Ο αυτοκράτορας που έχτισε το Κολοσσαίο δολοφόνησε 1.100.000 Εβραίους. Τίτος, ο αυτοκράτορας που λάτρεψε ο λαός

Το 66 μ. Χ. ξέσπασε επανάσταση σε μια μακρινή επαρχία της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, την Ιουδαία. Ο άπληστος Ρωμαίος επίτροπος, Γέσσιος Φλώρος, εισέβαλε ακόμα και στον ιερότερο ναό των Εβραίων, τον Ναό της Ιερουσαλήμ, για να πάρει τους θησαυρούς του. Οι Εβραίοι ξεσηκώθηκαν και παρά τα βίαια αντίποινα των Ρωμαίων, η επανάσταση δεν καταλάγιασε.

Ο αυτοκράτορας Νέρωνας αναγκάστηκε να στείλει ενισχύσεις απ’ τη Ρώμη, επικεφαλής των οποίων ήταν ο ικανότατος Βεσπασιανός. Το δεξί του χέρι ήταν ο γιος του, Τίτος.

Αυτοκράτορας Τίτος

Μέχρι το 68 μ. Χ. είχαν καταφέρει να ανακαταλάβουν τις περισσότερες περιοχές της Ιουδαίας, χωρίς όμως να έχουν πετύχει την τελειωτική νίκη. Έμενε ακόμα το μεγαλύτερο κέντρο της επαρχίας, η Ιερουσαλήμ, που φάνταζε σχεθόν απόρθητη με τα τεράστια τείχη που την περικύκλωναν.
Η εκστρατεία όμως σταμάτησε απότομα, όταν πέθανε ο αυτοκράτορας Νέρωνας και ξεκίνησε μια ακόμα διαμάχη για τη διαδοχή.

Η χρονιά που ακολούθησε έμεινε γνωστή ως η “χρονιά των τεσσάρων αυτοκρατόρων” γιατί μέσα σε ένα έτος, πήραν την εξουσία τέσσερις διαφορετικοί άντρες.
Πρώτος ήταν ο διοικητής της Ισπανίας, Γάλβας, που νικήθηκε από τον διοικητή της Λουζιτανίας, Όθωνα. Ο τρίτος ήταν ο διοικητής του στρατού στη Γερμανία, Βιτέλλιος.
Πριν ακόμα προλάβει να γιορτάσει τον θρίαμβό του όμως, τον πρόλαβε ο Βεσπασιανός, που ανακηρύχθηκε αυτοκράτορας από τα στρατεύματά του. Άφησε τον γιο του, Τίτο, στην Ιουδαία και στράφηκε εναντίον του Βιτέλλιου.
Στις 21 Δεκεμβρίου του 69 μ. Χ. ο Βεσπασιανός στέφθηκε αυτοκράτορας της Ρώμης και ο σύντομος εμφύλιος τελείωσε.
Το μόνο που χρειαζόταν πια ήταν μία θριαμβευτική νίκη για να δοξάσει τη Ρώμη. Τη νίκη αυτή του την πρόσφερε ο γιος του, λίγους μήνες αργότερα.

Η πολιορκία της Ιερουσαλήμ
Ο Τίτος περικύκλωσε με τις λεγεώνες του την Ιερουσαλήμ, αλλά η ενισχυμένη άμυνα της πόλης δεν επέτρεπε πολλές κινήσεις. Όσες φορές προσπάθησαν να σπάσουν τις πόρτες με πολιορκητικό κροιό, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν. Αλλά οι μήνες περνούσαν και οι εβραίοι στην Ιερουσαλήμ αποδυναμώθηκαν. Τα τρόφιμα λιγόστεψαν, οι διάφοροι αρχηγοί μάλωναν μεταξύ τους και οι Ρωμαίοι παραμόνευαν. Τελικά, το καλοκαίρι του 70 μ. Χ. επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι απροετοίμαστοι και εξαντλημένοι πολιορκημένοι δεν κατάφεραν να τους εμποδίσουν.
Οι Ρωμαίοι σκαρφάλωσαν τα τείχη, διαπέρασαν τις γραμμές άμυνας και ξεχύθηκαν ορμητικοί στην πόλη.
Ο Τίτος είχε διατάξει να μην καταστραφεί ο λαμπρός Ναός της Ιερουσαλήμ, γιατί ήθελε να τον προσφέρει ως δώρο στον αυτοκράτορα πατέρα του.
Όμως μέσα στο χάος και στον πανικό, τυλίχτηκε στις φλόγες.
Ο ναός που έχτισε ο βασιλιάς Ηρώδης το 20 μ. Χ. στο ίδιο σημείο που κάποτε δέσποζε ο θρυλικός Ναός του Σολομώντα, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι Ρωμαίοι συνέχισαν την καταστρεπτική τους πορεία, μέχρι που ισοπέδωσαν ολόκληρη την πόλη.
Σύμφωνα με τον Ιουδαίο ιστορικό, Ιώσηπο, σκοτώθηκαν 1.100.000 Εβραίοι και αιχμαλωτίστηκαν 97 χιλιάδες.
Η νίκη των Ρωμαίων ήταν ολοκληρωτική.
Ο Τίτος επέστρεψε στη Ρώμη και παρήλασε θριαμβευτής.

