Παναγιώτης Ρήγας:«Oι κινήσεις της κυβέρνησης την επόμενη περίοδο θα είναι προς όφελος των λαϊκών τάξεων»

Συνολικά, οι κινήσεις της κυβέρνησης την επόμενη περίοδο θα είναι προς όφελος των λαϊκών τάξεων, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Όπως σημείωσε, «θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός. Δεν θα περικοπούν οι συντάξεις γιατί δεν συντρέχει κανένας λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτό θα συμβεί και θα το δούμε στην πορεία. Θα υπάρξουν παρεμβάσεις και στο θέμα του ΕΝΦΙΑ, ο οποίος φέτος είναι λιγότερος από πέρυσι».

Παράλληλα, ο κ. Ρήγας σχολίασε ότι «ο ένας μετά τον άλλο οι ισχυρισμοί της ΝΔ αυτοδιαψεύδονται. Έχουν φτάσει να κυνηγάνε την ουρά τους. Η ΝΔ είναι αυτή που μαζί με το ΠΑΣΟΚ καθιέρωσαν επί κυβέρνησης Παπαδήμου τον υποκατώτατο μισθό, ξεφτίλισαν τους νέους εργαζόμενους, τους συμπεριφέρθηκαν ρατσιστικά».

Κληθείς να σχολιάσει τη συμπεριφορά της Τουρκίας, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Εμείς παρακολουθούμε τα πράγματα και προφανώς η ακεραιότητα της πατρίδα μας -θα πω το αυτονόητο ως αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας- εξασφαλίζεται αδιαπραγμάτευτα. Έχει, ωστόσο, πολύ μεγάλη σημασία ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται αυτά τα θέματα, αυτό, εξάλλου, αποδείχθηκε από τη διαχείριση που κάναμε για το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών».

«Οι δίαυλοι επικοινωνίας υπήρχαν πάντα. Να σας υπενθυμίσω ότι είναι βασικό στοιχείο-κλειδί στις σχέσεις των κρατών. Στις δύσκολες συνθήκες είναι απαραίτητο να υπάρχουν και οι δίαυλοι επικοινωνίας και οι επαφές. Το θέμα δεν είναι τι λέει κάθε φορά ο κύριος Τσαβούσογλου, αλλά το πώς εσύ υπερασπίζεσαι τα εθνικά σου συμφέροντα και κυρίως το πώς διαμορφώνεις τις συνθήκες και δεν ακολουθείς τον άλλο με έναν τρόπο, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε αδιέξοδα» παρατήρησε ο αναπληρωτής υπουργός.

Τέλος, σε ερώτηση για την αντιπαράθεση Ζαχαράκη-Βαξεβάνη και όσα είπε ο κ. Αυγενάκης ότι δήθεν εμπλέκεται και ο πρωθυπουργός, ο κ. Ρήγας απάντησε: «Κανένας κύριος Βαξεβάνης και κανείς άλλος δεν καθορίζει την στρατηγική μας και την πολιτική μας. Εάν κάποιοι ενοχλούνται για το τι αποκαλύπτεται θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις, γιατί απαντήσεις δεν έχουν δοθεί έως τώρα σε όλα αυτά τα οποία βγήκαν στη δημοσιότητα. Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα.

loading...

4 thoughts on “Παναγιώτης Ρήγας:«Oι κινήσεις της κυβέρνησης την επόμενη περίοδο θα είναι προς όφελος των λαϊκών τάξεων»

  1. ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑ !!

    ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ?

    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ, ΡΕ ΠΑΛΙΟ- ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ……

    ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΩΜΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ !

    ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΘΙΞΑ ΠΑΛΙΟ -ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ???

    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ Ο.Η.Ε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ?

    Η ΕΛΛΑΣ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε : " ΩΣ ΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΚΗΡΥΧΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΙΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΝ ΧΩΡΙΣΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ
    ΚΡΑΤΟΥΣ !!!"

    ΚΑΙ Η ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ 37 ΚΡΑΤΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΙΣ 23- 5-1947 ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο.Η.Ε, ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΣΕ:

    " Σ Υ Μ Μ Ο Ρ Ι Τ Ε Σ !!!" 23-5-1947/ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.

    ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΠΑΛΙΟ-ΤΟΜΑΡΑ??

    ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

    Ο ΜΟΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΣΙΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΗΤΕΣ….

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΤΗΝΗ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. Ρε απατεώνες, έχετε κυβέρνηση με τους περισσότερους εκατομμυριούχους,
    αργόσχολους, ανεπάγγελτους υπουργούς.
    Ο Τσίπρας δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο.
    Τι σχέση έχετε εσεις με τις λαϊκές τάξεις.

  3. Για ποιες χαμηλές τάξεις μιλάς βρε κομματοθρεμμένε , αυτές που εξαφανίσατε ή αυτές που σκορπίσατε στα τέσσερα σημεία της γης

Comments are closed.