Γερμανοί-Ναζί ο φοβερότερος εχθρός του Ελληνικού έθνους απο το έτος 324 Μ.Χ. (ΜΕΡΟΣ Α)

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
                     ΓΡΑΦΕΙ                     
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οι Γερμανοι ειναι ο φοβεροτερος και ενας παναρχαιος εχθρος του Ελληνικου εθνους. 


Οι Γερμανοι Παρουσιαζουν μια ιστορικη συνεπεια για περισσοτερο 1700 χρονια σε γενοκτονιες-πολεμους εναντια στους Ελληνες.
Σημερα μεσα απο τις δυο εργασιες μου θα δειτε πως φτασαμε στον β παγκοσμιο πολεμο και στα 
μνημονια κατα την σημερινη εποχη.


Για την αλλαγη της παγκόσμιας ιστοριας, για όλα αυτά τα κοσμοιστορικα γεγοντα αιτια είναι ο Αγιος Κωνσταντινος. 


Ο Αγιος είναι ενας από τους ανθρώπους, στον οποιο χρωσταμε την υπαρξη μας ως εθνος.
 
 
Ο αγιος εμελλε να αλλαξει την ιστορια της ανθρωποτητος.
 
 
Hταν η αιτια, για την δημιουργια της πρωτης παγκόσμιας Ελληνοχριστιανικης αυτοκρατοριας.
 
Καταλαβε οτι ακομη η ανερχομενη Χριστιανικη Θρησκεια την ανοδο και την εξαπλωση της την οφειλει στον αρχαιο  Ελληνικο πολιτισμο και στην ηθικη-πνευματικη αναγεννηση των Ελληνων του μεσαιωνα.
 
 
 
 
Για αυτο θα παρει την ιστορικη του αποφαση νσ μεταφερει την πρωτευουσα του Ρωμαικου κρατους στην Κωνσταντινουπολη για να παραδωσει την διοικηση του κρατους στους Ελληνες.
 
 
Ο Αγιος Κωνσταντινος με την αποφαση του αυτη αλλαξε την παγκοσμια ιστορια ενω ταυτοχρονα εδωσε παραταση ζωης για ακομη 880 χρονια στην μεχρι τοτε ετοιμοθανατη ρωμαικη αυτοκρατορια.
 


Γνωριζε καλα το μεγαλυτερο πολιτικο μυαλο ολων των εποχων ο Κωνσταντινος οτι με αυτην την αποφαση του να αλλαξει την πρωτευουσα του κρατους οτι παραχωρει την διοικηση δια παντος στους ανωτερους σε ηθικο και πνευματικο επιπεδο Ελληνες.

 

 
Οι Εχθροι του Χριστου, οι εχθροι της Ελλαδος, δεν μπορουν να συγχωρεσουν τον Αγιο Φλαβιο Βαλεριο Κωνσταντινο.
 
Αυτό διοτι από εωσφοριστης εγινε Χριστιανος και μεγας εθνικος ευεργέτης των Ελλήνων.
 

Για οσους δεν γνωριζουν η Ρωμαικη αυτοκρατορια ιδρυθηκε από αλλοδαπούς εωσφοριστες δωδεκαθειστες “νεοταξιτες” στην αρχαια Ρωμη. 

Η Ρωμαικη αυτοκρατορια εγινε στην θεση της διαλυμενης Περσικης αυτοκρατοριας από τον Ελληνα Μακεδονα τον Μεγα Αλεξανδρο.
 
Ο σκοπος της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν η κατακτηση της Ελλαδος, και η δημιουργια του παγκοσμιου κρατους (Pax Romana).
 

Aκομη οι εωσφοριστες-νεοταξιτες ηθελαν με την δημιουργια της Ρωμαικης αυτοκρατοριας, να κερδισουν χρονο, ώστε να ξαναδημιουργησουν την ανατολικη εωσφορικη αυτοκρατορια την Περσικη.
Οι Χριστιανοι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους,εγιναν διοικητες του, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο, πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, πανεπιστήμονες. 
 
 
 
 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.
 
