Όσο τιμωρείται,παγιωμένα πλέον,ο νοικοκύρης και ενθαρρύνεται επιβραβεύεται ο φοροφυγάς δεν πρόκειται να λειτουργήσει τίποτα σωστά.

Έχουμε τις εξής κατηγορίες και σε άτομα και σε επιχειρήσεις: α) Αυτοί που πληρώνουν β)Αυτοί που δεν πληρώνουν.Από αυτούς που πληρώνουν υπάρχουν 2 κατηγορίες:1)Ο νοικοκύρης που πληρώνει τα πάντα και είναι ο μεγαλύτερος μλκς της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και είδος προς εξαφάνιση
καθώς και οι μέσα και οι έξω έχουν βαλθεί να τον εξοντώσουν, με τι σκοπό και κέρδος πραγματικά απορώ.2) Ο “μαύρος” φορολογούμενος ο οποίος πληρώνει τα απαραίτητα, συνήθως τα ελάχιστα ενώ είναι πρόθυμος καθώς όλα μπαίνουν κάτω από το μαξιλάρι, πιθανότατα βρίσκεται και στο ταμείο ανεργίας ενίοτε. Στην κατηγορία όσων δεν πληρώνουν υπάρχουν άνθρωποι και επιχειρήσεις οι οποίοι πραγματικά δεν μπορούν να πληρώσουν γιατί τους τσάκισε η παράλογη, αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική υπερφορολόγηση και ο οικονομικός πόλεμος που ζούμε τα τελευταία 10 χρόνια. Υπάρχουν όμως και οι δεν γουστάρω, οι κακοπληρωτές. Αυτοί λοιπόν είναι οι μάγκες σε αυτή τη χώρα, οι έξυπνοι.Υπάρχουν και αυτοί που έφαγαν ασύδοτα με τις τράπεζες να τους ποτίζουν κυριολεκτικά ανεξέλεγκτα και ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ εις τους αιώνες των αιώνων.Το ότι δεν γίνεται διάκριση με κάποιο τρόπο στις κατηγορίες που δεν πληρώνουν είναι έγκλημα. Διότι υπάρχει τεράστια διαφορά σε αυτόν που δεν έχει να αλλάξει σώβρακο με αυτόν που έβγαλε στο εξωτερικό ότι είχε και δηλώνει μπατήρης εδώ ή με αυτόν που έζησε μέσα στην ασυδοσία και καλεί εμένα για μια ακόμα φορά να τον πληρώσω.Το ότι δεν υπάρχει ελεγκτικός και εισπρακτικός μηχανισμός σε αυτή τη χώρα είναι ένα από τα τρια βασικά εγκλήματα,τα άλλα δυο είναι το τεράστιο δημόσιο και η διάτρητη δικαιοσύνη που κινείται με εξοργιστικά αργούς ρυθμούς.Δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να ορθοποδήσει η οικονομία με αυτή τη παράλογη εγκληματική γενικευμένη υπερφορολόγηση τη στιγμή που η διαπλοκή,διαφθορά,παραοικονομία,φοροδιαφυγή,ανομία βρίσκονται στο ζενίθ.Όσο τιμωρείται,παγιωμένα πλέον,ο νοικοκύρης και ενθαρρύνεται/επιβραβεύεται ο φοροφυγάς δεν πρόκειται να λειτουργήσει τίποτα σωστά.Και να μας βγάλουν σε αγορές και πράσινα άλογα θα τους παρακαλάμε σε 5 χρόνια για άλλα 4 μνημόνια.Το πρόβλημα είναι εσωτερικό και οφείλουμε να βρούμε ένα στυβαρό,καθαρό και ηθικό πολιτικό σχήμα να επιβάλλει νόμους,ελέγχους,πρόστιμα,διόρθωση φορολογικής συνείδησης,ταχύτατη δικαιοσύνη.Τον νοικοκύρη πάντως με τα μέτρα που πήραν και οι έσω(και οι πριν και οι τώρα, μια συνέχεια ήταν αν δεν το κατάλαβες)και οι έξω τον ταπείνωσαν και τον εξαθλίωσαν,πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι κέρδισαν.Το κούρεμα κατά 90% για μένα είναι μη αποδεκτό.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Όσο τιμωρείται,παγιωμένα πλέον,ο νοικοκύρης και ενθαρρύνεται επιβραβεύεται ο φοροφυγάς δεν πρόκειται να λειτουργήσει τίποτα σωστά.

  1. Το γερμανόδουλο καθεστώς των αναρχοφασιστων συριζαιων έχει ως μόνο προγραμμα την φτωχοποίηση όλων των Ελλήνων. Έτσι πετώντας ένα ξεροκόμματο κάθε τρεις και λίγο, κατόπιν άδειας των γερμανικών αφεντικών τους, πιστεύουν ότι θα μπορούν να διαιωνίσουν την εξουσία τους. Όσο για το λαό … τον αντικαθιστούν με λαθροεισβολεις ισλαμοφασιστες.

Comments are closed.