«Δύναμη Ελληνισμού» το νέο κόμμα Τάκη Μπαλτάκου και Δημήτρη Καμμένου

Ο κ. Καμμένος συνομιλώντας με δημοσιογράφους είπε ότι ο νέος πολιτικός φορέας θα κινείται δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας
Τα αποκαλυπτήρια του νέου τους κόμματος θα κάνουν αύριο οι Δημήτρης Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν σε κεντρικό ξενοδοχείο (Athens Plaza) στις 12 το μεσημέρι.

Το νέο κόμμα θα φέρει το όνομα «Δύναμη Ελληνισμού» και όπως είπε ο κ. Καμμένος συνομιλώντας με δημοσιογράφους, ο νέος πολιτικός φορέας θα κινείται δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος είπε ότι η στελέχωση του κόμματος θα περιλαμβάνει εκπλήξεις ενώ μεταξύ άλλων στόχος είναι η είσοδος στην Βουλή με βουλευτές που θα προέρχονται από την ελληνική ομογένεια.

loading...

4 thoughts on “«Δύναμη Ελληνισμού» το νέο κόμμα Τάκη Μπαλτάκου και Δημήτρη Καμμένου

  1. APO TIN ELLINIKI OMOGENIA OPOS INE O TAKIS BALTAKOS EVREOMASONOS!!! KE OHI ELLINAS!!!!!!!!!! MA POSO ILITHII ISASTE PU TON BALTAKO TON EHETE OS ELLINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLI ILITHII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ!!

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ..ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!

    ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ:

    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΑΧΩΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ…

  3. Η Παγκοσμιοποίηση σκέπτεται έτσι:
    ''Εάν διαιρεθεί ο πατριωτικός χώρος, ο πατριωτισμός δεν θα κυβερνήσει ποτέ. Άρα η επικράτηση της παγκοσμιοποίησης χωρίς αντίπαλο είναι σίγουρη''.

  4. Ναιι σου λεω να η αλλη η Θεουσα ξερεις ειναι απο το ιδιο χωριο αυτος την εβαλε και τους κλεισανε μεσα γιατι τον διεταξε ο αλλος απο ψηλα ξερεις….Καλα εσυ εισαι τιμιος ανθρωποσ θα ελθεισ συο δικαστηριο να τα καταθεσεις ολα αυτα?…εε εγω ξερεις να δηλαδη και αμαν αμαν σουξουμαντρουχαλα…..ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ!! ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ….

Comments are closed.