 
Τα χρηστα ηθη ζωης είναι το παναρχαιο διαχρονικο “μυστικο”, για την επιβιωση του εθνους στο περασμα των αιωνων. 
 
 
Ταυτόχρονα όμως είναι και το κλειδι ολων των μεγαλων Ελληνικων στρατιωτικών ,πολιτικων , κοινωνικων, επιστημονικων επιτυχιων από καταβολης του Ελληνικου εθνους.
 
 
Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους. 
 
 
 
Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν .
 
 
 
Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι.
 
 
Τωρα πλεον οι Ελληνες ειναι Ρωμαιοι 
αυτοκρατορες, Ρωμαιοι υπηκοοι, διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια..
 
 
Οι τιτλοι λοιπον Ρωμαιοι αυτοκρατορες , στρατηγοι , αξιωματούχοι, είναι αρχικα διοικητικοι τιτλοι για τους Ελληνες του μεσαιωνα. 
 
 
 
Την αυτοκρατορια, δεν την δημιουργήσαμε εμεις οι Ελληνες, αλλα οι αρχαιοι Ρωμαιοι, μεχρι που ενας εξ αυτων, μας παρεδωσε την διοικηση του Ρωμαικου κρατους.
 
Σε περιπτωση που οι ιεροι προγονοι μας αλλαζαν την ονομασια της αυτοκρατοριας, από Ρωμαικη, σε Ελληνικη, αμεσως θα χαναμε την εξουσια, στα περισσοτερα εδάφη της Ρωμαικης αυτοκρατοριας. 
 
 
Ακομη ως εθνος το οποιο είναι ανωτερο ολων των
υπολοιπων σε πολιτιστικο επιπεδο τιμησαμε τους δυο κληροδοτες οι οποιοι είναι ταυτόχρονα οι μεγαλυτεροι εθνικοι ευεργετες ολων των εποχων για το Ελληνικο εθνος.

Αυτος ηταν ενας ακομη λογος για το οποιο κρατησαμε την ομομασια Ρωμαιοι. 

Οταν ανελαβαν οι προγονοι μας την διοικηση της Ρωμαικης αυτοκρατοριας, ο πρωτος λαος ο οποιος πηρε εντολη να μας αποσπασει την αυτοκρατορια ηταν οι Γερμανοι (Γοτθοι, Βησιγοτθοι, Βανδαλοι, 
Οστρογοτθοι, Ουννοι κλπ).


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ
 
 
Οι Γερμανοι εγκατασταθηκαν στον Δουναβη, και την σημερινη Βουγλαρια μονιμα. 
 
 
 
Με ορμητηριο αυτές της δυο περιοχες αρχιζουν να προκαλουν Φοβερες καταστροφες ,με συνεχομενες επιδρομες μεχρι την Πελοπονησο. 
 
 
 
 
Κυριολεκτικα ερμαιο ηταν ολους εκεινους τους αιωνες οι Ελληνες, στους Γερμανους, Ουννους, Γοτθους, Βησιγοτθους, Οστρογοτθους, Βανδαλους κλπ. 
 
 
 
Στις 9 Αυγουστου του 378 μ.χ., η κριση εφτασε στο απογειο της όταν οι γερμανοι σκοτωσαν τα δυο τριτα του Ελληνορωμαικου στρατου, μαζι με τους στρατηγους Τραιανο, Σεβαστιανο,με αποκορύφωμα την δολοφονια του αλλοδαπου αυτοκρατορα Φλαβιου Ιουλιου Ουαλη. 
 
 
 
 
Μετα από όλα αυτά ο πατριώτης αλλοδαπος αρχιστράτηγος magister militum per orientem, o Ioυλιος διεταξε να σφαχτουν ολοι οι γερμανοι στρατιώτες του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου. 
 
 
 
Οι ορδες των βαρβαρων γερμανων ηταν αδυνατον να αντιμετωπισθουν.
 
Ηταν η εποχη που o αυτοκρατορας μεγας και Αγιος
Θεοδόσιος ο α, εκρινε ότι η μοναδικη λυση για να σταματησουν οι γερμανοι της καταστροφες ,ηταν να προσληφθουν μαζικα ,ως μισθοφόροι στον Ρωμαικο στρατο.

