Νέα «19χρονη»: Μπήκε στο «Next Top Model» με… ψεύτικη ηλικία και έγινε viral

Η αλήθεια είναι ότι η Αθηνά Χρυσαντίδου δεν είναι η μόνη κοπέλα που για αρκετά χρόνια είχε σταματήσει τον χρόνο στα 19 της έτη, περνώντας από…
διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα συστηνόμενη ως 19χρονη. Υπάρχουν και άλλες κοπέλες που θα τολμούσαν να κλέψουν λίγη από τη δόξα της και μόλις βρήκαμε την πιο γνωστή απο αυτές.

Η Εύη Ιωαννίδου μας πρωτοσυστήθηκε πέρυσι, ως παίκτρια του ριάλιτι «Nomads» του ΑΝΤ1 που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2017. Η Εύη είχε δηλωθεί στις κάρτες του παιχνιδιού ως 22χρονη.

Έναν χρόνο μετά, στις οντισιόν του «Greece’ s Next Top Model», το πανύψηλο μοντέλο με τους μεγάλους ώμους βρέθηκε μπροστά από τους κριτές και όταν ερωτήθηκε για την ηλικία της δήλωσε και πάλι ότι είναι 22 ετών.

Πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στο 2016, πριν ακόμα η Εύη γίνει ευρέως γνωστή μέσα από το «Nomads», είχε συμμετοχή στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ως μοντέλο. Και μαντέψτε… Σωστά μαντέψατε, η Εύη ήταν και στις 3 Ιανουαρίου του 2016 δηλωμένη ως 22χρονη.

Η επιδημία του νέου σταματημένου ρολογιού στις ηλικίες των κοριτσιών των ριάλιτι χτύπησε και το «GNTM» με την Εύη να είναι το νέο θύμα. Μπαίνοντας μάλιστα στο σπίτι του ριάλιτι μόδας κάτι μας λέει ότι η «22χρονη» θα μας απασχολήσει αρκετά τους επόμενους μήνες.

loading...