«Επιχείρηση» διαλύστε τον Ελληνισμό: «Σχίσμα» Εκκλησίας-Κράτους προανήγγειλλε ο Τσίπρας – Στο στόχαστρο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η Ορθοδοξία, η ιστορία και οι παραδόσεις

Τελικά οι ΣΥΡΙΖαίοι έχουν βάλει ως στόχο να διαλύσουν τον Ελληνισμό. Είμαστε υπερβολικοί; Ας ξεκινήσουμε. Ξεπουλάνε την Μακεδονία μας. Περνάνε νόμους υπέρ των ομόφυλων ζευγαριών. Αποποινικοποιούν την κάνναβη, για ιατρικούς λόγους βέβαια, όπως λένε αυτοί πάντα.

Επιτρέπουν την δημιουργία σωματείου ΛΟΑΤΚΙ στην αστυνομία. Προτείνουν να διδάσκονται στα σχολεία μαθήματα για την ομοφυλοφιλία. Βουλευτές και υπουργοί συμμετέχουν στα gay parade, ενώ ταυτόχρονα υβρίζουν όλους όσοι συμμετέχουν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία.

Νομίζατε ότι τελειώσαμε; Οχι. Το τελειωτικό χτύπημα έρχεται κατά της Ορθοδοξίας μας.

Την προώθηση του διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας, μέσω της επικείμενης συνταγματικής αναθεώρησης, σχεδιάζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Χθες η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού ήταν ξεκάθαρη.

Από τον Οκτώβριο αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της Συνταγματικής Αναθεώρησης ανακοίνωσε, κατά την ομιλία του στο πλαίσιο των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας, για να υλοποιηθούν μεταρρυθμίσεις οι οποίες, όπως τις χαρακτήρισε, είναι αναγκαίες και υπερώριμες.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σημείο στο οποίο ανέφερε ότι, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη συνταγματική αναθεώρηση, θα εξεταστεί ο εξορθολογισμός των σχέσεων αλλά και οι διακριτοί ρόλοι μεταξύ Εκκλησίας και Κράτους, αναφέρουν tanea.gr.

«Σκοπεύει με την Συνταγματική Αναθεώρηση να επιτευχθεί η διεύρυνση της Δημοκρατίας, η ενίσχυση της προστασίας των κοινωνικών δικαιωμάτων και των δημοσίων αγαθών, καθώς και η κατάργηση των προστατευτικών ρυθμίσεων για υπουργούς και βουλευτές που προσβάλλουν τους έλληνες πολίτες» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ενώ συμπλήρωσε ότι μεγάλος στόχος του είναι η Συνταγματική Αναθεώρηση να συμβάλει ουσιαστικά στην μεγάλη προσπάθεια για την αποκατάσταση των σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτών και των κρατικών θεσμών, μεταξύ πολιτών και πολιτικής.

Το άνοιγμα της συζήτησης για τον χωρισμό Εκκλησίας – Κράτους, αν δεν πρόκειται για μια ακόμη πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ, θα ανοίξει πολλά μέτωπα. Ο Τσίπρας με την κίνηση αυτή επιχειρεί να ανοιχτεί στον προοδευτικό χώρο που θέλει αλλαγές στο θέμα αυτό. Αδιαφορεί για όσους δεν επιδιώκουν διακριτούς ρόλους καθώς πιστεύει ότι πρόκειται για ψηφοφόρους της Δεξιάς.

Ρίχνει επίσης το μπαλάκι στην Κεντροαριστερά για το τι θα κάνει όταν τεθούν αυτά τα θέματα. Ομως, αναμένεται να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις στις τάξεις της Εκκλησίας και να ανοίξει ένα μέτωπο, που θα είναι μεγάλο ή μικρό ανάλογα με τα ζητήματα που θα πέσουν στο τραπέζι. Και θα έχει ενδιαφέρον να δει κανείς πώς θα διαμορφωθούν οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο που μέχρι σήμερα είναι άριστες.

Το ζήτημα είναι ότι για άλλη μία φορά οι ΣΥΡΙΖαίοι χτυπάνε αλύπητα τον Ελληνισμό. Βήμα-βήμα θέλουν να ισοπεδώσουν τα πάντα.

Ορθοδοξία, ιστορία και παραδόσεις βρίσκονται στη μέγγενη του ψευτοπροοδευτισμού και ψευτοφιλελευθερισμού.

loading...

30 thoughts on “«Επιχείρηση» διαλύστε τον Ελληνισμό: «Σχίσμα» Εκκλησίας-Κράτους προανήγγειλλε ο Τσίπρας – Στο στόχαστρο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η Ορθοδοξία, η ιστορία και οι παραδόσεις

  1. Ότι και να κάνεις Αλεξάκη πάλι στη τρυπα θα πεσεις

  2. Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ
    ΥΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ…..ΜΑΝΟΣ

  3. Κανένα κόμμα δεν είναι απόλυτα σωστό λαϊ κανένα κόμμα δεν είναι απόλυτα λάθος.
    Συμφωνώ με τον συριζα για αυτή του την, αν γίνει, ενέργεια.
    Διαχωρισμός κράτους εκκλησείας.

