Και να είχε συντελεστεί μόνο στα Σκόπια προδοσία???Με το αεροδρόμιο της Μακεδονίας έχετε πάρει χαμπάρι τι βρώμικο παιχνίδι παίζεται??

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» κατασκευάζεται ήδη ένας διάδρομος προσγείωσης και απογείωσης κόστους 246 εκ. € με τη χρηματοδότηση του ελληνικού δημοσίου και της ΕΕ, ο οποίος δίνεται ουσιαστικά δωρεάν στο νέο ιδιοκτήτη του την γερμανική Φράπορτ, τα 14 αεροδρόμια που είχαν αξία της τάξης των 10 δις €, παραχωρηθηκαν μόλις για 1,2 δις € στη FRAPORT η οποία
δανείσθηκε από ελληνικές τράπεζες για να τα πληρώσει, ενώ οι επενδύσεις που θα διενεργηθούν θα προέλθουν από τα έσοδα τους.Τα ποιό ωραία αρχίζουν τώρα η γερμανική εταιρεία αύξησε τα τέλη των αεροδρομίων κατά ένα ευρώ ανά εισιτήριο, από τα 12 € στα 13 € (+8%) με μεσοπρόθεσμο στόχο τα 18 €, καθώς επίσης αύξησε και τα ενοίκια των καταστημάτων έως και 500% – ενώ το δημόσιο ανέλαβε την αποζημίωση των προηγουμένων ενοικιαστών, με χρήματα προφανώς των φορολογουμένων. Φυσικά οι μικρές εταιρείες ταξιδιωτικές και ενοικίασης αυτοκινήτων έκλεισαν, ενώ το μεγαλύτερο σκάνδαλο πρέπει να αφορά την αύξηση των τελών για τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών.
Ειδικότερα, Ελληνικό κράτος είχε συνάψει μία σύμβαση με τα καταστήματα αυτά, τα οποία πλήρωναν το 5% του τζίρου τους στο αεροδρόμιο – όπου η FRAPORT απαίτησε 23%, σχεδόν τον πενταπλασιασμό δηλαδή των τελών, ενώ το δημόσιο ανέλαβε την πληρωμή της διαφοράς ύψους 18%! Γερμανική εφημερίδα ρώτησε την εταιρεία εάν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, χωρίς όμως να πάρει καμία απάντηση – κάτι απόλυτα λογικό, αφού τέτοιου είδους αποικιοκρατικές συμβάσεις υπογράφει μόνο η Ελλάδα.
Να υπενθυμίσουμε πως το δημόσιο έχει αναλάβει επίσης τις αποζημιώσεις των εργαζομένων που θα θελήσει να απολύσει η FRAPORT, το κόστος τυχόν εργατικών ατυχημάτων, τις επί πλέον δαπάνες από αλλαγές νόμων, το κόστος ενδεχομένων απεργιών κοκ.- κάτι μοναδικό στα παγκόσμια οικονομικά χρονικά.
Τέλος, άλλες γερμανικές εταιρείες αγόρασαν ξενοδοχεία στην περιοχή του αεροδρομίου για να επωφεληθούν από την τουριστική κίνηση – ενώ φυσικά θα επεκταθούν σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, αφού οι τιμές των ακινήτων έχουν καταρρεύσει, ενώ οι ίδιες έχουν τη δυνατότητα να χρηματοδοτούνται εύκολα, καθώς επίσης με πολύ φθηνό επιτόκιο.Για να μην αναφέρω και τι παιζεται και με τον ΟΛΘ..
Εδώ ισχύει το γνωστό «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται».Η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια άβουλη χώρα των Γερμανών και όσο θα υπάρχει η έλλειψη αντίδρασης μας , όσον αφορά την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, τόσο θα αυξάνεται η επιθετική εξαγορά της χώρας μας από τη Γερμανία, με τη βοήθεια των «κατοχικών» κυβερνήσεων που μας κυβερνοεμπαιζουν.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Και να είχε συντελεστεί μόνο στα Σκόπια προδοσία???Με το αεροδρόμιο της Μακεδονίας έχετε πάρει χαμπάρι τι βρώμικο παιχνίδι παίζεται??

  1. Σε αυτό το blog αγαπητέ, δεν σχολιάζουν για τον αφανισμό της Ελλάδας,
    για την φτώχια, ανεργία, ξενητεμό των νέων και την ειβολή αφροασιατών,
    παρά μόνο τι είπε ο ερημητης άπλυτος, ο άγιος ανθέλληνας βρωμιάρης,
    οι σιωνιστές παραμυθατζήδες κλπ, δυστυχώς, η Ελλάδα χάνετε και τα
    εβραιοχριστιανα χτενίζουν τα αιδοία τους, αυτή είναι η αλήθεια.

Comments are closed.