Ο έρωτας με την Ιουδαία πριγκίπισσα
Η Βερενίκη ήταν κόρη του βασιλιά της Ιουδαίας, παντρεύτηκε τρεις φορές, αλλά οι γάμοι της ήταν σύντομοι και πάντα επέστρεφε στο πλευρό του αδελφού της, βασιλιά Ηρώδη Αγρίππα.
Ασκούσε μεγάλη εξουσία, την οποία πολλοί λένε ότι απέκτησε επειδή διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον αδελφό της.

Τίτος και Βερενίκη
Όταν ξέσπασε η επανάσταση των Εβραίων, ήταν η Βερενίκη αυτή που παρακάλεσε τον Ρωμαίο επίτροπο να δείξει έλεος. Οι παρακλήσεις της δεν εισακούστηκαν και η Ιουδαία πριγκίπισσα αποτραβήχτηκε μέχρι την έλευση του Βεσπασιανού.

Τότε γνώρισε και ερωτεύτηκε τον κατά 11 χρόνια νεότερό της, Τίτο. Χωρίστηκαν για τέσσερα χρόνια μετά την κατάληψη της Ιερουσαλήμ, αλλά το 75, ο Τίτος την κάλεσε να έρθει κοντά του.
Η Βερενίκη φερόταν σαν να ήταν η νόμιμη σύζυγός του Τίτου, ο οποίος υπηρετούσε τον πατέρα του ως αρχηγός της σωματοφυλακής του.
Ο ιστορικός Κάσσιος Δίων έγραφε ότι η Ιουδαία πριγκίπισσα είχε στα χέρια της πραγματική εξουσία, αλλά αδυνατούσε να κερδίσει την αγάπη του λαού.
Οι Ρωμαίοι την αντιμετώπιζαν σαν ξένη, κατώτερη από αυτούς και κορόιδευαν δημοσίως τον γιο του αυτοκράτορα που είχε τυλιχτεί στα δίχτυα της. Ο Τίτος αναγκάστηκε να την στείλει μακριά απ’ τη Ρώμη για να αποκαταστήσει τη φήμη του.
Η Βερενίκη επέστρεψε το 79, όταν πέθανε ο Βεσπασιανός και τον διαδέχτηκε στο θρόνο ο Τίτος, αλλά ούτε τότε της επιτράπηκε να μείνει.

Το Κολοσσαίο και η έκρηξη του Βεζούβιου
Ο Τίτος, πέρα από την κατάκτηση της Ιερουσαλήμ, δοξάστηκε και ως ο δημιουργός του θρυλικού μνημείου της αρχαίας Ρώμης, του Κολοσσαίου.
Η κατασκευή του ξεκίνησε με εντολή του Βεσπασιανού το 72, αλλά ολοκληρώθηκε το 80, όταν πια είχε ανέβει στο θρόνο ο Τίτος. Εκατό μέρες κράτησαν οι πρώτοι εορταστικοί αγώνες.
Σκοτώθηκαν περισσότερα από 9 χιλιάδες ζώα και εκατοντάδες άντρες μονομάχησαν. Το γέμισαν ακόμα και με νερό για να αναπαραστήσουν περίφημες ναυμαχίες.
Ο λαός είχε ανάγκη το θέαμα, καθώς λίγους μήνες πριν, είχε έρθει αντιμέτωπος με μία τεράστια φυσική καταστροφή.

Θύματα της έκρηξης του Βεζούβιου

Τον Αύγουστο του 79 μ.Χ, δύο μήνες μετά τη στέψη του Τίτου, εξερράγη ο Βεζούβιος.
Η Πομπηία και όλη η περιοχή στον κόλπο της Νάπολης καλύφθηκαν με λάβα, ενώ χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Ούτε ένα χρόνος δεν είχε περάσει, όταν μία πυρκαγιά που έκαιγε για τρία εικοσιτετράωρα, κατέστρεψε μεγάλο τμήμα της Ρώμης.
Ο Τίτος προσέφερε τεράστια χρηματικά ποσά για να βοηθήσει και η γενναιοδωρία του σχολιάστηκε θετικά ακόμα και από αντιπάλους του.

