Ο μουσουλμάνος δήμαρχος του Λονδίνου ζητάει νέο δημοψήφισμα για Brexit

Τη διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit ζήτησε ο Σαντίκ Καν, προειδοποιώντας ότι η Βρετανία είναι αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της συντριβής αν αποχωρήσει από την ΕΕ δίχως συμφωνία με τις Βρυξέλλες.

Σε άρθρο του στην εφημερίδα Observer, ο δήμαρχος Λονδίνου επισήμανε ότι ο χρόνος τελειώνει πολύ γρήγορα. Τόνισε ότι η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι δείχνει απροετοίμαστη και χωρίς να διαθέτει τη γνώση και την ικανότητα.

Η αποτυχία επίτευξης μιας συμφωνίας με τις Βρυξέλλες, ή μιας κακής συμφωνίας, μπορεί να έχει αποτέλεσμα των απώλεια 500.000 θέσεων εργασίας και να οδηγήσει σε νοσοκομείο χωρίς αρκετό προσωπικό, να πλήξει τις επιχειρήσεις και την αστυνομία να χρειάζεται να προετοιμαστεί για κοινωνικές αναταραχές, προειδοποίησε.

«Δεν πιστεύω ότι η Μέι έχει την εντολή να τζογάρει τόσο απροκάλυπτα με την οικονομία και τον βιοπορισμό των ανθρώπων», υπογραμμίζει ο Καν.

loading...

2 thoughts on “Ο μουσουλμάνος δήμαρχος του Λονδίνου ζητάει νέο δημοψήφισμα για Brexit

  1. να παει στην μουσουλμανια ο βλαχοδημαρχος

  2. ΛΟΓΙΚΟ ΛΟΓΙΚΩΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΕΑΝ ΒΓΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΩΣΗΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ Η ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΙΣΛΑΜΟΚΟΠΡΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ.ΗΔΗ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΕΓΡΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΘΕ ΙΣΛΑΜΟΚΟΠΡΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΡΑΠΗΣ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΘΕΛΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ Η ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΟΛΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ. ΧΑΛΑΣΕ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ Η ΑΓΓΛΙΑ.

Comments are closed.