Bullying στον άτυχο κοσμηματοπώλη που λήστεψε ο “ακτιβιστής”

Bullying στον άτυχο κοσμηματοπώλη που λήστεψε ο “ακτιβιστής”. Για τον Νικόλαο Μουστάκα, που δολοφόνησαν οι λαθρό στον λόφο Φιλοπάππου, ούτε πορεία διαμαρτυρίας ούτε δακρύβρεχτα άρθρα ούτε bullying ούτε τίποτε.
Άμα ήξερε ο άνθρωπος με ποιους πολίτες αυτής της ψοφοχώρας έμπλεξε, θα άφηνε το ληστή να τον σφάξει…

Παρά το γεγονός ότι τα βίντεο δείχνουν πως ο κοσμηματοπώλης δεν σκότωσε τον εθνικό ήρωα ενός άρρωστου έθνους, η GAY κοινότητα ζητά εκδίκηση και αίμα.


σχόλιο ο Παιδαγωγός: Φωτογραφίες από το παρακρατικό Indymedia,
που κάλεσε άμεσα σε συγκεντρώσεις για τον/την “Ζακ”!

Πού έμπλεξε ο καημένος…. Θύμα ιδεοληψιών και στερεότυπων, όπου όποιος αντιστέκεται, πρέπει να ρωτά τον επιτιθέμενο ληστή ή δολοφόνο “συγνώμη ρε φίλε, μήπως είσαι ΛΟΑΤΚΙ ή αντιφα; ”
κι αν η απάντηση είναι θετική, να του λέει “σφάξε με αγά μου να αγιάσω, γιατί άμα σου αντισταθώ, όπως σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, σε αυτή την γελοία ψοφοχώρα, θα πάω εγώ φυλακή. Σφάξε με και σε καλή μεριά”

Τη λέξη «ΔΟΛΟΦΟΝΕ» έγραψαν άγνωστοι με σπρέι μπροστά από το κοσμηματοπωλείο όπου έχασε τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος, στην Ομόνοια.

Εξάλλου, απειλητικό μήνυμα έγραψαν με σπρέι άγνωστοι έξω από το γραφείο του δικηγόρου του κοσμηματοπώλη, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου.


πηγή

και μερικά σχόλια αναγνωστών

Σχόλιο 1ο:
Για τον Νικόλαο Μουστάκα (δείτε εδώ),
που δολοφόνησαν οι λάθρο στον λόφο Φιλοπάππου,
ούτε πορεία διαμαρτυρίας
ούτε δακρύβρεχτα άρθρα,
ούτε bullying, ούτε τίποτε.

και οι πακιστανοί δολοφόνοι του (που φυσικά δήλωναν ανήλικοι) :

Ο Νικόλαος Μουστάκας δεν δούλεψε σε ΜΚΟ.
Δεν ήταν μονίμως «φτιαγμένο» συριζαίικο εκδιδόμενο τραβέλι, βλέπεις.

Σχόλιο 2ο:
Η οδός κάλλιστα μπορεί να πάρει το όνομα του/της. Και σε παρένθεση (οροθετική τσούλα) όπως δήλωνε ο/η/το ίδιος /ίδια /ίδιο .


ο “ήρωας” (η φωτογραφία από το προφίλ του στο facebook)

Σχόλιο 3ο:
Οι ιδεοληπτικοί φελλοί προκαλούν την κοινωνία και δυστυχώς οι περιπτώσεις αυτοδικίας θα αυξηθούν κατακόρυφα. Τότε όλα αυτά τα σκουπίδια θα ικετεύουν για δικαιοσύνη….

Σχόλιο 4ο:
Οι δολοφονίες και ληστείες όταν διαπράττονται από αλληλέγγυους, αντιρατσιστές κλπ (δείτε πχ εδώ) είναι θεμιτές.

Σχόλιο 5ο:
Επειγόντως ένα άγαλμα, μια προτομή τέλος πάντων, για τον “ήρωα – ακτιβιστή”. Και κάθε χρόνο πορεία στο κέντρο των Αθηνών!

μία ακόμη φωτογραφία του “ήρωα” από το προφίλ του στο Fb!

Σχόλιο 6ο:Οι συμμορίτες λειτουργούν ακριβώς όπως οι μαφιόζικες συμμορίες:
Πείραξες δικό τους; Ό,τι και να έκανε, θα σπεύσουν να τον καλύψουν, να τον υπερασπίσουν με κάθε μέσον, νόμιμο και παράνομο, πέραν πάσης λογικής, δικαιοσύνης, αντικειμενικότητος και της ίδιας της πραγματικότητος.

