ΝΔ: «Να απαντήσει η κυβέρνηση γιατί η ΔΕΗ εξαγόρασε με 4,8 εκατ. εταιρεία φίλου του Ζάεφ με ζημιές 5,4 εκατ.» (βίντεο)

Να απαντήσει κάλεσε την κυβέρνηση η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, γιατί η ΔΕΗ εξαγόρασε έναντι 4,8 εκατ. ευρώ εταιρεία φίλου του Ζόραν Ζάεφ με ζημιές 5,4 εκατ. ευρώ.

«Την ώρα που οι Έλληνες ακριβοπληρώνουν τη Δ.Ε.Η. που καταρρέει, η κυβέρνηση την υποχρέωσε να εξαγοράσει έναντι 4,8 εκατ. ευρώ μια σκοπιανή εταιρεία ηλεκτρισμού που πέρυσι εμφάνισε ζημιές ύψους 5,4 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον ερωτήματα προκαλεί ότι αυτή η εταιρεία ανήκει στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των Σκοπίων.

Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα με ποια σκοπιμότητα και ποια κριτήρια επέλεξε να εξαγοράσει μια προβληματική επιχείρηση στα Σκόπια και, κυρίως, πώς αιτιολογεί το τίμημα», αναφέρει η κυρίας Σπυράκη σε δήλωσή της.

loading...

4 thoughts on “ΝΔ: «Να απαντήσει η κυβέρνηση γιατί η ΔΕΗ εξαγόρασε με 4,8 εκατ. εταιρεία φίλου του Ζάεφ με ζημιές 5,4 εκατ.» (βίντεο)

  1. η Αγορά στα Σκόπια έγινε λόγω φιλίας, γιατι, όπως λέμε, Φίλος τον Φίλο βόλευε, κυρία Σπυράκη, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τους έκαναν τα μαθήματα, για να μην ξεχαστεί η συνέχεια της Λαμογιάς κατά
    Γ,Κουρή, ΌΣΟ για το Λαό ,,,,,,,,αστον, αυτός έχει ύπνο βαθύ, αιώνων,

  2. ΑΛΕΞΗ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ

  3. ΜΙΛΑΕΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ.ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ,ΤΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΜΑ,ΕΛΕΟΣ…

  4. Η ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ.ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..

Comments are closed.