500.000 Αφγανοί και Πακιστανοί συγκεντρώνονται στην Αδριανούπολη για να περάσουν τον Έβρο

Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που προέρχονται από την Τουρκία αναφορικά με την συγκέντρωση μεγάλου αριθμού Αφγανών και Πακιστανών (κυρίως) οι οποίοι…. συγκεντρώνονται γύρω από την Αδριανούπολη προκειμένου να περάσουν τον αφύλακτο Έβρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» η ελληνική Κυβέρνηση έχει προβεί σε διαβήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και την Τουρκία για το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό θέμα, γιατί διαπίστωσε χαλάρωση των μέτρων επιτήρησης των περασμάτων λαθρομεταναστών απ’ την απέναντι πλευρά του ποταμού Έβρου!

Η κυβέρνηση αρνούμενη πεισματικά να πάρει κανένα απολύτως μέτρο φύλαξης της ελληνικής πλευράς των συνόρων (τουλάχιστον στον Έβρο) αποδίδει την κατάσταση με την ορδές λαθραίων μεταναστών οι οποίες περνούν τα σύνορα χωρίς κανένα πρόβλημα στην έλλειψη μέτρων από την πλευρά της Τουρκίας.

Την ίδια στιγμή δείχνει και είναι «ανήμπορη» να διαφυλάξει τα ελληνικά σύνορα.

Αναφέρεται επίσης, πως τα χερσαία σύνορα του Έβρου έχουν γίνει προνομιακό πεδίο δράσης των διακινητών λαθρομεταναστών.

Κυκλώματα Βούλγαρων, Σκοπιανών, Αλβανών και άλλων εθνικοτήτων διακινητών, καταφέρνουν με διάφορους τρόπους να μεταφέρουν παράνομα τους εκατοντάδες που περνούν καθημερινά, προς το εσωτερικό της χώρας.

Χαρακτηριστική επίσης είναι η αναφορά, πως στην Κυβέρνηση προκαλεί πρόσθετη ανησυχία η πληροφορία για τις 500.000 ασιάτες που μετακινήθηκαν από Ιράν, Ιράκ στην Τουρκία και κατευθύνονται προς την περιοχή της Αδριανούπολης, ώστε να περάσουν στον Έβρο.

loading...

1 thought on “500.000 Αφγανοί και Πακιστανοί συγκεντρώνονται στην Αδριανούπολη για να περάσουν τον Έβρο

  1. ρε στη συρια δεν γινετε πολεμος τι δουλεια εχουν αφγανοι και πακιστανοι να μπουν στην ελλαδα.βαλτε τον στρατο να τους τελειωση γιατι στο τελος θα μας φαν εμας ξηπνηστε επιτελους.

Comments are closed.