 
Πραγματικα τους προσελαβε ,οι γερμανοι ηταν οι πιο ακριβοπληρωμενοι μισθοφόροι αξιωματικοι και στρατιώτες.
 
Οι Γερμανοι ειχαν πληρη φοροαπαλλαγή, ενώ ειχαν το δικαιωμα ,να κανουν γαμους με Ελληνιδες. 
 
 
 
Όμως εκεινοι αντι να προστατευουν τα Ελληνικα (ρωμαικα) σύνορα τα παραβιαζαν οι ιδιοι, καθως 
συνεχιζαν κανονικα της επιδρομες μεχρι την Πελοπονησο. 
 
 
 
 
Οι Γερμανοι στρατηγοι γινονται η απολυτη εξουσια στην Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια, και αποφασιζουν για το ποιος θα γινει αυτοκρατορας. 
 
 
 
 
Τοτε οι γεναιοι Ελληνες αξιωματικοι του Ελληνικου (ρωμαικου ) στρατου ,πηραν την κατασταση στα χερια τους. 
 
 
 
Στις 12 Ιουλιου του 400 μ.χ., οι Ηρωες Ελληνες αξιωματικοι και στρατιώτες, έσφαξαν μερικες χιλιαδες γερμανων ανωτατων αξιωματικών και στρατιωτών στην Κωνσταντινουπολη. 
 
 
 
Με τον  αυτόν τον τροπο ματαιωσαν την τελευταια στιγμη την ανοδο μιας γερμανικης δυναστείας στον Ελληνικο-ρωμαικο θρονο της Βασιλευουσας-
Κωνσταντινουπόλεως.
 
 
Οι γερμανοι είναι ο μοναδικος λαος κατά τον μεσαιωνα,που  διεκδικουσε τα εδάφη της αυτοκρατοριας, με πολεμους, ειτε μονο σε διπλωματικο επιπεδο.


Παραλληλα διεκδικουσαν και τους τιτλους παγκόσμιας εξουσιας των Ελλήνων.
 
Ολοι οι υπολοιποι λαοι ηθελαν μονον να μας πολεμουν και να μας αφανισουν κατά τον μεσαιωνα.
 
 
 
Οι λαοι αυτοι ηταν οι Περσες, οι Αραβες, οι Βουλγαροι, οι Σελτζούκοι, οι Αβαροι, οι Σλαβοι, οι πετσενεγοι, οι Κουμανοι, οι Ουγγροι, οι Χαζαροι, κλπ. 
 
 
Ολοι αυτοι οι λαοι γυρευαν να μας καταστρεψουν, ειτε καποιοι αλλοι λαοι μικροτερης δυναμικότητας , να μας κανουν οσο μεγαλυτερο κακο γινεται. 
 
 
 
Ολοι αυτοι οι λαοι ποτε δεν διεκδικησαν τους τιτλους εξουσιας των Ελληνων (Ρωμαιοι αυτοκρατορες, Ρωμαιοι υπηκοοι, Ρωμαικη αυτοκρατορια).



Οι μονοι που το εκαναν ηταν οι γερμανοι. 
 
 
 
 
Για αυτό ως σφετεριστες, από την στιγμη που δεν ηταν ικανοι να κατακτησουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, με τα οπλα, ονομασαν παρανομα το κρατος τους ” αγια ρωμαικη αυτοκρατορια”.
 
 
 
Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ΤΟΥ Α
 
 
 
Εκεινη την εποχη οι Γερμανοι εχασαν κάθε εξουσια μεσα στην αυτοκρατορια, ενώ μεχρι την εποχη του Ιουστινιανού του α, ειχαν πλεον εξασθενησει ως στρατιωτικη δυναμη.
 
 
 
Το αποτελεσμα ηταν  να καταλαβουν ότι δεν μπορουν να κατακτησουν την Ελλαδα με τα οπλα. 
 
 
 
Για αυτό με εντολη των Εωσφοριστων της “νεας” ταξης αποσυρθηκαν στην Δυση.
 