Πέθανε ξαφνικά τον Σεπτέμβριο του 81, έχοντας βασιλέψει μόνο για δύο χρόνια. Πολλοί υποψιάστηκαν ότι τον δηλητηρίασε ο αδελφός του, ο Δομιτιανός, που τον διαδέχτηκε.
Σχεδόν στο σύνολό τους οι ιστορικοί εκθείασαν τη σύντομη διακυβέρνησή του.
Ο Τίτος είχε επιδείξει τρομαχτική αγριότητα εναντίον των εχθρών της Ρώμης, αλλά και αργότερα ως σωματοφύλακας του πατέρα του.
Όταν όμως ήρθε η ώρα να κυβερνήσει, αποδείχθηκε εγκρατής, φιλάνθρωπος και συνετός ηγέτης.
Ο Κάσσιος Δίων έγραψε ότι οι ικανότητές του ως αυτοκράτορας και η αγάπη του λαού μπορούσαν να συγκριθούν μόνο με τον πρώτο αυτοκράτορα, Αύγουστο.
Ίσως, σημείωνε ο ιστορικός, επειδή δεν πρόλαβε να ζήσει αρκετά ώστε να κάνει λάθη.

mixanitouxronou.gr

loading...

23 thoughts on “Ο αυτοκράτορας που έχτισε το Κολοσσαίο δολοφόνησε 1.100.000 Εβραίους. Τίτος, ο αυτοκράτορας που λάτρεψε ο λαός

  1. ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ…

    ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΓΑΪΟΣ ΓΥΦΤΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΙΟΣ ΨΩΡΟΛΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΡΩΜΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΙΟΣ.

  2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ Η ΦΥΣΗ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΝ ΤΟΥΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΒΕΖΟΥΒΙΟΥ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΚΑΓΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΙΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΤΟΝ ΕΧΩΝΕ ΣΤΗΝ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΛΑΑΤΣΣ ΚΟΛΛΑΓΕ ΤΑ 150αρικα ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ Μ'ΝΑΡ'ΤΣ ΝΑ ΜΕΝΑΝΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΙ ΠΕΤΡΟΜΕΝΟΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟψΗΦΙΟΥΣ ''ΕΥΚΛΑΝΙΟΥΣ'' ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕ….ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙ ΤΟ ΛΑ!!!!! ΚΑΙ Η ΕΚ ΒΑΦΓΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΝΤΙΖΕΖ ΤΟΥ ''POMPIIA'' BAR ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΥΖΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕ……ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΩΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ….Χοοοοοοοοο χοοοοοοοοο GURLIU GURLIU

  3. …ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,…ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ "2" …ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΙΜΠΑΝΤΖΗ ΡΑΒΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ…"ΜΑΝΤΕΨΕΤΕ" ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

    ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ…"ΟΧΙΕΣ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ … ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΤΕ.

    …ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΥΝΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…"ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ" ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ,…ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ "ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ… "ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ"…

    …ΕΙΝΑΙ…"ΑΠΟΒΛΗΤΑ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ, ΣΤΟΕΣ, ΤΡΥΠΕΣ, ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ…"ΑΝΩΝΥΜΙΑ".

    ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο…"ΑΝΩΝΥΜΟΣ" ΧΙΜΠΑΝΤΖΗΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ…"ΕΠΩΝΥΜΑ" ΤΟΝ "ΣΩΡΡΑ" ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ…"ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟΝ"…

    …ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΑ…"ΜΠΑΛΑΚΙΑ",…ΚΛΑΣΟΜΠΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ…ΚΑΡΑΓΑΜΙΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.

  4. Ιδού τα πειστήρια από τις ΗΠΑ για την απάτη του Σώρρα

    Δείτε τι απάντησαν οι αμερικανικές αρχές αναφορικά με την εγκυρότητα των ομολόγων που διατείνεται ότι κατέχει ο Αρτέμης Σώρρας.

    Μηδέν. Αυτό είναι το άθροισμα της αξίας των συναλλαγματικών που επικαλείται ότι διαθέτει ο Αρτέμης Σώρρας. Και μάλιστα με τη βούλα του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών.

    Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα υποστήριζε ο Αρτέμης Σώρρας, πούλησε τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και έτσι εξασφάλισε τρισεκατομμύρια σε ομόλογα εκ των οποίων παραχωρούσε 600 δισ. προκειμένου να αποπληρωθεί το χρέος της Ελλάδας.

    Το TheToc παρουσιάζει την απάντηση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης σε σχετικό αίτημα των ελληνικών αρχών, προκειμένου να διακριβωθεί εάν τα ομόλογα που επικαλείται ο Σώρρας είναι πραγματικά ή όχι.

