Η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Virtual reality, τσίπουρα, φανέλες και… σπόντες- ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, στάση στο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων, δοκιμή τσίπουρου, και αθλητικά σχόλια για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης περιελάμβανε η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε πεζή τη βόλτα του από το κτίριο διοίκησης και περνώντας από τον χώρο όπου βρίσκεται το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σχολίασε δεικτικά με αφορμή το ρεπορτάζ του Πρακτορείου για την ακύρωση του μέτρο της περικοπής των συντάξεων: «Πολύ ωραία τα βλέπω τα πράγματα με Τσίπρα».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε το περίπτερο των Ενόπλων δυνάμεων.

Στο περίπτερο 17, στo Hall of Games, ο πρόεδρος της ΝΔ έπαιξε παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας φορώντας τα ειδικά γυαλιά, χαιρέτισε μικρούς Gamers κι έβγαλε πολλές selfies.

Στο περίπτερο όπου βρίσκεται το Επιμελητήριο των Σερρών, ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής, Στέργιος Λίτος χάρισε του χάρισε ένα μπουκάλι πεπαλαιωμένο τσίπουρο, με τον κ. Μητσοτάκη να σχολιάζει «είναι το αγαπημένο μου».

Οι φανέλες του Άρη και του Ηρακλή – Μπάλα έλαβε από τον ΠΑΟΚ

Στη συνέχεια βρέθηκε στα περίπτερα του Ηρακλή και του Άρη. Οι άνθρωποι του Γηραιού χάρισαν στον κ. Μητσοτάκη φανέλα με το νούμερο 110, η οποία σηματοδοτεί τα 110 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε στο περίπτερο του Άρη. Εκεί τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης καθώς και το πρ. μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Γιάννης Σαμολαδάς. Οι δύο άντρες του χάρισαν μια φανέλα της ομάδας με το όνομα «Κυριάκος» και τον αριθμό 1.

“Με κάνατε και τερματοφύλακα” σχολίασε χαριτολογώντας ο κ. Μητσοτάκης. “Όχι πρόεδρε, αυτό σημαίνει ότι είσαι ο πρώτος, το νούμερο 1” σχολίασε ο κ. Σαμολαδάς και πρόσθεσε: “Η αυτοδυναμία από εδώ περνάει”.Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο καλό ξεκίνημα του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα και πρόσθεσε ότι “χρειαζόμαστε ανταγωνιστικές ομάδες”.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το σταντ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τον κύριο Μητσοτάκη υποδέχτηκαν στο σταντ του Δικεφάλου του Βορρά ο Γιώργος Κούδας, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Ζαγοράκης, ο βουλευτής του κόμματος, Σταύρος Καλαφάτης και ο πρώην γενικός γραμματέας δημοσίων έργων Στράτος Σιμόπουλος.

Ο κ. Μητσοτάκης σε μία σύντομη συνομιλία που είχε με τους παρευρισκομένους τόνισε ότι η ΝΔ θα κάνει ότι μπορεί για την υλοποίηση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Από την πλευρά του ο Γιώργος Κούδας τόνισε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη ότι εύχεται να εγκαινιάσει ο ίδιος το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

“Χαρά μου θα είναι να το εγκαινιάσω, να γίνει ένα γήπεδο κόσμημα, αντάξιο της ιστορίας του συλλόγου και να φιλοξενήσει στο μέλλον μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το γήπεδο που το αξίζει”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Η υποδοχή με τα βιολιά

Στο περίπτερο του ΑΠΘ θαύμασε το μη επανδρωμένο αερόχημα που κατασκεύασαν οι φοιτητές. Λίγα βήματα πιο κάτω,παρατήρησε με προσοχή και το ρομπότ που έχει κατασκευάσει η ερευνητική ομάδα του ΠΑΜΑΚ. Μάλιστα πηγαίνοντας στο περίπτερο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τον περίμενε μια έκπληξη καθώς δύο φοιτητές τον υποδέχθηκαν παίζοντας κλασική μουσική με τα βιολιά τους.

thestival.gr, voria.gr

loading...

1 thought on “Η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Virtual reality, τσίπουρα, φανέλες και… σπόντες- ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ,ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ……………..

Comments are closed.