 
 
Οι φοβερες επιδρομες επι 2,5 αιωνες αδιάκοπα, εις βαρος της Ελλαδος , ειχαν πλεον σταματησει.
 
 
Στην Ιταλια και στις υπολοιπες περιοχες που εγκατασταθηκαν ,θα ιδρυσουν κρατος την “Αγια ” εωσφορικη “ρωμαικη ” αυτοκρατορια. 
 
 
 
 
Μαζι τους πηγε και το Βατικανο. 

Το 800 μ.Χ., με την στεψη του Καρλομαγνου ,από τον παπα Λεων τον γ, το Βατικανο ειχε περασει επισημως πλεον στις ταξεις του εωσφορισμου .
 
 
 
Επειδή οι γερμανοι δεν ηταν πλεον σε θεση ,ολους εκεινους τους αιωνες να διεκδικησουν, με τα οπλα την Ελλαδα , την διεκδικουν στον διπλωματικο τομεα.
 
 
 

 
Ο ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗΣ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΣ
 
Η Ειρηνη είναι η πρωτη γυναικα στα παγκοσμια χρονικα η οποια γινεται αυτοκρατειρα.


Γινεται αυτοκρατειρα, στην κορυφαια αυτοκρατορια του μεσαιωνα,την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
 
Με την ανοδο της Ειρήνης στον θρονο υπηρχε νομικο κενο, καθως βαση του Ελληνικου-ρωμαικου νομου απαγορευοταν να ανεβει γυναικα, στον θρονο.
 
Για αυτους τους λογους,όλα τα διατάγματα-νομους
η Ειρηνη τους υπεγραφε όχι ως γυναικα, αλλα ως “ανδρας” αυτοκρατορας, για να είναι όλα νομιμα, για να μην υπαρχει νομικο κενο, ωστε να μην είναι ακυροι οι νομοι,τα διατάγματα κλπ. 
 
 
 
 
Την χρονικη στιγμη που ανεβαινει στον Ελληνικο (Ρωμαικο) θρονο, ειναι μια παρα πολύ επικινδυνη χρονικα στιγμη, διοτι το 800 μ.Χ. εχουμε την επισημη υποταγη,του Βατικανού στους Γερμανους. 
 
 
 
 
Το βατικανο επισημά πλεον το 800 μ.Χ., ανηκει στον εωσφορισμο, ανηκει στην “νεα” ταξη πραγματων.
 
 
 
Για αυτους τους λογους ο Λεων εστεψε,τον γερμανο Καρλομαγνο “αυτοκρατορα της “αγιας ρωμαικης αυτοκρατοριας”.
 


Οι εωσφοριστες της “νεας’ταξης πραγματων εκριναν ότι είναι η πιο καταλληλη στιγμη να διεκδικησουν σε διπλωματικο επιπεδο, τον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο.

Όλα αυτά διοτι βαση νομου, των ιδιων των Ελλήνων, υπηρχε νομικο κενο, δεν υπηρχε αυτοκρατορας.

Οι εωσφοριστες της “νεας” ταξεως πραγματων,

ειδαν ότι είναι πλεον η πιο καλη στιγμη να διεκδικησουν αναίμακτα τον Ελληνικο-ρωμαικο θρονο της Κωντινουπολεως.
 
 
 
Το μονον βεβαιο είναι ότι οι εωσφοριστες γερμανοι δεν ηταν σε θεση να αμφισβητησουν εκεινη την εποχη,την εξουσια των Ελλήνων στο Ρωμαικο αυτοκρατορικο κρατος δια των οπλων. 
 
 
 
 
Για αυτό επελεξαν την διπλωματικη οδο.


Ο Καρλομαγνος, με τον παπα Λεων, ειδαν το νομικο κενο,που προεκυψε, στον Ελληνικο-Ρωμαικο
θρονο, καθως ανεβηκε μια γυναικα στον θρονο.

Ταυτοχρονα εκμεταλευτηκαν το γεγονος ότι η Βασιλισσα Ειρηνη εξαιτιας των ευνουχων,Εβραιων συμβουλων της αρχισε να παρουσιαζει ολοένα και περισσοτερο, νεοταξικη συμπεριφορα.