    Διαβάστε το κείμενο στα ελληνικά:

    Αγαπητοί κύριοι:

    Σε απάντηση του αιτήματός σας για έλεγχο και εξακρίβωση της εγκυρότητας των εγγράφων που αποστείλατε στο Υπουργείο Οικονομικών σας γνωρίζουμε ότι εξετάσαμε τα έγγραφα που διαβιβάσατε και ότι ΔΕΝ αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του Υπουργείου Οικονομικών. Το Υπουργείο Οικονομικών συνιστά στους παραλήπτες να μην απαντούν σε τέτοιου είδους αλληλογραφία.

    Έγγραφα συναλλαγματικών: Παρόλο που το Υπουργείο Οικονομικών τηρεί λογαριασμούς ιδιωτών στο σύστημα TreasuryDirect που διαθέτει, αυτοί είναι λογαριασμοί τίτλων και όχι καταθετικοί λογαριασμοί όψεως. Οι ιδιώτες δεν δύνανται να εκδίδουν εντολή πληρωμής προς τρίτον από λογαριασμό TreasuryDirect χρησιμοποιώντας συναλλαγματική (draft), εμπορική συναλλαγματική (trade acceptance) διεθνή συναλλαγματική (international bill of exchange) ή οποιοδήποτε άλλο είδος μέσου. Κάθε έγγραφο που αποπειράται κάτι τέτοιο είναι απατηλό.

    Αν θέλετε να αναφέρετε το θέμα σε τοπικό επίπεδο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τις διωκτικές αρχές της χώρας σας.

    Με εκτίμηση,

    Το προσωπικό της Ανοικτής γραμμής καταγγελιών

    Γραφείο Γενικού Επιθεωρητή

    Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ

    http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/idou-ta-peistiria-apo-tis-ipa-gia-tin-apati-tou-swrra

  5. Ενας τσαρλατάνος που θέλει να γίνει ο «Σω(τή)ρας» της χώρας

    Η κρίση, η απελπισία και τα αδιέξοδα έκαναν το …. θαύμα τους. Ενας σύγχρονος Μεσσίας και μια τραγικοκωμική φάρσα είναι ο «καθρέφτης» της εποχής μας…

    Λεφτά υπάρχουν… Δεν θέλει και πολύ να το πιστέψεις. Η κρίση, τα αδιέξοδα και η πίστη στο παρελθόν ενός «περιούσιου λαού» έχουν κάνει πραγματικότητα μια ιλαροτραγική φάρσα. Ενορχηστρωτής της, το πρόσωπο που ακούγεται ίσως περισσότερο από καθέναν άλλο αυτές τις μέρες. Ο Αρτέμης Σώρρας, ο άνθρωπος που εμφανίστηκε ως ένας σύγχρονος «Μεσσίας» κραδαίνοντας την υπόσχεση ότι με 600 δισεκατομμύρια θα βάλει τέλος στο χρέος της Ελλάδας.

    Γραφικός ή απλά επικίνδυνος; Η ψυχή του «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι ένας πρώην ιδιοκτήτης παιδότοπου της Πάτρας ο οποίος επένδυσε στη συλλογική απελπισία. Δεν ήθελε και πολύ. Μια αθωωτική απόφαση του Η' Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών του 2013 του έδωσε το έρεισμα που ζητούσε. «Ουδόλως αποδείχτηκε η ανυπαρξία του ανωτέρου χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων που το ενσωματώνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η απόφαση. Ο Σώρρας, λοιπόν σύμφωνα με τους πιστούς του, είναι διαχειριστής ενός ποσού ύψους 600.000.000 δολαρίων που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρεία επενδύσεων με την επωνυμία Red Paartner Limited και εδρεύει στο Λονδίνο. Το ποσό έχει ενσωματωθεί σε έξι διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας εκάστου 100.000.000.000 δολαρίων, λήξεως το μήνα Αύγουστο του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ο Σώρρας προτίθεται να χορηγήσει το ανωτέρω ποσό στο ελληνικό κράτος υπό τη μορφή δανείου.
    …………………………………………………..

  6. ………………………………….
    Μα που βρήκε τα χρήματα ο Σώρρας; Με τη βοήθεια του … Θεού Απόλλωνα

    Σύμφωνα με όσα υποστήριζε ο Αρτέμης Σώρρας – τον οποίο φιλοξενούσαν ακόμη και μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί παραμονές εκλογών – πούλησε τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, και έτσι εξασφάλισε τρισεκατομμύρια. Απ' αυτά παραχωρεί τα 600 δισ. προκειμένου να … αποπληρωθεί το χρέος της χώρας.

    Αυτά βεβαίωνε και ο στενός συνεργάτης του Ε.Λαμπράκης που έλεγε πως ο Σώρρας πούλησε τα ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με μια πολύ υψηλή τεχνολογία» μια μυστική τεχνολογία καυσίμων(!) που γνώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες και πουλήθηκε στους Αμερικανούς έναντι 3 τρισ. δολαρίων!
    …………………………………..

    http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/enas-tsarlatanos-pou-thelei-na-ginei-o-sw-ti-ras-tis-xwras

  7. ΕΥΤΑΞΙΑ ΖΑΓΚΛΑΡΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΕ ΛΕΝΕ ΑΡΤΕΜΗ ΣΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΕΤΩΝ 58 ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  8. ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    Ο ΜΟΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ…ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ
    ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ

    Markos Stagakis ΚΑΛΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ,ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ..??

