Δημοσκόπηση Rass: 7,8% θα μπορούσε να λάβει στις εκλογές η νέα δεξιά πολιτική πλατφόρμα των Δ.Καμμένου και Π.Μπαλτάκου

Ποσοστό 7,8% θα μπορούσε να λάβει στις εθνικές εκλογές η πολιτική πλατφόρμα του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής και ανεξάρτητου Βουλευτή Δ.Καμμένου και του πρώην γενικού γραμματέα της Κυβέρνησης Σαμαρά, Π.Μπαλτάκου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείες Rass.

Το ποσοστό είναι άκρως εντυπωσιακό με δεδομένο μάλιστα πως μόλις το 34% τω ερωτηθέντων γνωρίζουν την πολιτική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε τον Ιούνιο προκειμένου να μετεξελιχθεί σε κόμμα.

Το κόμμα θα μπορούσε να κονταροχτυπηθεί για την τρίτη θέση με τη Χρυσή Αυγή καθώς το κόμμα της σκληρής της δεξιάς λαμβάνει αυτή τη στιγμή με αναγωγή επί των εγκύρων από 7,5% μέχρι 9,5% .

Πιο αναλυτικά, η εταιρεία δημοσκοπήσεων Rass πραγματοποίησε έρευνα για να διαπιστωθεί εάν ο πολιτικός φορέας των Π.Μπαλτάκου και Δ.Καμμένου μπορεί να κατέλθει ως κόμμα στις εκλογές και εάν έχει αντίκτυπο στην κοινωνία για να εισέλθει στην Βουλή

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.004 ατόμων δια τηλεφώνου.

Η έρευνα περιλαμβάνει όλες τις ηλικίες και αναφέρεται σε άτομα όλων των πολιτικών πεποιθήσεων, ενώ οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Έτσι λοιπόν προκύπτουν πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα για τον νέο πολιτικό φορέα καθώς οι πολίτες σε ποσοστό 32,4% τον έχουν ακουστά.

Μάλιστα ένα ποσοστό της τάξης του 7,8% θα το ψήφιζε!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι όχι μόνο το κόμμα (αν ιδρυθεί) θα έμπαινε στην Βουλή αλλά θα έπαιζε και ρυθμιστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή.

Είναι σαφές ότι θα προτιμηθεί από τους απογοητευμένους ψηφοφόρους των φυλλοροούντων ΑΝΕΛ αλλά και από τους Δεξιούς της ΝΔ που δε νιώθουν ότι εκφράζονται από την σημερινή κατάσταση της παράταξης.

41,1% των ερωτηθέντων ζητάει να ηγηθεί του νέου κόμματος ο Δ.Καμμένος ενώ 34,2% ζητάει να ηγηθεί ο Π.Μπαλτάκος

loading...

4 thoughts on “Δημοσκόπηση Rass: 7,8% θα μπορούσε να λάβει στις εκλογές η νέα δεξιά πολιτική πλατφόρμα των Δ.Καμμένου και Π.Μπαλτάκου

  1. NAI ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΝ ΕΙΧΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΙΥ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΗΞΤΑΝ ΦΟΛΚΣΒΑΓΚΕΝ

  2. Η ουσία είναι μία. Είτε είναι το κόμμα του Μιχαλολιάκου,είτε είναι αυτό του Μπαλτάκου-Καμμένου, ο κόσμος πλέον ψηφίζει δεξιότερα της δεξιάς,όπως γίνεται και στα περισσότερα κράτη της Ευρώπης.
    Οι πολιτικές της λιτότητας, η ανεργία,η ανεξέλεγκτη είσοδος στην χώρα του κάθε Αφρικανού ή Ασιάτη λαθραίου,η μείωση της αγοραστικής μας δύναμης,εξ αιτίας των μειώσεων των εισοδημάτων και άλλα πολλά,στρέφουν τον κόσμο στην μοναδική πλέον εναπομείνουσα ελπίδα για την χώρα. Ο λαός αγανάκτησε καί με τους τωρινούς,αλλά και με τους προηγούμενους,και θέλει να τους ξεφορτωθεί για πάντα,αφού έχουν ξεπουλήσει την πατρίδα μας κομμάτι κομμάτι εδώ και αρκετά χρόνια,με άξιους συνεχιστές τους σημερινούς εθνομηδενιστές,που θα έσκιζαν τα μνημόνια,θα καταργουσαν τον ΕΝΦΙΑ επειδή ήταν…."αντισυνταγματικός",θα μείωναν τις τιμές των καισίμων και του πετρελαίου θέρμανσης, και άλλλα πολλά, που για να τα γράψω,θα χρειαστεί δέκα σελίδες.
    Τέρμα δεξιά λοιπόν,και όπου πάει.

  3. 10:26..
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΜΗ (ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 34 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ!!!) ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟ(ΠΑΣΟ)ΚΡΑΤΙΑ Π Ο Τ Ε ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΔΕΞΙΑ.
    Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΔΕΞΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ..) ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΤΟ "ΔΕΞΙΟ" ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

    ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ;

    ΙΔΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ.:

    – Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

    – Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,

    – ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,

    – Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου, τους οποίους όλοι οι πραγματικοί δεξιοί αποδέχονται, ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!

    -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!

    -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

    -΄Εγινε «ουρά» των ψυχικά λεπρών διεθνιστοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγενείας στους αφροασιάτες λαθροεισβολείς, την ανέγερση τεμενών, το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφύλων, το νομοσχέδιο για την.. αλλαγή φύλλου(!!) και την αναγώριση «τουρκικής μειονότητος» στην Θράκη μας! Κορυφαία δε στελέχη της (Μπακογιάννη κλπ..) ψήφισαν μέχρι και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφυλλα ζευγάρια!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ "ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ", ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΗ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΠΗΔΗΞΗ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΩΚΤΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ…

  4. τετοιο κλασιμο στο πρωκτοχεσμενο πραμα πραματι στο οφσοροδοξο πωλητη κολλαγονων στο χαζοχαρουμενο γεροντακι παρ ολιγο διγαμο τηs αννουλαs;
    οποιαν εντροπην…..κυριε τακη…
    τον εκλασε και ο στεφανοs κριμα…
    ατιμο πτηνο την καταεχεσεs την μπρωεδρασ

Comments are closed.