Π.Λαφαζάνης για δολοφονία Α.Zakharchenko: «Θέλουν να γκρεμίσουν τη νέα λαϊκή εξουσία στο Donetsk»

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τοποθετήθηκε για τη δολοφονία του ηγέτη των ρωσόφιλων αυτονομιστών στο Ντόνετσκ Α.Zakharchenko


«Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την αποτρόπαια και στυγερή τρομοκρατική δολοφονία του αντάρτη, του ριζοσπάστη, του λαϊκού ηγέτη και Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, Alexandr Zakharchenko. Όλα δείχνουν ότι πίσω από αυτήν την τρομοκρατική και δολοφονική βομβιστική επίθεση βρίσκονται κύκλοι του πραξικοπηματικού καθεστώτος του Κιέβου και πιθανότατα βαθιά ψυχροπολεμικοί μηχανισμοί και παράγοντες των ΗΠΑ».

Τα παραπάνω τονίζει, μεταξύ άλλων ο Παναγαγιώτης Λαφαζάνης, γραμματέας του ΠΣ της ΛΑΕ.

«Αυτό που επιδιώκουν όσοι σχεδίασαν και όπλισαν το χέρι των δολοφόνων-εκτελεστών του Alexandr Zakharchenko, είναι να τρομοκρατήσουν τον αγωνιζόμενο για ελευθερία, δικαιώματα και ανεξαρτησία λαό του Ντονμπάς, να γκρεμίσουν τη νέα λαϊκή εξουσία στο Donetsk και να προκαλέσουν πρόσθετα πιεστικά προβλήματα στην Ρωσία, στο πλαίσιο μιας νέας τυχοδιωκτικής ιμπεριαλιστικής στρατηγικής απομόνωσης και οικονομικού στραγγαλισμού της, στην οποία πρωταγωνιστούν οι πιο νεοφιλελεύθεροι, πολεμοκάπηλοι και αντιδραστικοί κύκλοι των ΗΠΑ» λέει ο κ. Λαφαζάνης.

Και σημειώνει: «Είναι τραγικό για την Ελλάδα ότι η κυβέρνηση Τσίπρα-Κοτζιά συντάσσεται, δυστυχώς, με το πραξικοπηματικό καθεστώς Ποροσένκο στο Κίεβο, υπό την ομπρέλα του οποίου οργιάζουν οι νεοναζιστές τρομοκράτες σε όλη την Ουκρανία, ενώ την ίδια ώρα κλιμακώνει μια αμερικανοκρατούμενη εξωτερική πολιτική με όλο και πιο έντονο αντιρώσικο χρώμα, όπως έδειξαν και οι πρόσφατες απαράδεκτες απελάσεις ρώσων διπλωματών από την χώρα μας».
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]