Σχόλιο 7ο:Δικαίωση τώρα! Να ψηφιστεί νόμος που να επιτρέπει αναδρομικό διορισμό νεκρών λοατκι και των σεξουαλικών συντρόφων τους (όταν σκοτώνονται κατά τη διάρκεια ληστείας!)


και πάλι, φωτογραφία του “ήρωα”(ηρωίδας;)
με τα ακριβά γούστα (επιπέδου κοσμηματοπωλείου)

Ο “ήρωας” πήρε θέση και για τον αγώνα για την Μακεδονία, προκλητικά, σε βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος (εδώ), δήλωνε “στα παπάρια μας”. Τώρα τι νόημα έχει
ένας που ντύνεται γυναίκα να λέει “στα παπάρια μας”, μόνον αυτός/ή/ό μπορεί να ξέρει.

Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν υπάρχουν λόγια για το θάνατο του Ζακ»

«Δεν υπάρχουν λόγια για το θάνατο του Ζακ. Πολλοί τον γνωρίσαμε μέσα από τα κείμενα και τα shows του
(σχόλιο ο Παιδαγωγός: σε στριπτιζάδικα για τραβεστί ήταν τα “shows” του)
και θαυμάσαμε την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα του» αναφέρει σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο , η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.


σχόλιο: έτσι προασπιζόταν τα “δικαιώματα” και μαχόταν τις “διακρίσεις”:
εξευτελίζοντας στα shows του τον Τίμιο Σταυρό. Γι αυτό έσπευσαν να τον υπερασπιστούν. Ένας ακόμη νεροκουβαλητής της Νέας Τάξης και αποδομητής των ιερών και των οσίων μας. Η φωτογραφία από ένα ακόμη βίντεο του “Zak”

https://opaidagogos.blogspot.com/2018/09/bullying-bullying.html#more

loading...

8 thoughts on “Bullying στον άτυχο κοσμηματοπώλη που λήστεψε ο “ακτιβιστής”

  1. Υμνουν τον ηρωα ζακ η τον αλλο ηρωα Φυσσα και καμμια μα καμμια αναφορα για το παληκαρι στου φιλοπαππου.Αυτοι ειναι οι σκατο αριστεροι.Καταδικαστε τους και καταψηφιστε τους. Ειμαι ενας θυμωμενος πατριωτης που προσπαθω να καταλαβω τι γινεται σ αυτη την ερμη μου χωρα.

  2. ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΚΟΥ

  3. Αριστερός σανός. Ποιοι τον τρώνε άραγε;

  4. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ?ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ,ΜΗΔΣΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ?

  5. Σκατα στο τάφο του παλιοπουστα ένας λιγότερος ανθέλληνας

  6. σύρζα η περιτομή δικαιοσύνης των περιούσιων…

    Κωνσταντινέας προς Τοροσίδη: «Πάμε παιχταρά μου!»

  7. Αγαπητοί μου συνέλληνες, είναι απειράριθμα τα άρθρα και τα σχόλια, επωνύμων και ανωνύμων, εν σχέση με τον θάνατο του ζακ κωστόπουλου.

    Παρά του ότι δεν συνηθίζω να σχολιάζω θέματα αμελητέας σημασίας, όπως ο θάνατος, η ηζωή . του εν λόγο ατόμου, επιτρέψτε μου να κάνω μια εξαίρεση και να σχολιάσω λακωνικότατα.

    Αγαπητοί μου συνέλληνες, ο μεγάλος Θεός όντως αγαπά και μεριμνά για τον άνθρωπο. Πρόσφατη απόδειξης τούτου, είναι το γεγονός ότι απήλλαξε τον z. κωστόπουλο, από το καθημερινό μαρτύριο της υπάρξεως του και την Ελληνική κοινωνία από ένα απόβρασμα και μισό.

    Η πατρίδα μας ευρίσκεται εις μίαν πλεονεκτικότερη θέση μετά τον θάνατο της παραβατικής και εγκληματικής αυτής υπάρξεως .-

    Γρηγόριος Τσούλος

  8. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ! Ο ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΆ ΚΕΝΤΡΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΟΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΑΝ ! ΟΙ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΥΠΟΚΡΙΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΗΣ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΙΝΟΣ ? ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΟΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ .ΝΕΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΜ,ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ,ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΚΙ ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ !

Comments are closed.