Οι ΔΥ και τα ρετιρέ των ΔΕΚΟ στην Ελλαδα ΔΕΝ πληρώνουν φόρο εισοδήματος ούτε κατ ελάχιστο

Οχι μονο δεν πληρωνουν αλλα και οι καθαρες εργατικες αποδοχες τους κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ως προιον οιονει συντεχνειακου εκβιασμου εις βαρος του δημοσιου συμφεροντος και του προυπολογισμου!Ο ΦΜΥ που εμφανιζουν οι ΔΥ στις κρατησεις τους ειναι ενα πλασματικο και λογιστικο οικονομικο μεγεθος ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ…..Ειναι μια απατη!!Πολυ-πολυ συντομα,ΝΑ ΓΙΑΤΙ!!…..Η αξια της εργασιας
(βλεπε RICARDO,SAMUELSON,KEYNES,SCHUMBERTER ΚΛΠ ΚΛΠ) διαμορφωνεται ως υπηρεσια κατα βασει απο της δυναμεις της αγορας.Η προσφορα και η ζητηση δηλαδη καθοριζει ουσιαστικα και προσδιοριζει το υψος της αμοιβης εργασιας.Οπως ακριβως γινεται και με τα εμπορευματα!!Οι εξαιρεσεις του κανονα αυτου ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ και ταυτοχρονα επιβαλλομενες απο το κρατος δικαιου και τις κοινωνικες προνοιες του δημοσιου ως κοινα αποδεκτου δεσμου της ανθρωπινης αναγκαστικης συμβιωσης.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.Στην Ελλαδα το ΣΥΝΟΛΟ του ευρυτερου και στενου δημοσιου τομεα πατωντας πανω σε αυτες καθοριζει μονομερως και κατα το δοκουν ουσιαστικα τις εργασιακες αμοιβες.Αραγε τι μισθο θα επαιρνε ενας εκπαιδευτικος αν ο μισθος του εβγαινε στο σφυρι ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ που ειναι η βαση και το θεμελιο της οικονομιας?????Αν αδιοριστοι συναδελφοι του εδιναν χαμηλοτερη προσφορα μισθου για την ιδια ακριβως υπηρεσια????Μην ακουσω τα σπαραξικαρδια περι δαρβινισμου και ζουγκλας ΓΙΑΤΙ το ξαναλεω!!!!ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ιδιωτικο τομεα που τον βριζουν ολοι ενω ακομα και οι κρατικοδιαιτοι οχι μονο ζουν απ αυτον αλλα μερικοι γινονται και παμπλουτοι!!!!Στην ουσια οι κρατικοι υπαλληλοι πληρωνονται εξω απο το Συνταγμα και την λογικη καταπατωντας τα δικαιωματα της πλειοψηφιας που αμοιβεται υπο τον ακαμπτο φυσικο νομο της οικονομιας ,την προσφορα και την ζητηση δηλαδη..Ναι ψελλιζουν και κατι προσχηματικα για συλλογικες συμβασεις οταν το αντισυμβαλλομενο κρατος(ακομα και οταν θελει,που δεν) ειναι εντελως ανισχυρο λογω της μονιμοτητας αλλα και των θηριωδων προνομιων καθε μορφης των ΔΥ.Σε συνθηκες οικονομικης προσομοιωσης οι ΔΥ του στενου και ευρεως δημοσιου οπως και οι υπαλληλοι των κρατικων και μη μονοπωλιων-ολιγοπωλιων αμοιβονται ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ απο τους αντιστοιχους ΙΥ για την ιδια εργασια!!

Thales

loading...

2 thoughts on “Οι ΔΥ και τα ρετιρέ των ΔΕΚΟ στην Ελλαδα ΔΕΝ πληρώνουν φόρο εισοδήματος ούτε κατ ελάχιστο

  1. Από αυτά κρίνεστε σαρσέμηδες πολιτικοί και όχι από τα πάρτι του καμένου ή το αν πήγε ο κωλοτούμπας στην γιορτή με τους ταμ-ταμ ή αν έβαψε ο πελεκάνος τα μαλλιά του ή έπεσε απ΄το ποδήλατο το ζαβό ή το γουρλό μοιάζει τον Mr. Bin. Μετά μιλάτε και για "δικαιοσύνη"…! Οσο και να σκούζετε τομάρια τώρα, για να σας δείξει εμπιστοσύνη ο κόσμος, απλά χάνετε τον καιρό σας. Το πουλάκι πέταξε για πάντα. Είστε τελειωμένοι. ΟΥΣΤ !!!

  2. Να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα …
    Στημένα δημοσιεύματα για προώθηση του κοινωνικού αυτοματισμού.

Comments are closed.