανος και παραποταμοι ταραρομ ο σκοπιανος ταραρομ ο βουλγαρος και αρχοντας ο καλαματιανος μαζι με τον αορατομπεσαλη μπι μπι
    παρεστησαν σε απονομη βραβειων υπερ του μεγιστου βοθροκαλλιεργητη αρτεμη
    και επειδη ο ιδιος δεν μπορεσε να παραστει λογω εγχειρισεως τσουτσουνας
    το βραβειο
    παρελαβε η κυρα φροσυνη – ελεν μανεση

  36. ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ…

    ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ

    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΚΟΠΡΙΑ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ

  37. Χαίρομαι που υπερασπίζεσαι τον πατέρα σου Δευκαλιωνα, όχι βέβαια με τον
    καλύτερο τρόπο, αλλά είσαι αυτό που είσαι, αλλά ρε παιχνιδιάρικο, δλδ
    αρνείσαι ότι οι πατέρες σου είναι ο αβραάμ κλπ? Δεν είσαι χριστιανός?
    Μπας και είσαι ολίγον Έλληνας? χαίρομαι για αυτό!
    Η' μήπως είσαι κατά πως φυσάει ο άνεμος?

    Δεν είμαι γέρος και δεν έχω σχέση με τον Σώρρα, Ελληνικά μιλάμε,
    θέλεις μήπως στα αρβανίτικα να στο πω?

  38. @ 11 Οκτωβρίου 2018 – 3:24 μ.μ.

    Είμαι παραγωγικός και καθώς λένε οι συνεργάτες μου πανέξυπνος.
    Αν δεν με θέλεις στο σάιτ, να κανείς ένα δικό σου και να με διώξεις,
    εδώ ΔΕΝ αποφασίζεις εσύ, τσίρκο ε τσίρκο χα..χα..χα.. ευθυμήσαμε
    πάλι καθώς λέει το παλικάρι από την Συκιά Χαλκιδικής!

  39. $$ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Mad Dog11 Οκτωβρίου 2018 – 3:15 μ.μ $$

    ΕΙΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΧΙ ΠΟΥΤΑ
    ΝΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΣΟΥΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΓΑ '''
    ΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΛΥΝΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΟΥ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΜΠΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΣ

  40. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;

    ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 12ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ
    Ή ΜΗΠΩΣ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΒΙΩΣΕΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ;

    ΓΕΛΩΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ.

  41. Μας την έπεσε ο πολλά βαρύς πρωκτομαγγας και ένα προβοκατόρικο αιδοίο

    Στον πρωκτομαγα λέω, φτύσε τα μπούτια σου μωρή μισοριξιά,
    Για σένα προσκυνημένη γίδα, τι νόημα έχει να ξεκινήσουμε αυτή την αντιπαράθεση
    όπου δεν έχεις τίποτα να πεις εκτός από προβοκάτσειες και ύβρεις, τράβα λοιπόν
    και γαμήσου και εσύ και όλο το εβραϊκό σκυλολόι που έχεις για πίστη, μουνί.

  42. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΣΚΑΜΠΟ!!

  43. ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΣΤΕΛΙΤΣΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΡΑΓΟ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΡΑΓΟ Ο ΠΑΝΑΣ Ο ΓΙΔΟΓΑΜΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ Ο ΓΕΛΑΔΟΓΑΜΗΣ ΝΑ ΦΧΑΡΙΣΤΕΙ Η ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΠΗΔΗΜΑ.

  44. Δεν έχω διάθεση για κοκορομαχία, αλλά αν έχεις καμία γνωστή θεϊκή εβραία
    μαρίκα με μελαχρινό περικλανιδιο, ευχαρίστως θα της έριχνα έναν μπούτσο!
    Οι λοιποί καμπουρομύτες εβραίοι ντεμέκ ά γιοι, μπορούν να με πάρουν μια
    θεϊκή πίπα για να κόψω το άτιμο το τσιγάρο.

    Κλείνω τώρα έχω δουλίτσα

  45. τα πακιστανικα σκαμπο τα εχει συνηθισει
    αυτο θα της επεσε βαρυ γιατι ηταν εβραικο και ξερει πολλα παει για κατουρημααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    που εισαι ευθυμησαμε να παει ο γελωτας συννεφο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  46. εχει δουλιτσα αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  47. Τις ξερουμε τις δουλιτσες σου Ζαγκλαρω..

