Βροχή ελληνοποιήσεων: 200 λαθρομετανάστες την μέρα παίρνουν δικαίωμα ψήφου μπας και σωθούν οι συριζαίοι.


Ότι δεν είχε σκεφτεί ούτε καν ο Χίτλερ...
Φωτιά και τσεκούρι στα Συριζόσκυλα-προδότες... και στους δικαστικούς-προδότες

Όσο για τους "Ελληνοποιηθέντας", θα "φάνε" καλά σε λίγο ...


Βροχή ελληνοποιήσεων: 200 λαθρομετανάστες την μέρα παίρνουν δικαίωμα ψήφου μπας και σωθούν οι συριζαίοι.

Επειδή γνωρίζουν ότι οι Έλληνες δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστούν να τους βλέπουν, οι συριζαίοι και οι «πατριώτες», ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους και «κυβερνητικοί εταίροι» σχεδιάζουν την αλλοίωση του εκλογικού σώματος για να διασωθούν.
Διαβάζουμε, λοιπόν, στην εφημερίδα «Το Βήμα», ότι μονάχα σε 3 μέρες, σε 3 διαφορετικά ΦΕΚ (28 Σεπτεμβρίου, 2 Οκτωβρίου και 4 Οκτωβρίου), δημοσιεύτηκαν 611 ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών, δείγμα ότι οι συριζαίοι έχουν στήσει φάμπρικα αλλοίωσης του εκλογικού σώματος.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν πονηρά άνθρωποι που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, 850.000 λαθρομετανάστες πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει το Υπουργείο Εσωτερικών και έτσι αναμένεται να αλλάξει άρδην ο εκλογικός χάρτης.
Βεβαίως, αυτό δεν είναι πρωτοφανής πρακτική, αφού και οι πασόκοι και οι νεοδημοκράτες το έχουν κάνει αφειδώς στο παρελθόν. Γεγονός που για άλλη μία φορά δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων είναι μονόδρομος για να ανήκει και πάλι η Ελλάδα στους Έλληνες.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. AYTOΙ οι Ανθρωποι λόγο άγνοιας και της γλώσσας,δεν πρέπει καν να έχουν το δικαίωμα ψήφου. επειδή εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κομμάτων. Εάν όμως οι επιβήτορες του Ελληνικού Λαού το αποφασίσουν διαφορετικά, τότε εμείς να μην ψηφίσουμε αυτά τα αισχρά δημιουργήματα.
  υπάρχουν κόμματα μικρότερα να τους αντικαταστήσουν στη Βουλή, έτσι όλοι μαζί θα αλλάξουμε τις απαράδεκτες συνήθειές τους προς όφελος της χώρας και του Λαού,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ρε ενας εισαγγελεας ενας απο ολους αυτους τους μεγαλους να αγαπα αυτη την χωρα δεν υπαρχη;ντροποι στους εισαγγελης και δικαστες που δεν σταματαν αυτοι την λεηλασια της χωρας γιατι και αυτο 100% της 100% παρανομος θα γινετε ντροποι τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ ΑΣΟΝ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΝ ΚΙΛΚΙΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΡΑΓΕ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. OI λάθρο με όποια υπηκοότητα και να τους δοθεί, δεν πρέπει να ψηφίσουν, και δεν πρέπει, επειδή έχουν άγνοια της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης στη Ελλάδα, είναι απάνθρωπο να καλείς τους λάθρο να σας σώσουν με τη ψήφο τους, ντροπή σας, Εμείς να τους Μαυρίσουμε όλους, που Είναι αυτοί Σπουδαίοι Δικαστές;

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...