Ο Έκτορας Κουφοντίνας υπερασπίζεται όσους δεν θέλουν μετανάστες για γείτονες: «Έστησε καυγά» στο facebook (φώτο)

Ένας στους 4 Έλληνες δεν θα ήθελε για γείτονες μετανάστες και 1 στους 5 άτομα διαφορετικής θρησκείας, σύμφωνα με έρευνα της διαΝΕΟσις, σε συνεργασία με το ΕΚΚΕ.

Τα παραπάνω στοιχεία, σχολιάστηκαν ιδιαίτερα επικριτικά από τους χρήστες στα social media, όμως ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, είχε διαφορετική άποψη.

Την εμπειρία του από μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μετέφερε με σκεπτικισμό στους φίλους του στο facebook, ο Έκτορας Κουφοντίνας, γιος του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα. Ο λόγος; Η ολική κατάληψη της περιοχής από μετανάστες και η εξαφάνιση του ελληνικού στοιχείου!

“Βρέθηκα πρόσφατα σε μια γειτονιά από τα “γκέτο” της Αθήνας, και έχω να πω ότι είναι αλήθεια, πως δεν υπάρχουνε καθόλου Έλληνες. Το παρατήρησα πριν λίγες μέρες συμπτωματικά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Πριν πείτε οτιδήποτε, θέλω να επισημάνω το εξής: Δεν είδα καθόλου Έλληνες . Όχι μόνο με την έννοια του “φασίστα”. Δεν είδα ούτε δικούς μας, “κατά λάθος Έλληνες”, όπως αυτοαποκαλούνται” έγραψε αρχικά ο Έκτορας Κουφοντίνας. Μάλιστα ουσιαστικά αναγνώρισε το δικαίωμα των κατοίκων να διαμαρτύρονται για την παρουσία μεταναστών, ενώ αναρωτήθηκε, αν εκείνοι που έχουν διαφορετική άποψη έχουν μείνει σε γειτονιές με μετανάστες: “Και τώρα βλέπω έχετε την απαίτηση, ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται, αν έχει μετανάστες γείτονες. Και σε περίπτωση που το κάνει τον λένε φασίστα. Πόσοι από εσάς όμως μένετε σε γειτονιές με μετανάστες;”.

1η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Η παραπάνω ανάρτηση σε ένα από τα προφίλ του Έκτορα Κουφοντίνα στο facebook αιφνιδίασε τους διαδικτυακούς του φίλους. Πολλοί απόρησαν με τις απόψεις του, οι οποίες δεν συνάδουν με το ιδεολογικό του προφίλ. Άλλοι τον κατηγόρησαν ότι ουσιαστικά ασπάζεται τις απόψεις των φασιστών. “Με πειράζει ιδιαίτερα, που λέτε φασίστα όποιον δεν κάνει copy paste την δική σας άποψη” απάντησε ο Έκτορας Κουφοντίνας σε νέα ανάρτηση, επιστρέφοντας το χαρακτηρισμό και χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις, ενώ “έμπλεξε” στο κείμενό του και τον Πρωθυπουργό: “Δεν με ενοχλεί που κάποιοι έχετε διαφορετική άποψη. Με ενοχλεί που κάποιοι δεν ξέρετε να διαβάζετε. Επίσης με ενοχλεί που δηλώνετε κομμουνιστές, αλλά την διαλεκτική την έχετε γαμ…. κι έχει ψοφήσει. Τέλος, με πειράζει ιδιαίτερα, που λέτε φασίστα όποιον δεν κάνει copy paste την δική σας άποψη. Το οποίο, είναι, ο ορισμός, του φασισμού. Α σιχτίρ πια. Τσίπρας σας χρειάζεται να σας λέει αυτά που θέλετε να ακούσετε, να χαίρεστε”.

2η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Παρά και τη δεύτερη ανάρτησή του, κάποιοι εξακολουθούσαν να μην ικανοποιούνται από τις εξηγήσεις του Έκτορα Κουφοντίνα. “Είναι ρατσιστικό να λες ότι υπάρχουν μετανάστες” είναι ένα από τα μηνύματα που δέχθηκε και κοινοποίησε ο ίδιος στην τρίτη και τελευταία ανάρτησή του. “Εντάξει. Το άκουσα, και αυτό. Λοιπόν. Σταματάω να γράφω. Να ασχολούμαι εν γένει. Δεν έχει νόημα. Καλή συνέχεια. Πάω να μαγειρέψω τίποτα” έγραψε χαρακτηριστικά, εγκαταλείποντας το διάλογο. Πάντως, έπειτα από λίγη ώρα οι τρεις επίμαχες αναρτήσεις κατέβηκαν από το προφίλ του Έκτορα Κουφοντίνα.

3η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

loading...

1 thought on “Ο Έκτορας Κουφοντίνας υπερασπίζεται όσους δεν θέλουν μετανάστες για γείτονες: «Έστησε καυγά» στο facebook (φώτο)

  1. ¨Ωοοπ τί έγινε ρε σύντροφοι;

    Υπάρχουν κι αριστερόστροφοι φασίστες;;;

Comments are closed.