Το εδαφος ηταν απολυτως ετοιμο, καθως εάν δεν πεθανε η Ερυθρω (Ρετρουδη), Γερμανιδα κορη του Καρλομαγνου, θα ηταν παντρεμενη,με τον γιο της Ειρήνης τον Κωνσταντινο τον εκτο. 
 
 
 
Τωρα λοιπον σκεφτηκε ο Καρλομαγνος να κανει προταση γαμου στην Ειρηνη.

Όλα ηταν ετοιμα πλεον για να γινει ο Καρλομαγνος συζυγος της Ειρήνης,ενω εν συνεχεια θα γινοταν αυτοκρατορας των Ελλήνων.
 
 
Ο στοχος των νεοταξιτων ηταν διπλος καθως ηθελαν εαν δεν γινοταν ο 

γαμος με την Ελληνιδα Ειρηνη , να την ριξουν οπωσδηποτε απο τον Ελληνορωνμαικο θρονο, για να επαναφερουν το εικονομαχικο καθεστος.

 
 
Η αυτοκρατειρα Ειρηνη σε καμια των περιπτώσεων δεν ηταν εβραια όπως την κατηγορουν. διοτι τοτε δεν θα εκανε την αποκατασταση των εικονων. 

Η εικονομαχια δεν απειλησε μονον σε θρησκευτικο επιπεδο την Χριστιανικη αυτοκρατορια, καθως
ελαχιστα ελειψε να διαλυσει δια παντος σε πολιτικο και στρατιωτικο επιπεδο, για να πεσει αμαχητί στα χερια των αγαρηνων.
 

Μετα την ζ οικουμενικη συνοδο οι Εβραιοι της πολιτικης αριστοκρατιας της Κωνσταντινουπολεως ειχαν ως απολκειστικο σκοπο να ριξουν την Ειρηνη απο τον θρονο.



Την ανατροπη την επεδιωξαν και την επετυχαν 
για να επαναφερουν την εικονομαχια και την απαγορευση της λατρειας των ιερων εικονων.

 
Παραλληλα ηθελαν να εκδικηθουν την Ελληνιδα Ειρηνη και να την καταστρεψουν.
 

Συνεπως οι εωσφοριστες-νεοταξιτες δεδεκαθειστες
ειχαν διπλο σκοπο.
 

Σε περιπτωση που οι δυο ευνουχοι συμβουλοι της Ειρηνης δεν ειχαν τα αναμενομενα αποτελεσματα προωθουσαν παραλληλα ενα εναλλακτικο σχεδιο με την Γερμανια και τον Καρλομαγνο. 


Τελικα οι Γερμανοι επετυχαν μονον τον εναν στοχο τους την απαγορευση της λατρειας των Ιερων εικονων και οχι την κατακτηση της Ελληνικης αυτοκρατοριας μεσα απο την διπλωματια. 


Μετα την πτωση της βασιλισσας Ειρηνης, λιγα χρονια αργοτερα ανεβηκε στον Θρονο η Αμοριανη
δυναστεια, η οποια απογορευσε εκ νεου την λατρεια των εικονων.


ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ-ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
 
Σε καθε ευκαιρια κατα τους μεσαιωνικους 

αιωνες,

οι γερμανοι, ειτε με 

πρεσβειες,

 ειτε μεσω αρκετων

διπλωμα

τικων επιστολών,μεταξυ των δυο κρατων μας αποκαλούν Ελληνικη αυτοκρατορια, και τους αυτοκρατορες μας Ελληνες βασιλεις.

 
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΟΝ
ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΛΙΟΥΠΡΑΝΔΟ- ΑΓΙΟΣ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
 
Κατά την προκλητικη επισκεψη του  ο  επισκοπος Κρεμμωνας Λιουπρανδος, στην Βασιλευουσα, ειπε στον Αγιο Νικηφορο τον Β Φωκα , ότι ο Οθωνας είναι ο Ρωμαιος αυτοκρατορας, και όχι ο Αγιος Νικηφορος.
 
