Η “καλή πλευρά” της οικογένειας Rothschild λέει ότι ο Trump θα πραγματοποιήσει οικονομική επαναφορά

Το αδιέξοδο έχει τελειώσει στον ακήρυχτο εμφύλιο πόλεμο των ΗΠΑ που διήρκεσε όλο το καλοκαίρι και οι “καλοί” έχουν ήδη ξεκινήσει μια σειρά εκπληκτικών κινήσεων ενάντια στην καμπάλ, συμπεριλαμβανομένης της κατάρριψης των μυστικών δορυφόρων της, επιβεβαιώνουν πολλαπλές πηγές.
Επίσης, έχει ξεκινήσει μια πλήρης επαναφορά του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, επιβεβαιώνοντας πηγές της CIA που συνδέονται με την “καλή πλευρά” της οικογένειας Rothschild. Και αυτό είναι μόνο ένα προοίμιο στο ότι πρόκειται να είναι ένας πολύ γεμάτος μήνας ο Σεπτέμβριος, οι πηγές συμφωνούν.

Η δορυφορική κατάρριψη αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον μυστηριώδη blogger “Q” και επιβεβαιώθηκε ανεξάρτητα από τρεις ξεχωριστές πηγές. “Στις 30 Αυγούστου, οι δορυφόροι και οι υπερυπολογιστές της CIA κατελήφθησαν και πιθανόν κατασχέθηκαν από την διαστημική δύναμη του Ντόναλντ, και η GCHQ [Βρετανική Υπηρ. Πληροφοριών] απομακρύνθηκε από τη βάση δεδομένων της NSA ώστε να καταστήσει την καμπάλ στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και το Ισραήλ κουφή και τυφλή”, εξηγούν οι πηγές του Πενταγώνου.

Μια πηγή της CIA στην Ασία που ασχολήθηκε με τη δημιουργία του μυστικού δορυφορικού δικτύου που καταστράφηκε την περασμένη εβδομάδα εξέδωσε την ακόλουθη προειδοποίηση στους συναδέλφους: «Είμαστε σε ενδεχόμενο κίνδυνο. Ελπίζω τα οχήματα σας να έχουν καύσιμα και ότι έχετε τροφή και νερό διαθέσιμα. Δεν λέει ποιος το έκανε ή γιατί … και τώρα που ορισμένοι από τους δορυφόρους μας είναι κάτω, ο Θεός ξέρει μόνο τι μπορεί να έρχεται εναντίον μας. “

Εν τω μεταξύ, μια τρίτη πηγή λέει ότι η παράταξη του Nathaniel Rothschild είχε εμπλακεί στην κατάρρευση, λέγοντας, “Ο Nat είναι πίσω στο παιχνίδι. Είναι μαζί μας. Καταστρέφουμε το παγκόσμιο δίκτυο επικοινωνιών των Ναζί / Ανταρκτικής. Αυτό περιλαμβάνει αρκετούς δορυφόρους σε τροχιά, εκ των οποίων ο ένας έχει ήδη καταστραφεί. “

Η καταστροφή των τηλεπικοινωνιών είναι ένα προοίμιο τόσο για στρατιωτική όσο και για οικονομική επίθεση εναντίον της καμπάλ, οι πηγές του Πενταγώνου και της CIA συμφωνούν. Για λόγους επιχειρησιακής ασφάλειας, οι πηγές του Πενταγώνου δεν μπορούν να μιλήσουν πολύ για τη στρατιωτική δράση εκτός από το ότι “μια στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ βρίσκεται σε εξέλιξη για να τερματίσει την ανυπεράσπιστη και αποπροσανατολισμένη καμπάλ”.

