Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο είναι δημ. υπάλληλος στην Ελλάδα.

Στην πραγματικότητα αυτοί ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ στην Ελλάδα, αυτοί κυβερνούν, κανείς δεν μπορεί να τους κουνήσει από τη θέση τους. Εργάζονται όταν θέλουν και αν θέλουν, συνήθως κοπροσκυλιάζουν, πηγαίνουν και φεύγουν από τη δουλειά όποτε γουστάρουν και βρέξει χιονίσει ο μισθός πέφτει. Έχουν πάντα περισσότερα δικαιώματα από τους εργαζόμενους του ιδ. τομέα,
πληρώνονται καλύτερα και επιπλέον απολαμβάνουν της μονιμότητας. Δεν ελέγχονται από κανέναν, δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα, δεν αναφέρονται πουθενά, δεν έχουν επιπτώσεις αν δεν ανταποκρίνονται στα καθήκοντα τους και μια μεγάλη μερίδα εκβιάζει να τη λαδώσεις για να κάνει την δουλειά που θα έπρεπε ούτως ή άλλως να κάνει, ή για να κάνει τα στραβά μάτια στην παρανομία. Με όλα αυτά γιατί απορούμε για την 101 θέση στον δείκτη?

αναγνωστης

loading...

6 thoughts on “Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο είναι δημ. υπάλληλος στην Ελλάδα.

  1. Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Δ.Υ.
    Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ

  2. Μη ξεχνατε και τα λαδωματα των δημοσιοων υπαλληλων.Εφοριακοι,ελεγκτες.πολιοδομια και αλλοι αν δεν δωσεις δε παιρνεις και αν τα δωσεις χοντρα σου νομιμοποιει το παρανομο.Οσο για την συμπεριφορα τους προς τον πολιτη,ολοι εχουμε μια τετοια εμπειρια.

  3. ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΗΦΉΝΕΣ

  4. Όλοι οι δουλευταράδες εδώ μαζεύτηκαν.

  5. Το χρεος δεν δημιουργηθηκε μονο απο την φοροδιαφυγη, τα πανωτοκια, τις τοκογλυφιες η απο τα πελατειακα δημοσια εργα κατα την αφηγηση των κρατικοδιαιτων και των συντεχνειων τους.Δημιουργηθηκε απο τα απειραριθμα δανεια που επαιρνε το κρατος συμμορια(χωρις κανενα ελεγχο απο τους ενδιαφερομενους της ελευθερης οικονομιας που πληρωναν και πληρωνουν το μαρμαρο) για να τα τρωνε οι κομματανθρωποι που υποδυονταν τους εργαζομενους στο δημοσιο και οι συντεχνειες ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ.Βγαινανε στην συνταξη οι ενστολοι στα 42 και επαιρναν 1500-3000/μηνα επι 14. Οι ειρηνοδικες ειχαν συνταξη 5500€ επι 14.Οι καθηγητες ΑΕΙ επαιρναν 5000€ και διδασκαν οποτε ειχαν χρονο απο τις εξω δουλειες τους.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .Καμια μεταρρυθμιση δεν εγινε.Το κρατος τους ως συμμορια εκτος απο την ΤΡΟΙΚΑ κοροιδευε και κοροιδευει και τους ευπιστους του ιδιωτικου τομεα που ειναι οι ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ και ταιζουν τους κρατικοδιαιτους κηφηνες.Ο ιδιωτικος ανταγωνιστικος τομεας ειναι ο πολυπληθεστερος και πρεπει να ανασυγκροτηθει και να αναλαβει πολιτικες ευθυνες .Πρωτο μετρο τα δημοσιονομικα φρενα για τους ΔΥ και τις λοιπες δημοσιες δαπανες. Δευτερο μετρο ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ στην υπηρεσια με τους τρεχοντες μισθους ολων των κατω των 63'συνταξιουχων'ΔΥ που ροκανιζουν τον ιδρωτα μας αραχτοι(καταλληλες μεταβατικες διαταξεις).Ταυτοχρονα να απολυθουν 200000 με λουκετο σε κρατικους οργανισμους τυπου Κωπαιδας.Οι πολιτικοι ειναι οι αχυρανθρωποι και αυτοφορακηδες των ΔΥ(με ασυλιες και υπερπρονομια) .Πραγματικοι κυβερνητες ειναι η παγκοσμια χρηματοπιστωτικη ΕΛΙΤ (ενορχηστρωτης) οι ΔΥ αποτελουν το σκευος εκλογης τον δουρειο ιππο των τελευταιων και οι μεγαλοκαλαναρχες δερβισηδες πλην εξαιρεσεων ειναι οι προπαγανδιστες.Ολα ειναι παρανομα γιατι ερχονται σε συγκρουση με το οποιο συνταγμα εχουμε αλλα και με τα βασικα ανθρωπινα δικαιωματα.Ο ιδιωτικος τομεας ουσιαστικα υφισταται κοινωνικο και πολιτικο appartheid .

Comments are closed.