ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΣΚΟΣ ΤΙΣ, ΟΝΟΜΑΤΙ ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΕΦΑ:«ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΡΑΣΥΤΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΑΠΕΞΗΡΑΜΕΝΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ…

Σε μια δήλωση επιτομή του ανιστόρητου εθνομηδενισμού  προχώρησε ο βουλευτής του «αποξηραμένου» Γρηγόρης Ψαριανός
χαρακτηρίζοντας την Εθνεγερσία του 1821 «ένα παραμύθι»!

Η θρασεία δήλωσή του από το βήμα της Ολομέλειας:
 ( Οι παραπομπές μας είναι απαντήσεις στις «πομπές» του)

«Η επανάσταση του 1821 συνετρίβη. Ως το 1827 η χώρα ήταν κολυμπηθρόξυλα. Κρανίου τόπος. Στην Πελοπόννησο δεν υπήρχε κάτοικος. ».

ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

«ο Θεός έβαλε την υπογραφή του στην Ελευθερία της Ελλάδος και δεν την παίρνει πίσω».

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ:

«Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση.

…Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα».

Ακόμη και ο  Μελέτης Η. Μελετόπουλος (Διδάκτωρ Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Γενεύης) που διατυπώνει την καθαρά δυτική άποψη περί της συστάσεως του Ελληνικού κράτους, ομολογεί ότι:

«Τον στρατηγικό σχεδιασμό, στην Ελληνική Επανάσταση, εξασφάλισε με γνώση, εμπειρία και ψυχραιμία ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, όχι εξ αποστάσεως, αλλά πολεμώντας στην πρώτη γραμμή του πυρός. Την διπλωματική δράση χειρίστηκε ιδιοφυώς ο Ιωάννης Καποδίστριας, θυσιάζοντας την θέση του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσσίας.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  KAI ΔEΙΤΕ TOΥΣ  ΣΥNΔEΣΜOΥΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

6 thoughts on “ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΣΚΟΣ ΤΙΣ, ΟΝΟΜΑΤΙ ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΕΦΑ:«ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821»

  1. ΡΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΕΣ! ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΟΥΜΠΙΝΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΑΝ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΜΕ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!

  2. Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΗΘΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΝ ΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.

  3. ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 11:57 . ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ…. ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ! Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!

  4. ΟΧΙ ΣΕΒΑΣΤΕ ΜΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ! ΟΧΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ! ΣΤΗΛΙΑΡΙ ΔΥΜΕΤΡΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΚΑΣΜΑ ΜΕ ΦΤΙΑΡΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!!

  5. Το σύστημα της Παγκοσμιοποίησης χτυπάει το Έθνος και την Ορθοδοξία.
    Δηλαδή τα δύο αναχώματα που απέμειναν κόντρα στην λαίλαπα της Παγκοσμιοποίησης.

  6. Τώρα κάποιο δίκιο το έχει ! Αλήθεια πόσο σανοφάγος πρέπει να είναι ο Ελληνας γιά να ψηφίζει άτομα του φυράματος του κυρίου βολευτή για να τον κυβερνήσουν .

Comments are closed.