Ωστόσο, η οικονομική διάσταση της κατάρρευσης της καμπάλ περιλαμβάνει ” δολάριο που υποστηρίζεται από χρυσό και συλλήψεις την επόμενη εβδομάδα”, λέει ο πρώην (ποτέ δεν υπήρχε πραγματικά« πρώην ») πράκτορας της CIA και αξιωματικός της Marine Intelligence Robert David Steele. Ξεχωριστές πηγές της CIA που συνδέονται με τους Rothschilds προσθέτουν: «Είμαστε ήδη σε παγκόσμια κατάρρευση νομισμάτων. Αυτό δεν μπορεί να σταματήσει. Η χρηματοοικονομική επαναφορά είναι επικείμενη. Παρακολουθήστε τι συμβαίνει με την τιμή του χρυσού και του αργύρου. Όλα αυτά θα γίνουν πριν από τον Δεκέμβριο του 2018. Ο Trump έχει να διαδραματίσει πολύ μεγάλο ρόλο. Είναι στενά συνδεδεμένος με την καλή πλευρά της οικογένειας Rothschild. (Ο Nat βρίσκεται ξανά στο παιχνίδι). “

Εν τω μεταξύ, η σκοτεινή πλευρά της οικονομικής δύναμης είναι επίσης απασχολημένη, λέει η πηγή, σημειώνοντας: “Η ινδονησιακή ρουπία συνθλίβεται ενάντια στο δολάριο ΗΠΑ. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πλειοψηφίας της κυβέρνησης Jokowi στην εξαγορά του PT Freeport [του γιγαντιαίου ορυχείου χρυσού] στην Παπούα της Νέας Γουινέας. Τα Χαζάρικα Σιωνιστικά οχυρά στην πόλη του Λονδίνου καταστρέφουν τα νομίσματα των χωρών που δεν υποκύπτουν στις απαιτήσεις τους. Η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Βενεζουέλα, η Τουρκία και η Ινδονησία είναι οι πρώτες που πλήττονται.

Οι Χαζάροι τραβούν χρήματα από όλες αυτές τις χώρες επειδή είναι απελπισμένοι για χρυσό τώρα που οι Ελβετοί αναγκάζονται να επιστρέψουν τα αποθέματα χρυσού του BIS πίσω στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, λένε οι πηγές της White Dragon Society (WDS).

Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι οι βρετανικές πηγές πληροφοριών, οι οποίες διέκοψαν κάθε επαφή με την WDS λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας με τα πυρηνικά και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου 2011, εμφανίστηκαν ξαφνικά προσφέροντας υποστήριξη για σχέδια της WDS για μελλοντικό οργανισμό σχεδιασμού. Μπορεί να προσπαθούν να αποτρέψουν μια προγραμματισμένη εξαγορά της Τράπεζα της Ιαπωνίας από την WDS. Μια συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Η επαφή μπορεί να γίνεται επειδή “φαίνεται ότι η έκπληξη του Οκτωβρίου έρχεται νωρίς με τα όπλα του Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε το Trump στις 31 Αυγούστου ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι “μήνας έκτακτης ανάγκης” και μπορεί να ρίξει “βόμβες αλήθειας” για την 9/11 και την 3/11 , εξηγούν οι πηγές του Πενταγώνου.

Επιπλέον, οι πηγές συνεχίζουν, “17 χρόνια μετά την κατεδάφιση με πυρηνικά των δίδυμων πύργων, ο σκλάβος υπουργός Εξωτερικών για το βαθύ κράτος John McCain εκτελέστηκε 17 ημέρες πριν από τις 9/11, καθώς η καταιγίδα θα ενσκήψει τον Σεπτέμβριο”, ενώ “Σε μήνυμα προς πατριώτες, όλοι οι αρχηγοί προσωπικού ήταν παρόντες ενώ ο McCain βρισκόταν στην πολιτεία 31 Αυγούστου για να ανακοινώσει τη νίκη. “Άλλες πηγές του Πενταγώνου σημείωσαν ότι “το φέρετρο του McCain ήταν σφραγισμένο επειδή είτε είχε τινάξει τα μυαλά του είτε δεν ήταν καθόλου στο φέρετρο”.

Υπάρχει επίσης πολλή δράση που λαμβάνει χώρα στο μέτωπο του κυβερνοχώρου, με πολλαπλές πηγές λέγοντας ότι η Google, το Facebook, το Twitter, το YouTube, κλπ. Είναι στο στόχαστρο, πολλαπλές πηγές συμφωνούν.