 


Η δυναστεια των Κομνηνων ειναι η προτελευταια αυτοκρατορικη δυναστεια πριν απο την οριστικη κατακτηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας απο τους γερμανους (13 Απριλιου 1204 μ.χ.).
 
 
Η δυναστεια των Κομνηνων ανεβηκε στον θρονο με την υποστηριξη και της πολιτικης εβραικης αριστοκρατιας της Βασιλευουσας.
 

Αυτο γινεται για πρωτη φορα στα χρονικα καθως μεχρι τοτε δεν ειχε υπαρξει ιστορικο προηγουμενο να συνεργαστουν οι στρατιωτικοι και οι πολιτικοι της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
Μονιμως οι δυο πλευρες ηταν σε πολυ μεγαλη αντιπαλοτητα.
 
Οι εβραιοι πολιτικοι αξιωματουχοι της πολιτικης αριστοκρατιας επιθυμουσαν με καθε τροπο την διαλυση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
 
 
 
 
ΑΛΕΞΙΟΣ Ο Α ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΚΑΙ
Α ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ.
 
Κατά την διαρκεια των σταυροφοριων, οι γερμανοι εσφαζαν ,εκαιγαν, εκλεβαν βιαζαν ,σκλαβωναν Ελληνιδες.
 
Οι γερμανοι δεν σταματουσαν ουτε καν της ημερες της Μεγαλης εβδομάδας να σκοτωνουν και να καταστρεφουν, παρα τα παρακαλια του Αλεξιου του α, να σεβαστουν την Μεγαλη εβδομαδα, που είναι τα παθη του Σωτηρα Χριστου.
 
 
 
ΜΑΝΟΥΗΛ Α
 
 
Oταν ανεβηκε στον θρονο ο Μανουηλ ο α, βρισκόμασταν πλεον στο τελικο σταδιο καταρρευσης της Ελληνικης αυτοκρατοριας. 



Αυτό διοτι από την εποχη του παππου του Μανουηλ , του Αλεξιου του α Κομνηνου, ειχαν ξεκινησει οι Εωσφορικες σταυροφοριες. 



Κατά την διαρκεια βασιλειας του Μανουηλ είχαμε μια ακομη εωσφορικη σταυροφορια από τους γερμανους.
 


Η είδηση της επικείμενης νέας β Εωσφορικης Σταυροφορίας, προκάλεσε μεγάλο πονοκέφαλο στο Μανουήλ, ο οποίος ηξερε πολύ καλα τί είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της βασιλείας του παππού του Αλεξιου (α Εωσφορικης σταυροφορια). 
 
 
 
 
Στην ουσια οι πρωτες 3 εωσφορικες σταυροφοριες, ηταν τεστ δυνάμεως και αντοχης , ώστε να δουνε οι Γερμανοι από κοντα της δυναμεις-αντοχες της Ελληνικης (Ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
 
 
 
 
 
Παραλληλα την ιδια στιγμη οι γερμανοι καιροφυλαχτουσαν, σε περιπτωση που εκριναν ότι υπηρχε η ευκαιρια , ηταν ετοιμοι να επιτεθουν. 
 
 
 
Αυτό δεν ηταν εφικτο κατά της τρεις πρωτες εωσφορικες σταυροφοριες, αλλα εγινε εφικτο κατά την τεταρτη. 



Την επόχη των Κομνηνών, μια νεα νεοταξικη δυναμη εχει ανατειλει, αυτή είναι οι Σελτζουκοι Τουρκοι. 
 
 
Τους Σελτζούκους τους εφεραν στην θεση των Αραβων, οι οποιοι ειχαν εξασθενισει οριστικα σαν στρρατιωτικη δυναμη, εξαιτιας των 3 κορυφαιων Ελλήνων αυτοκρατορων, οι οποιοι βασιλεψαν κατά σειρα στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο. 
 
 
Αυτοι ηταν ο Αγιος Νικηφόρος ο β Φωκας, ο ανηψιος του ο Ιωαννης ο α, και ο κορυφαιος των Ελλήνων ο ιερος  Βασιλειος ο β.
 
