Η ανακοίνωση Μαξίμου για το μεγάλο σκάνδαλο που αφορά τον Μητσοτάκη

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Η ανακοίνωση στρέφεται κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος, όπως αναφέρεται, υπήρξε προστάτης του Αριστείδη Φλώρου της Energa.

Η ανακοίνωση

Ένα ακόμη μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται να ακουμπά προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ, που καλό θα είναι να σταματήσουν να σιωπούν και να δώσουν πειστικές απαντήσεις.

Μετά τον κ. Φρουζή, ένας ακόμη άριστος, ο κ. Αριστείδης Φλώρος της Energa, υπήρξε προστατευόμενος της οικογένειας, αφού ο ανιψιός και σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, κ. Δημητριάδης, όχι μόνο ήταν δικηγόρος του αλλά, όπως κατέθεσε στον ανακριτή, έστησε ο ίδιος τις offshore μέσω των οποίων καταληστεύθηκε το ελληνικό Δημόσιο.

Αναρωτιόμαστε αλήθεια, υπάρχει μεγάλο σκάνδαλο σε αυτόν τον τόπο πίσω από το οποίο να μην κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του;

Υ.Γ. Καλοί οι δικηγόροι του κ. Φλώρου, εξαίρετος μεταξύ αυτών ο κ. Βορίδης, αλλά η πλάκα με τους θεσμούς τελείωσε…

loading...

3 thoughts on “Η ανακοίνωση Μαξίμου για το μεγάλο σκάνδαλο που αφορά τον Μητσοτάκη

  1. βΡΕ σαθροσυριζαιοι καντε καθαρη πολιτικη,ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΑΛΑΑΙΠΩΡΙΝΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΑΤΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΛΑΨΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ.παραδωσατε το ονομα της μακεδονιας μας και τολματε να μιλατε οτι τα κανατε ολα καλα?Οχι οτι ο Μητσοτακης ειναι καλυτερος,αλλα εχετε την εντυπωση οτι ο λαος πιστευει οτι η μασα και η λαμογια θα σταματησει με σας τους αριστερους?Καποτε ολοι σας πρεπει να κανετε πολιτικη καθαρη πολιτικη για το συμφερον του καταφορολογουμενου Ελληνα και αφηστε τις μπουρδες.

  2. ΡΕ ΑΝΤΕ ΨΟΦΗΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ

  3. Ολα ακυρωνοντε και παίρνωντε πίσω με μια απλη υπουργικη αποφαση, το όνομα ειδικά πανεύκολα οπως η Σερβία τους ειχε αναγνωρίσει αρχικά σαν Μακεδονία μετά το πήρε πίσω, και οι ασυλίες τους διοτι ολα είναι παράνομα, εδάφη αν χάσουμε και στρατιωτική μπότα αν μπεί μέσα έχουμε μεγάλο πρόβλημα….. δεν εχουν ψηφιστεί μνημόνια αλλα απλα σχέδια μνημονίων και υπογραμμένα μονο απο τον εκάστοτε υπουργό….!!!! γιαυτο οι προδοτες υπογραφουν με αυτη την ευκολεια και το ξερουν πολυ καλα οτι η φυλακη τους τους περιμενει με μια πατριωτική κυβέρνηση και μαζί με την υπογραφή μας στη μήνυση για εσχάτη προδοσία του ΕΠΑΜ http://chn.ge/2H3YAzh βοηθάμε τους καλούς δικαστές να ξεμπερδέψουμε με τους προδότες και να πάρουμε πισω την εθνική μας κυριαρχεία….!!! ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑΗΖΑΝ ΣΑΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΚΟΥΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ….. ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΗ…. ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ…. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΩΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ… ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ….ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΙΣΘΑΝΩΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ….. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ 2 ΓΕΝΙΕΣ… ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 40 ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ…. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΝΑΚΛΗΤΟΤΗΤΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ροθτσιλντ), ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΑΛΛΟΥ ΜΕΣΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕ Υ, ΧΟΥΝΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ……!!!!!!

Comments are closed.