    Τραβα στο καλο και καλα τσιμπουκια και χοντρες ψωλες στον κωλο σου Ζαγκλαρωμ

    Θα δοκιμασεο και το φρουτο που εβγαλε απ΄το μνι της

  48. Εκδοσειs ΚαρατζαφεροΠσψοροκ@λοs-Πατερακηs

    …αντε να βρειs την κ@λογ@μημενη π@υτανα μανα σου
    την π@υτσοκ@λοτρυπιδοχυμενη π@υστρα που την γ@μουσε
    ο επιπλαs την καυμενη και τηs εβαζε στην κ@λοτρυπιδα
    τηs την ψ@λη του την γδαρμενη και η π@υστρα κ@υλωμενη
    φωναζε πουσαι ζαγκλαρωμ για να δειs τι μεγαλεια τα επιπλα
    τον καναπε λουστρο θα τα περασει ο λουστραδορs ψ@λαραs που
    την ψ@λαρα του στην κ@λοτρυπιδα μου ολον θα τον περασει..

  49. Για την δική μάνα ότι και να πεις, 25 χρόνια πεθαμένη δεν έμεινε ούτε
    κοκαλάκι, η δική σου η καραπουτάνα που κάνει βίζιτες και τσιμπούκια
    για ένα δεκάρικο στους πακιδες έχεις κάτι να πεις?

    Για το κακούργο τον πατέρα σου που σε βίαζε 15 χρόνια και
    σε έκανε τον πρωκτό σου φουγάρο έχεις κάτι να πεις?

    Τον έπαιρνες και τσιμπούκια τοn πατέρα σου? Σε έχυνε στο στόμα?
    Χα..χα..χα.. είμαι 100% βεβαίως ότι σε έχει κάνει το περικλανιδιο
    να κρέμεται σαν της μαϊμούς.

  50. Τα θεϊκά τα μπούτια σου μαρία μου επόθησα να χυσω, δεήσεις
    έριξα έριξα πολλές, προς την σιών κοιτώντας, έλα μια χάρη
    σου ζητώ, στον μελαχρινό σου πάτο άσε με να μπω!

    Μα τον πούστη τον γελαδάρη τον γιαχβέ, εκαύλωσα!

  51. ΕΥΚΛΑΝΙΕΣ EKΔΟΣΕΙΣ ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ Ο ΑΚΑΡΝΑΝ ΨΩΡΟΓΙΔΟΣ

    Ο "Παλιατζηs"

    ζαγκλαρωμ βαζειs στον κ@λο σου κρεαs ωμο
    γιατι τωρα πια δεν σε γ@μουν εκει ειs το
    χωριο..θυμασαι την π@υτανα μανα σου που την
    γ@μουσε ολο το χωριο;που πηγαινε στον παλιατζη
    μερα παρα μερα τσιμπ@υκια του εκανε και τον κ@λο
    τηs κουνουσε και ο παλιατζηs μερα παρα μερα την
    κ@λοτρυπιδα τηs παντα την γ@μουσε γιατι η π@υτανα
    μανουλα σου χατηρι δεν χαλουσε τον π@υτσο και τα
    @ρχιδι@ του ολα του τα ρουφουσε..ζαγκλαρωμ στον
    μυλωνα για αλευρι πηγαινεs και τον παρακαλουσεs βαλε
    μου λιγο αλευρι ειπε η μαμα εδω και ολα θα στα δωσω
    και τον μεγαλο π@υτσο σου μυλωνα μου στον κ@λο μου
    θα χωσω λιγο και εγω να ξεκ@υλωσω και τον π@υτσο και
    τα @ρχιδι@ σου στο στομα μου θα χωσω βαλε μου λιγο
    αλευρι εδω………αηρ αηρ αηρ και Π@ΥΤΣΑ αηρ αηρ…

  52. Χριστιανικές ιστοριούλες!
    Όταν τις πλάθεις αυτές, για πες, την μάνα σου σκέφτεσαι η εκείνο
    το πουτανάκι στην παλαιστίνη με τον φαρδύ τον κώλο, την μαρίκα ντε!

