Πώς το Epsilon – Open μπορεί τελικά να ονομαστεί… Mega

Σε μια καινούργια εποχή μπαίνει από αύριο κιόλας το Epsilon, αφού σταματούν όλα τα ζωντανά προγράμματα και το κανάλι θα επανέλθει με νέο πρόγραμμα και νέο όνομα στις 22 Οκτωβρίου.

Το κανάλι έχει ήδη ενισχυθεί με δυνατές «μεταγραφές», αλλά και με νέα σύγχρονα στούντιο εγκαταστάσεις και μηχανήματα. Το Epsilon αναμένεται να γίνει Open, σηματοδοτώντας και επισήμως τη νέα εποχή με στόχο την κορυφή της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού. Ωστόσο όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Νέα Σελίδα» υπάρχει ενδεχόμενο να μην είναι οριστική η αλλαγή του ονόματος.

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού Ιβάν Σαββίδης είναι από τους επιχειρηματίες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα περιουσιακά στοιχεία του Mega. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενείται στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», αν οι τίτλοι του καναλιού αγοραστούν από τον Σαββίδη δεν αποκλείεται το κανάλι να γίνει Mega. Υπενθυμίζεται ότι οι τράπεζες έχουν καταθέσει αίτηση προκειμένου να υπαχθεί το κανάλι σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.
Αυτό σημαίνει ότι το περιουσιακά του στοιχεία θα εκποιηθούν μέσω ειδικού διαχειριστή, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια ξένη εταιρεία. Ανάμεσα στα στοιχεία του καναλιού που αναμένεται να εκποιηθούν είναι η ταινιοθήκη, το σήμα και το όνομά του.

loading...