Τσίπρας DELIVERY BOY

Τι σου λένε εσένα οι έννοιες “πατρίδα”, “πατριωτισμός”, “πατριωτικό καθήκον”, αδίστακτε υποκριτή και τυχοδιώκτη; Απολύτως τίποτε. Οσο για τη συμφωνία των Πρεσπών εκείνο που διασφάλισες, ανθελληνικό, ελεεινό σκουπίδι, είναι η καρέκλα του πρωθυπουργού για 1 χρόνο ακόμη.
Παραχώρησες την ιστορία της Μακεδονίας και έδωσες υπόσταση σε ένα ανύπαρκτο κρατίδιο Σλάβων, διότι σου ζήτησαν τα αφεντικά σου και μόνο για αυτό. Και μόνο η πρεμούρα τους και οι παραινέσεις τους (σε βαθμό κινδυνολογίας) προς τους πολίτες των Σκοπίων να υπερψηφίσουν τη συμφωνία πριν γίνουν εκλογές, διότι δεν θα ξαναβρεθεί ΠΡΟΔΟΤΗΣ σαν κι εσένα και delivery boy που να τους κάνει τα χατήρια, αποδεικνύουν του λόγου το ασφαλές.
Τσίπρα να είσαι σίγουρος πως την ημέρα που θα κατεβάσεις την παράδοση της Μακεδονίας στα αφεντικά σου ΝΑΤΟ και Μέρκελ, θα είναι μια μέρα που θα αναφέρεται στην σύγχρονη ελληνική ιστορία ως ημέρα μνήμης και αγώνα του ελληνικού λαού απέναντι σε μια κυβέρνηση δοσίλογων που ήθελε να εξυπηρετήσει συμφέροντα ξένων δυνάμεων. Εάν νομίζετε όλοι εκεί στο συριζα πως η Μακεδονία θα πέσει τόσο εύκολα στα χέρια των ξένων αφεντικών σας γελιεσται. Ξέρει ο λαός πως είσαστε αδίστακτοι προδότες έτοιμοι να δολοφονήσει Έλληνες διαδηλωτές, το μύνημα το πήραμε στην ΔΕΘ όπου οι αριστεροί φέρατε νατοϊκές δυνάμεις να μας τρομοκρατήσουν. Λάθος, δε σας φοβόμαστε , δεν μας τρομάζετε, δεν θα σωπάσουμε………

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Τσίπρας DELIVERY BOY

  1. Μπραβο αγνωστε αρθρογραφε.Μαζι σου το 90% των πατριωτων.

  2. ΣΩΣΤΟΣ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 90 % ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Comments are closed.