11χρονος Σύρος μουσουλμάνος μαχαίρωσε με αυτοσχέδια λεπίδα 9χρονο Έλληνα!

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν σε σχολείο στην Θεσσαλονίκη καθώς 11χρονος Σύρος επιτέθηκε με αυτοσχέδια λεπίδα (!) και μαχαίρωσε 9χρονο Έλληνα! Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Πιο αναλυτικά, ένα βίαιο περιστατικό εκτυλίχθηκε  σε σχολείο στη Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Κάτω από άγνωστους λόγους ένας 11χρονος μαθητής από τη Συρία επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν 9χρονο μαθητή, με λεπίδα που αφαίρεσε από μια ξύστρα.

Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Ακολούθως οι γονείς του κατέθεσαν μήνυση μετά από το περιστατικό.

Από την άλλη πλευρά οι γονείς του 11χρονου αναζητούνται από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Το βίαιο περιστατικό επιβεβαίωσε και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ 11χρονος μαθητής από την Συρία, επιτέθηκε σε έναν 9χρονο ημεδαπό μαθητή και τον τραυμάτισε ελαφρά με μια λεπίδα που αφαίρεσε από μια ξύστρα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν άγνωστες.

 Eχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία ενώ οι γονείς του Σύρου μαθητή αναζητούνται.

Το “πόσο ελαφρά” μάλλον το γνωρίζει ο 9χρονος και το νοσοκομείο Γεννηματάς… Θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε σε ποιο σημείο του σώματος κτύπησε τον Έλληνα ο 11χρονος Σύρος με το λεπίδι..

loading...

3 thoughts on “11χρονος Σύρος μουσουλμάνος μαχαίρωσε με αυτοσχέδια λεπίδα 9χρονο Έλληνα!

  1. Ε, δε φταίει ο Σύριος μαθητής.Ο Ελληνας πήγε κι έπεσε πάνω στη λεπίδα. Έτσι δεν είναι Τόσκα;

  2. Θα τους βρουν δεν υπαρχει περιπτωση. Ολους μαζι αφου παρουν τα απαραιτητα χρηματα απο τον λογαριασμος του απο το στρωμα που τα εχει τελος παντων και αφου τον φορολογησουν κανονικα (δηλαδη εγω μαλακες ειμαι που φορολογουμαι για να ζει ο καθε ισλαμοκαυλος τρομοκρατης) για τα αεροπορικα εξοδα μαντρτωμα σε ενα αεροπλανο και σε 2 ωρες οικογενειακως ειναι πισω στην συρια να παει εκει να δωσει εξηγησεις ο πατερας του τι ειναι αυτος? λιποτακτης? μελλος του ιssis τι ειναι τι ειναι και το προβλημα ΠΑΑΕΙΙ!!

  3. Αυτό είναι ένα από τα πολλά δείγματα που έφεραν στη χώρα οι ΛαθροΕισαγώμενοι Εγκληματίες.
    Αυτά διδάσκονται στο σπίτι , και Αυτά κάνουν στο Σχολείο, τα μαθαίνουν να οπλοφορούν για να προστατεύονται από τις επικίνδυνες σκιές τους,
    κύριε Τόσκα μήπως έχετε αντίρρηση; του φέρατε χωρίς κανέναν έλεγχο και καταστρέψατε την ηρεμία μας. Να τους πάρετε σπίτια σας κύριε,,,,,,

Comments are closed.