Οι διώξεις σε Λαφαζάνη και Κίνημα θα μπορούσαν να σταματήσουν με δυο τηλεφωνήματα!

Όλοι είδαμε την δύναμη και την  βαθιά επιρροή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο κράτος όταν με απόφαση σκάνδαλο αποφυλακίστηκε ο Άρης Φλώρος της Energa  λόγω αναπηρίας.

Με λίγες απλές κινήσεις  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άσκησε  τον απόλυτο έλεγχο στην δικαιοσύνη  και  της επέβαλε δικαίως να αλλάξει  μια δική της εσφαλμένη απόφαση.

Η απόφαση άλλαξε συνοπτικά και Φλώρος οδηγήθηκε εκ νέου στην φυλακή.

Η εξέλιξη αυτή κατέδειξε σε όλους  ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ελέγχει απόλυτα την δικαιοσύνη και τον κρατικό μηχανισμό και έβαλε τέλος στην θεωρία: «Πήραμε την κυβέρνηση άλλα όχι την εξουσια».

Μια θεωρία που παρουσιάζει την κυβέρνηση Τσίπρα ως δήθεν αδύναμη να ελέγξει την Δικαιοσύνη και την αστυνομία. Μια θεωρία  που έρχεται στην επιφάνεια  για να κρυφτεί πίσω της η κυβέρνηση. Για να μην φαινεται όταν δίνει εντολές και κινεί τα νήματα.

Στην πραγματικότητα:

Η επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ στο κράτος φαινεται  στην περίπτωση  των μαζικών διώξεων κατά του κινήματος των πλειστηριασμών σε όλη την Ελλάδα  που ξεκίνησε με νόμο-εντολή του ΣΥΡΙΖΑ.
Φαίνεται  στην συνεχιζόμενη σύνταξη δικογραφιών ενάντιον όλων των αγωνιστων κάθε αγώνα ακομη και επικεφαλής κομμάτων  όπως του  Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Φαίνεται στην περίπτωση  καταδικαστικών αποφάσεων κατά αγροτών για τα μπλόκα τους,  όπως συνέβη  σήμερα στην Λάρισα που τιμωρήθηκαν τρεις αγροτες.

Φαίνεται πλέον σε όλους ότι η  δίωξη  και η καταστολή ειναι κεντρική πολιτική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ καθώς  όπως είδαμε στην περίπτωση  Φλώρου της Energa πως θα μπορούσε να σταματήσουν κάθε δίωξη εναντίον αγωνιστων με δυο τηλεφωνήματα.

Όμως είναι πολιτική επιλογή να μην σταματήσουν….

https://papaioannou-j.gr/archives/233904

loading...

1 thought on “Οι διώξεις σε Λαφαζάνη και Κίνημα θα μπορούσαν να σταματήσουν με δυο τηλεφωνήματα!

  1. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΠΝ ΠΟΥΤΣΗ;

Comments are closed.