    Το ρεπερτόριο σου το εξηντλησες στην χυδαιότητα και στην ανωμαλία που έζησες σαν παιδί.

    Από την μια σε βίαζε κάθε βράδυ ο πατέρας σου, από την άλλη έβλεπες
    την μάνα σου που γαμιόταν σαν το σκυλί, εμ σου έστριψε, χα..χα..και εγώ τι
    σε φταίω, η μάνα μου η σχωρεμένη που δεν έμεινε ούτε κοκκαλάκι τι σε φταίει?

    Μήπως φταίει η διεστραμένη θρησκεία σου, αυτή που μάζωξε όλους τους δολοφόνους
    Ελλήνων, όλες της πουτάνες και τις έκανε άγιες? όλοι οι πούστηδες γινοντε
    ιερωμένοι, όλες οι τραβέλες πάνε στο όρος, και όλοι οι πιστοί, μη χέσω,
    σαν του λόγους αφοδευουν από το στόμα!

    Χα..χα..χα.. τελείωσες ρε λυσσιάρη δεν σου έμεινε τίποτα, όλη τη μέρα να
    κράζεις πουτσες, χυσια και πουτάνες μάνες, εγώ θα είμαι εδώ για να σας
    γαμώ κάθε μέρα και ποιο πολύ, χέζω την εβραϊκή σου πίστη και κατουρώ
    στο άπλυτο βρωμομούνι της αλβανίδας καραπαουτανάρας μάνας σου, ζόμπι!
    Χα..χα..χα..χα..χα..

  53. Π@ΥΤΑΝΑΣ γιε!!!

    χαιρετισμουs στον κ.πατερακη το κ@λοτρυπιδοραμμενο αηρ αηρ και Π@ΥΤΣΑ αηρ…

    Π@ΥΤΑΝΑΣ γιε!!!!!!

    εβγαλε η κ@λοτρυπιδα σου δοντι;;;;

    Π@ΥΤΑΝΑΣ γιε!!!

    διεστραμμενε ματακια ηδονοβλεψια ανωμαλε μπανιστηρτζη Π@ΥΣΤΗ γυφτοσουηδεζα ΟΥΣΤ!!!!!!!

    Π@ΥΤΑΝΑΣ γιε θαλασσινο νερο οταν πιειs
    στον δια μην το πειs γιατι στον Π@ΥΤΣΟΝ
    του γινεσαι επιρρεπηs αηρ αηρ αηρ ζαγκλαρω
    εισαι στον Π@ΥΤΣΟΝ επιρρεπηs….

  54. Γελοίο ανθρωποειδές, κάνε μια πράξη καλή στην ζωή σου, τράβα
    και κρεμάσου να γλυτώσεις και εσύ από την δυστυχία σου,
    αλλά και η κοινωνία από την λέπρα σου.

  55. ζαγκλαρωμ ζαγκλαρωμ που εισαι μωρη τσουλα;;;
    παλι @ρχιδι@ π@υτσεs και ψ@λεs εβαλεs στην
    βρωμερη κ@λοτρυπιδα σου;;ουλα τα βαζειs ουλα;;;
    εβγα μωρη ζαγκλαρωμ απο το μαντρι και ο γαμπροs
    σε περιμενει τι να του πω μωρη ψ@λου π@υστρα που
    θαρθειs καθυστερημενη οτι παλι σε γ@μουσανε και
    εισαι απο την κ@λοτρυπιδα σου γ@μημενη και ψ@λοχυμενη;;;
    εβγα και τρεξε γρηγορα πλυνε και τον πρωκτο σου
    γιατι και ο γαμπροs που περιμενει εδω κοντα εχει
    μια π@υτσα τοση νααααααα στο λεω για καλο σου…

    ΟΥΣΤ διεστραμμενε ανωμαλε βρωμερε ηδονοβλεψια ματακια μπανιστηρτζη επιχειρηματια του κ@λου!!!

    γαβ γουβ ντογκ εβγαλε το πωπουδακι σου δοντακι;;;;

    αληθευει βρε οτι εκλασεs του δια τουs ΟΡΧΕΙΣ;;;εκανεs λεει προυτσσσσσσ η εκανεs πουουφφφφφφφ

Comments are closed.