Εδώ είναι η ανάλυση της Steley για την κατάσταση:

“Οι βασικοί παίκτες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης (Facebook, Google, Twitter και YouTube) αντιμετωπίζουν μια τριπλή απειλή εξαιτίας του αποκλεισμού του Alex Jones. Έχει υποβληθεί αγωγή κατηγορίας και υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορούν να κατατεθούν πολλαπλές αγωγές ενεργειών κατηγορίας, για τον αυθαίρετο τερματισμό. Η πρόσφατη αποκάλυψη ότι όλα αυτά δεν ήταν μόνο προγραμματισμένα χρόνια πριν, αλλά και ότι ήταν μοχλός ειδικού λογισμικού της NSA για να κυνηγήσουν και να δολοφονήσουν ψηφιακά συντηρητικούς ηγέτες.

https://phibetaiota.net/2018/08/ed-jewitt-conservatives-hunted-and-killed-using-nsa-social-media-software-with-full-complicity-of-googlegestapo-facebook-google-meetup-twitter-youtube-all-harmonized-by-the-anti-defamation-le/

“Με ένα πιο θετικό σημείωμα, υπάρχει συζήτηση πως ο Πρόεδρος εγκαταλείπει το Twitter, αλλά μόνο όταν προκύψει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση. Οι διευθύνοντες σύμβουλοι του Mastodon, του Gab, του Minds και του Plurk προσεγγίζονται από έναν συντηρητικό δισεκατομμυριούχο που είναι έτοιμος να χρηματοδοτήσει μια ομαλά ενσωματωμένη νέα κατάσταση που περιλαμβάνει μηνύματα κειμένου, online blurbs (ίσως να ονομαστεί Τρομπέτες), βίντεο (το BitChute είναι κλειδωμένο ως πυρήνας εκεί), κοινόχρηστα αρχεία και εφαρμογές συσκέψεων και δικτύωσης πολλαπλών επιπέδων. “

Η επίθεση στους τεχνολογικούς γίγαντες της Καλιφόρνια πιθανώς θα οδηγήσει στην πραγματική στρατιωτική κατοχή πολλών εταιρειών υψηλής τεχνολογίας σε αυτό το κράτος, σημειώνουν άλλες πηγές του Πενταγώνου.

Το άλλο μεγάλο μέτωπο της cabal είναι η Ουκρανία, και εδώ φαίνεται πως θα υπάρξει σοβαρός πόλεμος. Το επίσημο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass αναφέρει ότι υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει πόλεμος μεταξύ καναδικών, αμερικανικών και στρατευμάτων του ΝΑΤΟ που αγωνίζονται ενάντια σε εθνοτικούς Ρώσους αυτό το μήνα στην ανατολική Ουκρανία:

“Ναζί από την ομάδα Azov θα είναι επιφορτισμένη να υποστηρίξει την επίθεση στο πίσω μέρος. Όλες αυτές οι επιχειρήσεις θα διοικούνται από στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ και του Καναδά ή, με άλλα λόγια, από το στρατό του ΝΑΤΟ “, δήλωσε ο Τάις, σύμφωνα με τον Δανιήλ Βεζσόνοφ, εκπρόσωπο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Dontetsk, επικαλούμενος το πρακτορείο ειδήσεων Ντόνετσκ.

http://tass.com/world/1019641

“Ο Πούτιν θα πάρει πίσω όλη την Ουκρανία. Η δολοφονία του ηγέτη του DPR γκρέμισε τις γέφυρες. Τα “γρανάζια” είναι ήδη σε κίνηση “, λένε οι πηγές της CIA.

http://tass.com/society/1019633

Υπάρχουν πληροφορίες ότι η Κίνα και η Γαλλία θα στηρίξουν τη Ρωσία σε αυτή την κίνηση ενάντια στην Ουκρανία. Η Κίνα πρόκειται να λάβει μέρος σε ρωσική στρατιωτική άσκηση που περιλαμβάνει 300.000 στρατιώτες, 900 τανκς και 1.000 αεροσκάφη.