 
 
Για να μην παρουμε ανασα, από το Ανατολικο μετωπο, αμεσως οι εωσφοριστες στην θεση των Αραβων, εστειλαν εναντιον των Ελλήνων τους Σελτζούκους. 
 
 
 
Τους πολεμους μεταξυ Τουρκων και Ελληνικης-
Ρωμαικης αυτοκρατοριας υποκινουσε, ο βάρβαρος Γερμανος ηγεμονας, Φρειδερικος Βαρβαροσα.


ΜΥΡΙΟΚΕΦΑΛΟ 1176 Μ.Χ.
 
 
 
Την μαχη στο Μυριοκεφαλο τον Σεπτεμβριο του 1176 μ.χ., την υποκινησε ο Γερμανος “βασιλιας” ο Βαρβαροσα. 

Ο Βαρβαροσα συνεχεια εκεινα τα χρονια ζητουσε απο τον Σελτζουκο σουλτανο Κιλιτζ Αρσλαν να 
σταματησει τις συνθηκες ειρηνης με τον Μανουηλ και να κανει πολεμους. 
 
 
Επιθυμουσε  να σπασουν οι Τουρκοι μονομερος την συνθηκη ειρηνης την οποια ειχαν υπογραψει με τους Ελληνες.
 
 
Οταν ο Ελληνοτουρκος αυτοκρατορας Μανουηλ Κομνηνος ηταν στο καστρο του Μυριοκεφαλου, για αγνωστους λογους θελησε να περασει μαζι με τον Ελληνικο στρατο μεσα απο τις κλεισουρες του
Τζυβρυτζη,γνωστες και ως περασμα του Τσαρδακ.
 
 
Αμεσως οι εμπειροι Ελληνες στρατηγοι αντεδρασαν και ανεφεραν στον Μανουηλ, οτι ειναι παρα πολυ επικινδυνο να περασουν απο τοσο πολυ στενους δρομους διοτι εχουν μαζι τους ζωα, αμαξες, βοηθους, και πολυ μεγαλο στρατευμα. 
 
 
Υπηρχε ο κινδυνος ενεδρας και ολοκληρωτικου αφανισμου του Ελληνικου-ρωμαικου στρατου.
 
Ομως ο Ελληνοουγγρος βασιλιας δεν δεχοταν να ακουσει τους Ελληνες στρατηγους. 


Το αποτελεσμα ηταν να υποστει ο Ελληνικος στρατος πανωλεθρια εγκλωβισμενος μεσα στα στενα. 


Δυστυχως 28 χρονια πριν απο την οριστικη αλωση της πολης και της αυτοκρατοριας (13/4/1204) η Ελληνες εμειναν χωρις αξιομαχο στατευμα.

Αμεσως μετα την καταστροφη στο Μυριοκεφαλο 
ο Γερμανος Βασιλιας, εγραψε επιστολη στον Μανουηλ.

Σε αυτην την επιστολη του αναφερει οτι μετα την συντριβη αυτη, μονον εκεινος εχει το δικαιωμα πλεον να ονομαζεται Ρωμαιος αυτοκρατορας και ο οτι ο Μανουηλ ειναι ενας απλος Ελληνας βασιλιας.

 

 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΑ 
ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΩΠΑ

Την εποχη των Κομνηνών, παντοτε η Ουγγαρια λογω της γεωγραφικης της θεσης ηταν το σημειο που διασταυρωναν τα πυρα τους η Ελληνικη Αυτοκρατορια με την Γερμανια. 
 
 
 
Επρεπε λοιπον ο Μανουηλ, να υποταξει, και την Ουγγαρια γιατι απο αυτην και την Κροατια αντιστοιχα οριζοταν οι σφαιρες επιρροης των γερμανων.


Για τον ιδιο λογο κατελαβε την Δαλματια ο Ελληνας Βασιλιας. 
 
 
 
 Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται,
ένα μικρο μερος με βαση της παγκοσμιες  μαθηματικες σταθερες, μετρον αριστον και        μηδεν αγαν.  
 
 
 


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
ΠΡΩΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.


Downhill γυναικών-Δυναμισμός και θηλυκότητα (Δείτε το βίντεο με τα 8 εκατομμύρια views)

loading...