Το έγκλημα των Πρεσπών έχει & «ουρά»: Aιτήσεις αποζημιώσεων από «Μακεδόνες του Αιγαίου» κατά Ελλάδας ύψους 3 τρισ. ευρώ!

Ο Τοντόρ Πετρόφ, πρόεδρος του αποκαλούμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου» (σκοπιανός προπαγανδιστικός οργανισμός των Σκοπιανών της διασποράς) δήλωσε πως η «Μακεδονία» απαιτεί από την Ελλάδα, αποζημιώσεις ύψους 3 τρισ. ευρώ (3.000 милијарди евра) για την «κατοχή του τμήματος της Μακεδονίας του Αιγαίου και τη γενοκτονία κατά του ‘μακεδονικού’ λαού, καθώς και για την εκμετάλλευση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 μέχρι σήμερα!

Επίσης, ο Τ.Πετρόφ είναι επιστήθιος φίλος του Νίκολα Γκρουέφσκι και όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό και τι πρεσβεύει.

Είναι ένα ακόμα δείγμα του τι προκάλεσε το έγκλημα των Πρεσπών: Ακόμα είμαστε στην αρχή, οι Σκοπιανοί θα διεκδικήσουν όχι μόνο την Ιστορία της Μακεδονίας αλλά και οτιδήποτε συνδέεται με αυτήν πολιτιστικά, εμπορικά, οικονομικά και στο τέλος δεν θα κρύβουν τον πραγματικό τους σκοπό που είναι τα εδάφη της.

Η καθηγήτρια Τάνια Καρακαμίσεβα αναρωτιέται ποιος είναι ο λόγος και είναι τόσο φοβισμένοι οι Έλληνες και άρχισαν να ουρλιάζουν και να κατακρίνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών​ και αναφέρεται στην ανάρτηση αυτή του Πετρόφ.

Αυτό είναι που τρόμαξε τους Έλληνες, και τους έκανε να ουρλιάζουν από πανικό για τη Συμφωνία των Πρεσπών, έγραψε η Καρακαμίσεβα.

Aκολουθεί και η ανάρτηση στο facebook του ίδιου του Πετρόφ

Ο Τοντόρ Πετρόφ είναι πασίγνωστος για τις επιθέσεις κατά της Ελλάδας και της Ιστορίας της. Είχε κάνει προκλητικότατες δηλώσεις το 2012 όταν είπε πως αν η Αθήνα δε αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ άμεσα ως «Μακεδονία» θα ανοίξει το «κουτί της Πανδώρας» και η Ελλάδα θα διαλυθεί!

Ο Πετρόφ επιμένοντας στις ψευδείς θέσεις της σκοπιανής ελίτ λέγοντας πως η λέξη «Έλληνας» δεν έχει να κάνει με το έθνος, καθώς δεν υπάρχει Ελληνική εθνικότητα: «Η λέξη ‘Έλληνας’ είναι συνώνυμη του Χριστιανού»

«Όταν η Ελλάδα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, με όλες τις εθνικότητες που ζουν σε αυτή (όπως υποστηρίζει αυτή έρχεται σύντομα) η χώρα θα αλλάξει για πάντα. Τα εδάφη τους θα διαιρεθούν μεταξύ των διαφορετικών εθνοτήτων» δηλώνει με βεβαιότητα το 2012

Ο Πετρόφ κάνει δε λόγο για τη «γενοκτονία» που υπέστησαν οι «Μακεδόνες» κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων η οποία μάλιστα συνεχίζεται και σήμερα. «Η Αθήνα θα λογοδοτήσει γι’ αυτό» αναφέρει.

Ο πρόεδρος του αποκαλούμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου» δήλωνε τότε ότι την Ελλάδα την προστάτευσε η ΕΕ: «Για το λόγο αυτό, η Αθήνα ζητεί την αλλαγή της ονομασίας μας. Αλλά καμία αλλαγή δεν θα σώσει την Ευρώπη ούτε την ψεύτικη Ελλάδα»

Ο Τοντόρ Πετρόφ υποστήριξε επίσης πως οι Βρυξέλλες πληρώνουν την Αθήνα με 2 δισ. ευρώ ετησίως για να καταστρέφει ‘Μακεδονικά αρχαιολογικά ευρήματα’ ή να τα κρύβουν σε μυστικές αποθήκες!

Καταλάβατε με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε; Και σε αυτούς η κυβέρνηση Τσίπρα πήγε και παραχώρησε τα κληρονομικά δικαιώματα της «Μακεδονίας»

loading...

1 thought on “Το έγκλημα των Πρεσπών έχει & «ουρά»: Aιτήσεις αποζημιώσεων από «Μακεδόνες του Αιγαίου» κατά Ελλάδας ύψους 3 τρισ. ευρώ!

  1. Τι μονο τρια? δωστους και τα αρχιδια μας αλλα τρια και γινανε εξι!!! ααα χα χααααααα

Comments are closed.