Τάιζε κοράκια στον κήπο της για χρόνια: Ποτέ δεν φανταζόταν τη συνέχεια [photos]

Γνωρίζουμε ότι τα κοράκια είναι από τα πιο έξυπνα πτηνά στον κόσμο, ωστόσο δεν είναι και αχάριστα…
Τουλάχιστον αυτό διαπίστωσε με συγκινητικό τρόπο ένα κοριτσάκι από το Σιάτλ, που τάιζε τα κοράκια στον κήπο της τα τελευταία 4 χρόνια.

Η 8χρονη Γκάμπι Μαν έριχνε τροφή στην αυλή του κήπου της στο Σιάτλ για τα κοράκια της περιοχής. Κάνοντάς το αυτό για περίπου 4 χρόνια, τα κοράκια όχι μόνο το εκτίμησαν δεόντως, αλλά άρχισαν να της κάνουν κι αυτά τα δικά τους δώρα.

Οτιδήποτε γυάλιζε ή τους έκανε εντύπωση στον κόσμο κατά το πέταγμά τους το έπιαναν και το άφηναν στην Γκάμπι. Το αποτέλεσμα είναι η μικρή να έχει αποκτήσει έναν χαριτωμένο θησαυρό από άχρηστα γυαλιστερά πράγματα ως «ευχαριστώ» από τους φτερωτούς της φίλους.

loading...

8 thoughts on “Τάιζε κοράκια στον κήπο της για χρόνια: Ποτέ δεν φανταζόταν τη συνέχεια [photos]

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΖΩΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

  2. ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ 10-11 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΑΝΕ ΤΟΤΕ ΜΙΣΗ ΔΡΑΧΜΗ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΗ Η ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΣΣΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ. ΕΧΩ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΝΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΣΑΚΑΛΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΙΧΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΕΙΧΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΗΞΗ. ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΩΡΑΦΙΩΝ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΕΠΙΚΥΡΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

  3. Σαν παλιός κυνηγός, έχω μάθει ότι όλα τα ζώα και τα πουλιά είναι πανέξυπνα,
    άλωστε διαφορετικά δεν θα επιζούσαν, πολλά παράξενα έχω δει και δύο
    βαριές κακές εμπιρείες με έκαναν να σταματήσω να σκοτώνω ζώα.

    Ένα από τα ωραία που άκουσα, διάβασα σε εφημερίδα και είναι αλήθεια,
    είναι όταν χωρικός τουφέκισε ένα κόρακα και το ζευγάρι του (πολλά είδη
    πουλιών έχουν το ίδιο ταίρι όλη τους την ζωή) το ζευγάρι του λοιπόν επί
    ένα χρόνο πετούσε πάνω από το κεφάλι του μόλις έβγαινε έξω και τον έκραζε,
    ο άνθρωπος τρελάθηκε στην κυριολεξια!

  4. ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΕΞΩΑΠΟΔΩ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ.

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΟΥΛΈΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΤΕΙΜΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΑΚΟΜΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΠΥ ΤΣΟΥΥΠ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣΜΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΕΤΣΙ?. ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ? ΟΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΤΙΜΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΚΟΠΡΙΤΗ ΨΥΧΟΠΑΘΗ.

  5. Είμαι ευγενικός και καλοπροαίρετος, το ποιος
    τον έχει κυριευσει ο σατανάς, φενετε από τα σχόλια μας!

    Έχω εξηγήσει πολλές φορές τις επαγελματικές μου ασχολίες, δεν το
    ξανακάνω, έχω πολύ ελευθερο χρόνο, είμαι στο γραφείο μου, χαιδευω τα
    τουμπερλέκια μου και ρίχνω και καμία ενίοτε γκλαμπάτσα ή πούτσα στο σάιτ!

  6. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΜΑΛΑΚΑ?ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΦΡΕΝΟΒΆΒΗ ΚΟΠΡΙΤΗ? ΣΑΛΤΑ ΓΑ,ΜΗΣΟΙΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ. ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΨΩΦΑ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΠΙΟ

  7. να σκοτωνουν κορακια οπως εσυ βλαμενε!

Comments are closed.