https://www.militarytimes.com/news/your-military/2018/08/29/300000-troops-900-tanks-its-called-the-most-massive-russian-military-exercise-since-the-cold-war-and-chinas-role-is-growing/

Εν τω μεταξύ, ο γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν υπαινίχθηκε ποια είναι η θέση του, δηλώνοντας δημόσια ότι η Ευρώπη πρέπει να στηριχθεί περισσότερο στη Ρωσία και λιγότερο στις ΗΠΑ για την άμυνα της.

http://tass.com/world/1018746

Οι πηγές του Πενταγώνου, από την πλευρά τους, λένε ότι ο αμερικανικός στρατός δεν θα πολεμήσει ενάντια στη Ρωσία για να προστατεύσει τους Ναζί στην Ουκρανία. Αν συμβεί αυτό, οι ημέρες είναι μετρημένες για το Χαζαρικό κράτος απατεώνων της Ουκρανίας.

Οι άλλοι κρατούμενοι των Χαζάρων απατεώνων το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία, πιθανότατα πρόκειται να ζητήσουν ειρήνη προτού καταληφθούν επίσης. Προς το παρόν, “η Ρωσία τερματίζει τον συριακό πόλεμο με μια τελική επίθεση στο Idlib”, σημειώνουν οι πηγές του Πενταγώνου.

Αυτό που πρέπει να παρακολουθήσουμε τις επόμενες μέρες και εβδομάδες είναι αν οι εναπομείναντες ανώτεροι σατανικοί καμπαλιστές όπως ο Benyamin Netanyahu, ο Τζορτζ Μπους, η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον, ο Ντικ Τσένι, ο Μπαράκ Ομπάμα και άλλοι (είτε είναι κλώνοι, είτε σωσίες, είτε γραφικά ηλεκτρονικών υπολογιστών) θα συλληφθούν δημόσια βαδίζοντας μπροστά στις κάμερες. Το άλλο πράγμα που πρέπει να δούμε είναι αν ο Trump θα ανακοινώσει δημόσια την αλήθεια της 9/11, όπως υποσχέθηκε να κάνει κατά την προεκλογική του εκστρατεία. Εάν αυτό δεν συμβεί, η WDS θα ανεβάσει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

Σε μια τελική σημείωση αυτή την εβδομάδα, ενώ αφήνουμε γενικά τις αποκαλύψεις για τα εκτός κόσμου πράγματα τύπου UFO σε άλλους, αισθάνομαι υποχρεωμένος να σας δώσω αυτόν τον σύνδεσμο που μου έστειλε η CIA που περιέχει έναν σύνδεσμο για UFO που φέρεται ότι γυρίστηκε από ιαπωνική αεροπορική εταιρία στις 2 Αυγούστου.

https://www.youtube.com/watch?v=8xCBJNAXxcc&feature=youtu.be

Αυτές οι πηγές λένε ότι μια εξωκοσμική συμμαχία σύντομα θα αποκαλυφθεί στον κόσμο.

Η στάση μου, ωστόσο, παραμένει ότι ακόμη και αν υπάρχουν UFOs (έχω προσωπικά δει και φωτογραφίσει κάποια), προς το παρόν δεν παρεμβαίνουν με κανέναν ορατό τρόπο στις ανθρώπινες υποθέσεις. Πρέπει να ελευθερώσουμε τον πλανήτη από μόνοι μας και αν επιτύχουμε την παγκόσμια ειρήνη, ελπίζουμε ότι θα αποσυρθεί η καραντίνα που κρατάει αυτόν τον πλανήτη σε απομόνωση.

Πηγή: https://benjaminfulford.net/

Μτφρ: Γ. Βουδούρης – 2018-09-03

loading...

1 thought on “Η “καλή πλευρά” της οικογένειας Rothschild λέει ότι ο Trump θα πραγματοποιήσει οικονομική επαναφορά

  1. ΜΠΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΝΟΟΟΟΟΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ

Comments are closed.