    Alexandros Mokas (PSORRAS)
    Alexandros Mokas ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΖΩΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΛΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ

    Markos Stagakis ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΝΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥ,ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΕΛΟΣ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ

  9. ΡΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ…
    ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΓΥΦΤΟΜΑΓΑΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΡΑΓΚΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ

    ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΟΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙ 150ΡΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 150ΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ

    heodoros Kolokuthas
    4 ώρες ·

    Προκαλω εναν δικηγορο της ηλιθιων συνελευσις να μου συνταξει μηνυση κατα της διευθυντριας της ΔΟΥ διοτι δεν παρηλθεν το τριμηνο της αξιοποινου πραξεως ητοι της υπεξαιρεσεως της απιστιας στην υπηρεσια και παραβασεως καθηκοντος εφοσον ακουμπησε τον ενα εκτελεστο τιτλο της δικαστικης αποφασεως και οχι τον αλλο ουτως ωστε να γινει η εγκληση και να οριστει δικασιμος .
    Εφοσον η ΔΟΥ ειναι ιδιωτικη δεν προεβη κιολας σε εκκαθαριση και εισεπραξε χωρις κανενα εμποδιο παρανομα …
    Σας δινω αλλη μια ευκαιρια κοπροσκυλα κομματοσκυλα μετα το 6μηνο που παρηλθε απο την εμφανιση μου στο βιντεο που αναλυω τους εκτελεστους τιτλους διοτι ενηργησα αυτοβουλως και αναγκαστικα χασαμε το αυτοφωρο της τελεσης των αδικηματων χωρις ομως να περασει το τριμηνο …
    Πληρωνω οσο οσο οποιον χασοδικη εχει @ρχιδια να μπει η υπογραφη του να την συνταξει και την καταθετω αυριο το πρωι στο τμημα του βυρωνα για να διαταξει ο εισαγγελεας προανακριση .
    Σας ανοιγω υδραυλικε στο γηινο κομματι που λες γραφικε αλλα 2 γραφεια και θα τα πληρωνω εγω ρε βλαμμενε και χωρις να φαινομαι πουθενα ουτε θεση δεν θελω ολα δωρεα θα στα κανω οπως μεσολαβησα και πηρες παραχωρηση και εχεις κτιριο ρε αχρηστε ως δηθεν κεντρικη στον υμμητο που ουτε να σας φτυσει δεν θελει ο ιδιοκτητης που περνατε ρευμα απο τον φουρνο συμφωνα με τις καταγγελιες του .
    Αλλιως ζαβα πληρωστε τα 40000 του ζουμπα και εξηγηστε μου πως να συνεχιζα ηθικα ως αστυνομικος και γνωστης του νομου να προεδρευω σε εναν οργανισμο χωρις να μπορω να υποστηριξω τελικα το δικο μου εξωδικο ή ο ιδιος ο Προεδρος να μην υποστηριξε το δικο του και να πληρωσε κανονικα ;
    ……………………………………………….

