Επικό tweet Θάνου Τζήμερου για την «κλινική περίπτωση» Τσίπρα (εικόνα)

Με ένα ιδιαίτερα καυστικό αλλά και απολαυστικό τρόπο σχολιάζει τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη ΔΕΘ ο Θάνος Τζήμερος.

Σε ανάρτηση του στο Twitter, o πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία Ξανά, αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι πρόκειται για «κλινική περίπτωση νοητικής υστέρησης».

Δείτε την ανάρτηση:

Η ομιλία του Τσίπρα επιβεβαίωσε ξανά ότι πρόκειται για βαρειά, κλινική περίπτωση νοητικής υστέρησης: δεν έχει καταλάβει τίποτε από τον πραγματικό κόσμο. Ελπίζω ν’ αρχίσει να τον μαθαίνει σύντομα, από το μοναδικό περιβάλλον που του αξίζει: του Κορυδαλλού ή του Δρομοκαΐτειου.
loading...

7 thoughts on “Επικό tweet Θάνου Τζήμερου για την «κλινική περίπτωση» Τσίπρα (εικόνα)

  1. Μήπως, πρώτα πρέπει να εξεταστεί ο ίδιος; γιατί η καταγγελία της κόρης του είναι ακόμα νωπή,

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ

  3. Για πιο λόγο βγάζετε αυτά τα εικονίδια με τις Συχνές ερωτήσεις, δεν το καταλαβαίνει κανείς, πιστεύω ότι δεν εξυπηρετούν καμία λογική, γιαυτό να μην τα εμφανίσετε πάλι,

  4. Καλύτερα είναι να μας πείτε ποιο είναι το σφάλμα, αν υπάρχει, στη σκέψη του κ. Τζήμερου.

  5. Η «Κομμουνιστική Επιθεώρηση» αναφέρει το 1924: «Το μοίρασμα της Μακεδονίας μεταξύ της Γιουγκοσλαβίας, της Ελλάδος και της Βουλγαρίας, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον πόθο των Μακεδόνων στα διάφορα κομμάτια της διαμελισμένης των πατρίδος προς την συνένωση και την αποκατάσταση μιας Μακεδονίας ενιαίας και ανεξάρτητης. Ο ίδιος πόθος για μια ενιαία και ανεξάρτητη Θράκη συνενώνει τον θρακικό λαό, που έχει κατατεμαχισθή σε τρία μέρη, από την Ελλάδα, την Τουρκία και τη Βουλγαρία»!

    Στο 3ο Συνέδριο δε του ΚΚΕ αναφέρεται «Η ντόπια μπουρζουαζία είναι εθνικός δυνάστης και καταπιεστής του μακεδονικού και θρακικού λαού», προτείνει να «συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαρύνει στη Μακεδονία και στη Θράκη» και καταλήγει εντελώς επαναστατικά: Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η εργατοαγροτική κυβέρνηση! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη!» Αυτούς τους αμετανόητους τύπους νομιμοποίησε ο ψευτο-εθνάρχης Καραμανλής, οι οποίοι ποτέ δεν αποκήρυξαν τις κατάπτυστες, εμπρηστικές και ανθελληνικές τους θέσεις.

  6. we ate the camel now we have the que…
    όχι άλλο νταλαρα…
    όχι άλλα τσιπροπανα…

    ΠΑΟΚ παντού!!!

  7. τι ειναι ο τζημερος; ενας ανισορροπος απο το δαφνι

Comments are closed.