«Aττίλας ΙΙΙ», τα μνημόνια της ντροπής συνεχίζονται!

Στις 20  Ιουλίου 1974 ξεκίνησε ο «Αττίλας Ι» με την απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο, μια πολεμική επιχείρηση που σχεδιάστηκε στα νατοϊκά στρατηγεία, με την ευγενή χορηγία της χούντας του Ιωαννίδη και εκτελέστηκε κατά γράμμα από Αμερικάνους, Άγγλους και Γερμανούς αξιωματικούς, οι οποίοι, εκτός από το γενικό πρόσταγμα, είχαν και τις Τουρκικές Ε.Δ. υπό τις διαταγές τους.


Στις 15 Αυγούστου 1974 ακολούθησε ο «Αττίλας ΙΙ», που ήρθε να επιβραβεύσει τον «υιό» του Μέττερνιχ, «Εθνάρχη» Κων. Καραμανλή, ο οποίος, αφού διαπίστωσε ότι η Κύπρος πέφτει μακράν της Ελλάδος, επέτρεψε στους βάρβαρους να καταλάβουν αμαχητί το 40% του νησιού.

Στις 17 Ιουνίου 2018 το καθεστώς των αθλίων και ηλιθίων των Αθηνών «ανακάλυψε», μετά την «εθνοκάθαρση» των Ποντίων, το «συνωστισμό» της Σμύρνης και ότι το Αιγαίον δεν έχει σύνορα και ανήκει στα ψάρια του, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σλάβος μετανάστης που ζούσε στην Μακεδονία υπό Ελληνική κατοχή και περίμενε «πώς και πώς» να απελευθερωθεί από τους συμπατριώτες του, στα Σκόπια. Η υπογραφή, που έβαλε ο ανιστόρητος «Έλληνας» Υπ.Εξ., Νίκος Κοτζιάς, στην κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, Αττίλας ΙΙΙ, παρουσία του αρχιερέα της πολιτικής απάτης, Αλέξη Τσίπρα, αποτελεί κατόρθωμα ισοδύναμο με ότι τερατώδες έχει να επιδείξει ο κάθε Εφιάλτης, Νενέκος, Κουϊσλιγκ και Τσολάκογλου στο βιογραφικό του.

Παρόμοιες αποικιοκρατικές συμφωνίες (Αττίλας IV, V, VI κλπ) αναμένεται να ακολουθήσουν και στο εγγύς μέλλον, προς επιβράβευση και των υπολοίπων Γερμανο-σιωνιστικών «επιστημονικών» μελετών, βάσει των οποίων θεωρούνται οι Αλβανοί, απόγονοι του Αχιλλέα, οι Τούρκοι, κληρονόμοι του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και οι Έλληνες, πειραματόζωα στα κρεματόρια των Μέρκελ, Σόϊμπλε, Λαγκάρντ, Ρότσιλντ, Σόρος, Τόμσεν και των λοιπών εγκληματιών πολέμου, που δρουν ανενόχλητα στην Ελλάδα, ακόμη και εν καιρώ ειρήνης.

Την ώρα που το Έθνος ψυχορραγεί και η Πατρίδα σφαγιάζεται επ’ ονόματι και κατ’ εντολή του ΝΑΤΟ και των «Ευρωπαίων» φίλων και συμμάχων της, στήνονται άπαντες, οι ντόπιοι πολιτικάντηδες, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, μπροστά στους καθρέπτες για να προβάρουν ύφος, χαμόγελα και κοστούμια, προετοιμάζοντας εαυτούς ενόψει των εκλογών που «θα» προκηρύξουν οι δυνάμεις κατοχής, προς νομιμοποίηση των εγκλημάτων τους.

Ο έρωτας για την «καρέκλα» και το προσωπικό συμφέρον έχει ισοπεδώσει, στον τόπο μας, κάθε αίσθημα δικαίου, ευθύνης, τιμής και αξιοπρέπειας. Με εικασίες, ευχολόγια, παχιά λόγια και εντατικές προπονήσεις στο άθλημα της κωλοτούμπας δεν αντιμετωπίζεται η βία των μνημονίων, της γενοκτονίας, της φτώχειας και της αδικίας ή ο αλυτρωτισμός των γειτόνων και η λαιμαργία των τοκογλύφων.

Ποσώς ενδιαφέρει τον κάθε πεινασμένο, άνεργο, ανασφάλιστο και άστεγο στην Ελλάδα αν ζει ως σκλάβος που πεινά και υποφέρει τα πάνδεινα επί πρωθυπουργίας Τσίπρα ή κάποιου άλλου πολιτικού κερατά. Ο «Βασιλιάς» είναι και θα παραμείνει εσαεί γυμνός, ακοινώνητος, άτολμος, πρόστυχος και σφουγγοκωλάριος του κάθε Γερμανού και Αμερικανού αλήτη όσο υπάρχει το αέναο χρέος ή (και) η χώρα εφαρμόζει κατοχικό δίκαιο.

Το ξεπούλημα της Μακεδονίας, της Κύπρου, του Αιγαίου, της Θράκης, της Β. Ηπείρου, κατ’ εντολή των «φίλων και συμμάχων», ή η προσπάθεια τους να αλλοιώσουν την ιστορία μας, να λοιδορήσουν την πίστη μας, να εποικίσουν, να διαμελίσουν και να εξισλαμίσουν δια της βίας την χώρα μας όπως και η άρνησή τους να αποπληρώσουν τα χρέη τους από τον Β’ Π.Π., αποτελούν, για τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο και ακομμάτιστο Έλληνα πατριώτη, casus belli.

«Ελλάδα είναι οι Έλληνες» και γι’ αυτό πρέπει να κρατάμε πάντα ψηλά την κεφαλή, να είμαστε μονιασμένοι, να υπερασπίζουμε με κάθε τρόπο την Πατρίδα και τα συμφέροντά της δίχως να φοβόμαστε κανένα και να αντιδράμε στην βία του κατακτητή όπως αυτό ορίζεται από τον νόμο και το Σύνταγμα της χώρας μας.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε.
Καλή λευτεριά.


Νέα Φιλική Εταιρεία


http://nea-filiki-eteria.blogspot.com/
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]