  10. Ρε ξεφτιλες ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ δεν εχετε ;;;;;;;
    Ρε τομαρια ΤΣΙΠΑ δεν εχετε ;;;;;
    κανετε το ενα ατοπημα μετα το αλλο και σας λεω ενα πραγμα
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ …
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ;;;;;;;
    ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΙ ΧΑΣΟΔΙΚΕΣ ΤΑ ΛΙΓΔΟΤΑΓΑΡΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΖΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΔΩ …
    ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙΜΑΤΕ ΟΡΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ;;;ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ;;
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ : ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΖΟΥΜΠΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ Δ.Σ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ….. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΩΖΟΥ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΔΙΚΑ ΦΕΡΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ….
    ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΠΡΩΗΝ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ ΗΜΙΤΡΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ;; ΣΕ ΕΧΩ … ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΗ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ .
    ΦΕΡΤΕ ΡΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ;;;;;;
    ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΣΑΝΣΕΡ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ
    ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ….
    τα ονειρα μας ρε τα συντριψατε …..αφου βλεπετε παντου προδοτες και δεν καταλαβαινετε τα αδιεξοδα που φτασαμε ολοι ειστε αξιοι της μοιρας σας …
    Ωραιες οι επικλησεις ωραιες οι ιντριγκες στο διαταυτα … εχουμε ερεισμα ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ; καταντησαμε γραφικοι μακαρι οι νεοελληνες ραγιαδες να μας ψηφισουν ως εσχατη λυση αλλα ΠΩΣ ;;;;;;;;;;;;;;;; και ΓΙΑΤΙ ;;;;;;;;;;;ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ;;;;
    ο ΠΙΘΗΚΟΛΙΑΚΟΣ θα βγει εκτος νομου και ειναι ηδη βουλευτης δεν θα μπορει να κατεβει στις επομενες εκλογες η ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ εσεις με στερηση πολιτικων δικαιωματων που δεν παραγραφτηκαν πως θα τα καταφερετε ;;; πως θα κατεβασετε σχηματισμο ;
    Ευχομαι να τα καταφερετε αλλα δυσκολο με την τοση επαρση σας εκ του αποτελεσματος σας γυριζουν ολοι την πλατη … και αυτο φαινεται και στο καλεσμα του κορυδαλλου …
    ρε ειστε ημιτρελοι εμενα λετε τρελαξ στα πηγαδακια σας και τα μαθαινω αλλα εγω δεχομαι οτι ειμαι τρελαξ αλλα οπως λεει ο λαος ως τρελος λεω την αληθεια σαν τα παιδια τα μικρα .
    μαζευτειτε και μην με περνετε τηλεφωνα σας σιχαθηκα και κανονιστε μην σκασω μυτη με καμερα με κανενα σωζο ή οποιον αλλο εχει γνωσεις σαν τις δικες μας στα του οικου σε καμια εκδηλωση σας και αρχισω τις ερωτησεις δημοσια διοτι θα ψαχνετε αλλο γαλαξια να κρυφτειτε οπως πατε εσεις στους βελοπουλους κλπ ζωααααααααααααααααααααααα
    Π.Χ. αν σας ζητησω να μου αποδειξτε χωρις εκκαθαριση με την ανατολη πως παιρνετε θεση οτι εχουν αξια τοσα λεφτα οι μετοχες;
    εκει μας κανει ο ΚΑΡΥΩΤΗΣ του βαθυ ΠΑΣΟΚ ε ;;;;;
    αν ζητησω την μηνυση ή να διαβασουμε προσεκτικα τα εγγραφα της ΔΟΥ και αρχισω τις ερωτησουλες τι θα απαντατε ;;;;
    ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ μην ξαναπαρετε τηλεφωνο και μην ξαναγραψτε στο τοιχο μου γιατι θα σας ξεσκισω στο τρολ

    https://www.facebook.com/theodoros.kolokuthas/posts/1813192272112820

  11. ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ….!!!!

    ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΤΑ ΛΙΓΔΟΤΟΜΑΡΑ ΟΙ ΧΑΣΟΔΙΚΕΣ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΕΝΑ ΒΟΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε.

    Η ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ

    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ

  12. ΠΕΡΙ…ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ…

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟ 148 π.χεσμενων, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ…"ΝΙΚΗ" ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ … "ΘΑΛΑΣΣΟΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ" ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ …"ΣΤΗΜΕΝΕΣ" ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ…ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ…"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΜΑΣ…

    ΑΝ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ", ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΗ Η "ΜΑΧΗ" ΚΑΙ ΤΟ "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ"…

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

    ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 980 π. χεσμενων, ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ…"ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ" ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΕΝΑΝ "ΚΥΚΛΟ"…ΤΡΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ, ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ…"ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ" ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ" ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ…"ΟΥΡΟΒΟΡΟΥ ΟΦΙ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΗ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΣΤΩΜΑ ΤΟΥ…

    ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ…"ΛΗΓΕΙ" ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

    ΕΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ…"ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ" ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΟΠΩΣ "ΝΑΤΟ", "Ο.Η.Ε.", "UNISEF", ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, "Ε.Ε." ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ…ΧΕΡΙΑ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ", ΑΛΛΑ ΤΑ…"ΟΝΟΜΑΤΑ" ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ…"ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ".

    ΜΙΑ ΠΙΟ…"ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ" ΜΑΤΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ" ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ", ΑΛΛΑ Ω!!!!!!! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ… "ΕΘΝΙΚΑ" …π.χ….ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ, ΚΙ' ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΩΝ…"ΓΑΛΑΤΩΝ"…

    ΓΙΑ ΔΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ…ΚΑΜΙΑ "ΜΑΤΙΑ", ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΔΩ… "ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ" ΚΑΝΟΥΝ…"Κ Ρ Α", ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ…"ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ…"ΠΡΟΣΧΗΜΑ"…

    ΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ…"ΘΥΜΩΣΟΥΜΕ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΙΟ "ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ" ΕΘΝΟΣ, ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…ΜΙΝΕΙΚΟ, ΤΣΑΝΤ…
    Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ…ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΗ…
    Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ…
    Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…ΜΙΝΕΙΚΟ, ΤΣΑΝΤ…
    Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ…ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ…
    …ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ …ΕΒΕΡΤ…
    …ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ…ΤΣΑΝΤ…
    …ΚΩΣΤΑΚΗΣ….ΚΑΡΑ ΑΛΗ
    Α. ΣΑΜΑΡΑΣ…ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ…
    Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ…ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ…
    Α. ΤΣΙΠΡΑΣ…AXEL CIPRAH…
    …EΘΝΑΡΧΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ…ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ…

    …ΤΕΤΟΙΑ…"ΤΥΧΗ" ΤΕΛΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ…

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ "ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ", ΟΙ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ" ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΗΔΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ…"ΧΡΥΣΟΥΝ ΑΙΩΝΑ" ΤΟΥ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ"…ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ…

    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ…"ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΑΧΗ" ΤΟΥ 148 π. χεσμενων, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΒΙΑΣΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ, ΟΙ…"ΡΩΜΑΙΟΙ", ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ…"ΡΩΜΑΙΟΙ" ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΚΕΙ…"ΕΞΟΥΣΙΑ", ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ…"ΦΙΔΙΑ"…

  13. Εισαγγελέας δεν υπάρχει να τους συλλάβει?
    Σε λίγο καιρό θα διαβάζουνε στα σάιτ οτι ξανασκότωσαν βλέποντας δράκους οι ανθρώποι αυτοί όλοι έχουν ψυχοεμμονικά προβλήματα
    και αυτό φαίνεται απο όσα γράφουν καθημερινά
    στο ΦΒ στα σαιτ και εδω μέσα

  14. ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ…ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙ Τ' ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ;

    Θ' ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ Ή ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΩ ΤΗΝ ΒΟΪΔΟΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΟΔΟΝΥΧΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  15. Ο Σώρρας, ο «καρκινοπαθής» και το Ελλάνιο Ύδωρ

    Ο Αρτέμης Σώρρας, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα καμώματά του. Το τελευταίο του «μαργαριτάρι», έχει να κάνει με το λεγόμενο «Ελλάνιο Ύδωρ» που θεράπευσε καρκινοπαθή, πρώην συνεργάτη του.

    Ο Αρτέμης, αφού διέγραψε τον συνεργάτη του Δημήτρη Καζαμία, ισχυρίζεται πως τον διέσωσε από καρκίνο των λεμφαδένων και μέσα σε ένα μήνα τον θεράπευσε!

    Ο Καζαμίας βέβαια (αν και δεν χρειαζόταν), τον διαψεύδει.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ

    ΑΡΤΕΜΗ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΗΚΑ
    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΥΣΤΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΙΧΑ

    http://www.factchecker.gr/index.php/2017/12/11/sorras-scam/

  16. ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΕΥΤΑΞΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ

    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΤΑΞΙΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΖΑΓΚΛΑΡΙΑΔΑ

  17. ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΕΡΟΘΕΝ…ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ…ΤΟΤΕ Ο ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ …ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΗΜΕΡΩΝ …ΟΣΟ ΤΟ ΒΟΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ( ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ )…!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

  18. …ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…"ΕΠΕΣΑΝ", ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΜΕΣΩ ΤΩΝ…"ΡΩΜΑΙΩΝ", ΤΩΝ…"ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΩΝ", ΓΟΤΘΩΝ, ΒΙΣΙΓΟΤΘΩΝ,…ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1832 μ. χεσμενων, ΤΩΝ…"ΒΑΥΑΡΩΝ" ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ…

    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ…ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΡΩΜΑΙΟ" ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ "ΤΙΤΟ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ…1.000.000 "ΝΕΚΡΟΥΣ" …ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ 70 μ. χεσμενων, ΤΣΑΜΠΑ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ, Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΗΣΑΝ…"ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ "ΙΕΡΑ ΣΑΛΗΜ", ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ, Ο…"ΗΡΩΔΗΣ" ΗΤΑΝ…ΕΒΡΑΙΟΣ…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ…ΙΟΥΔΑΙΟ "ΙΩΣΗΠΟ" ΚΑΙ ΤΙΣ…ΠΉΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ…"ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ…"ΤΙΤΟ", ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΕΚΑΝΕ…"ΚΑΠΟΙΑ" ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ… "ΧΡΙΣΤΟΥ"…

  19. ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ ΒΡΕΣ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.

    ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ.

    ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

  20. ΕΥΤΑΞΙΑ πατερακη γαβ γαβ ντογκ γαβ γαβ ντογκ;;;;

    ΟΥΣΤ πψσωροκαμπαλομασονοΚαρατζαφεροκ@λοτρυπιδα ΟΥΣΤ βρωμοκαΜΠΙΝΕΔΕΣ Π@ΥΣΤΗΔΕΣ ΟΥΣΤ!!!!!

    "Ο Καρατζαφερηs Καταγεται απο Τουρκαλβανουs που ηταν Φοροεισπρακτορεs επι Τουρκοκρατιαs"Λεει τηλεθεατηs στο BLUE-SKY!
    Απολαυστικο βιντεο απο την εκπομπη του προεδρου του"Συλλογου Βετερανων Κυπρου 1974"Νικου Αργυροπουλου το πρωι τηs Δευτεραs 4 Ιουλιου 2011 στο καναλι<< Βlue-Sky >>:Η ωρα ειναι 10:20 το πρωι και ξαφνικα βγαινει στο τηλεφωνο καποιοs τηλεθεατηs που αποκαλυπτει οτι:Ο Αρχηγοs του Λαοs Γιωργοs Καρατζαφερηs ειναι"Λαλιωτηs"δηλαδη προερχεται απο οικογενεια Τουρκαλβανων τηs Πελοποννησου και επι Τουρκοκρατιαs οι προγονοι του ησαν Φοροεισπραχτορεs των Τουρκων!!!
    Τουρκαλβανοs η Τουρκοαραβαs;;;
    "Διαλεγετε και παιρνετε:Το σιγουρο παντωs ειναι πωs δεν ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

  21. Ο ΦΩΤΑΡΑΣ Ο ΕΚΛΑΝΙΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ…

    ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    Ρήνος Λευτέρης
    1 ώρα ·

    Αφιερωμένο στους επαναστάτες ιθαγενείς πατριώτες. Μάρτιος 2017. Από αριστερά. Ο εκπρόσωπος της ΕλληνοΙσραηλινής ένωσης Michael Rockefeller. Μετά ο Ησαϊας. Μετά ο Φώτης. Και μετά ο Κυριάκος Μαριδάκης. Η πανηγυρική εκδήλωση του Ροταριανού ομίλου της Σαλαμίνας «Βασιλεύς Αίας» έγινε στο Χοντρό Αλάτι. Φαίνεται στο μάτι του Φώτη ο πόλεμος στο κατεστημένο… Μπροστά του οι Θάντερκατς ήταν απλά γατάκια…
    Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

    https://www.facebook.com/elrinos?fref=ufi

  22. ΦΩΤΑΡΑΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ…
    ΣΤΑ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΠΙΑΣΤΟΣ Ο ΦΩΤΑΡΑΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΤΟΥ

    ΛΕΠΕΝ – ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ

    ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ – RECAPTURE
    Published on Jul 18, 2016
    Τοποθέτηση του εκπροσώπου της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης “ΛΕΠΕΝ” στην διάσκεψη “Συνέργεια για την Ελλάδα” της Λαμίας, από 17 Ιουλίου 2016.

    https://www.youtube.com/watch?v=8qm7WSrrTZE

    Πήρε μεταγραφή από τη ΝΔ στο ΛΑΟΣ

    Στο ΛΑΟΣ προσχώρησε ο ποινικολόγος Φώτης Μπαμπάνης ο οποίος ήταν ως τώρα μέλος της ΝΔ.
    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο διακεκριμένος ποινικολόγος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη και δήλωσε ότι εντάσσεται στις τάξεις του ΛΑΟΣ .

    Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ, ο κ. Μπαμπάνης είναι μάχιμος δικηγόρος και διακεκριμένος νομικός , απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνων .Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Οφφενμπαχ της Γερμανίας με γονείς Ελληνες μετανάστες και σπούδασε Φιλοσοφία Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Βόννης.Εχει πολλές παρουσίες σε τηλεοπτικές εκπομπές,σημαντική συνδικαλιστική δράση ως φοιτητής και πλούσιο συγγραφικό έργο.

    Ο κ. Μπαμπάνης ήταν ως τώρα μέλος της ΝΔ και αποφάσισε να συνεχίσει τον αγώνα του μέσα από τις τάξεις του ΛΑΟΣ "ο οποίος αποτελεί την Πατριωτική Παράταξη του τόπου ", όπως δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησής του με τον κ. Καρατζαφέρη.

  23. ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ 4 (ΤΕΣΣΕΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ, ΚΑΙ ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΙΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΘΚΛΑΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ! ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ? ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΥΛΩΝΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ? ΠΙΠΑ ΘΕΛΕΙ? ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΑΕΙ ΕΝΑ ΚΛΑΡΙΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΤ''ΟΠΙΣΘΕΝ'' ΑΛΛΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ …ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΣΩΡΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΧΙΛ ΕΥΡΩ Ο ΠΟΥΤΣΟΓΕΡΟΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΗΣ HAIFA ΤΩΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ASHDOT ΠΙΚΡΕΣ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΕΔΩ ΚΙ'ΈΚΕΙ ΑΦΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ Ο ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΑΙΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΜΑΣΣΕΛΑ Ο ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ….ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΘΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ (ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ) ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ….ΞΕΧΑΣΜΕΝΣ ΜΟΥ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΧΧΧΧΧ!!…..

Comments are closed.