    Η εκκλησεία είναι ζάμπλουτη, δεν θα πλερώνη το
    φτωχό κράτος τους μισθούς σε εμπόρους κοπανιστού αέρα.

  4. καλημερα σουηδε επιχειρηματια τα χαιρετισματα μου στους ελληνες της σουηδιας! εχω και volvo
    παμε μια βολτα

    ευταξιας

  5. Zαγκλαρα τι εγινε με τις εκλογες στην ΧΩΡΑ ΣΟΥ? Ψηφισες τους ακροδεξιους η τους σαλαμεμπορους επιπλοποιους τοΥ ΙΚΕΑ.?
    ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ VOLVO?

  6. Ασφαλώς και ψήφισα, ασφαλώς και το ανάλογο της Χρυσής Αυγής.

    Είμαι λιγάκι δυσαρεστημένος, αν και η καταμέτρηση δεν τελείωσε ακόμη,
    περίμενα να είμασταν δευτερο κόμμα, αλλά μέχρι στιγμής είμαστε τρίτο.
    Αλλά είμαστε το κόμμα με την μεγαλύτερη άνοδο ψήφων.
    Ερχόμαστε και η γη θατρεμεί σε όλη την Ευρώπη.

    Στην Ελλάδα όταν μιλάς για Εθνικό Σοσιαλισμό (κοινωνισμό) σε δείχνουν
    το "Δίστομο", ευτυχώς που δεν μας δείχνουν και την κάθοδο των Περσών!

    Την τελευταία δεκαετία, οδηγώ μόνο Volvo, κάθε δύο χρόνια αλάσω
    με νέο μοντέλο (και το μεγαλύτερο), /ειδική συμφωνία με Leasing/

  7. ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ…

    ΣΗΜΕΡΑ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΔΟΛΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..

    ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ??

    ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ (ΤΣΙΡΚΟ) ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟ "Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ…?

    ΜΟΛΙΣ ΦΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΣ,ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ,ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ….

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ,ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑΜΕ,ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ,ΤΗΝ "ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ"….

    ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ,ΦΟΡΟΙ,ΜΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΚΥΝΗΓΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΟΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ,"ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ" ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ,ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ..

  8. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ…

    ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ…

    ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ….!!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ….
    ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΙ…??

    ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

  9. Αν εσύ είσαι με τη Χρυσή Αυγή, όλοι οι ψηφοφόροι της πρέπει να λακίσουν. Η Χρυσή Αυγή μας παρουσιάζεται ως φιλορθόδοξο χριστιανικό κόμμα.

  10. Ερωτήματα προς Χρυσή Αυγή:
    Το κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει στις τάξεις του άτομα που το δυσφημούν; Υπάρχουν άτομα μέσα σ' αυτό το κόμμα τα οποία την δυσφημούν και δεν το ξέρει;

  11. Πριν δέκα χρόνια, τηλεφώνησα και μίλησα με κάποιο μέλος της Χρυσής Αυγής
    και τον ρώτησα αν είναι ένα χριστιανικό κόμμα, γιατί εγώ μισώ
    τον χριστιανισμό που ενταφιασε τον Ελληνισμό.

    Πήρα την διαβεβαίωση ότι στους κόλπους του κινήματος υπάρχουν
    και χριστιανοί αλλά και Έλληνες Εθνικοί.

    Έκτοτε είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής, δεν ψήφισα ποτέ στην Ελλάδα,
    αλλά αυτή την φορά θα ψηφήσω.

  12. ΟΥΟΥΟΥΟΥ

    ΜΟΝΟ 90%
    99% ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΓΥΦΤΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΙΣΟΒΙΤΩΝ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ.

  13. ΕΤΡΕΞΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΑΙ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ…ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…

    ΣΕΙΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ….

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ "ΟΠΑΔΟΙ" ΚΙΌΛΑΣ….

    ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2 ΒΙΝΤΕΟ…

    https://www.facebook.com/100008054233916/videos/2209142652697521/

    https://www.facebook.com/odysseas.mouratidis/videos/10211909090475304/

  14. ΑΧΑΧΑ

    ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ 100 ΗΛΙΘΙΟΥΣ
    ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ

    ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΡΕ ΤΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΩ;
    ΤΡΩΓΕΤΑΙ Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΨΕΙΡΕΣ
    ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ;
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Θ' ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ. ΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ..

  15. ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ,ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΑΡΑΞΕΙ….

    ΔΕΣ ΣΚΥΛΟΕΒΡΑΙΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ "100" ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΙΘΗΚΑ….

    https://www.facebook.com/100008054233916/videos/2209142652697521/

  16. "ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ"

    ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ

    ΕΓΝΟΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ,ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ 4…..

  17. ΠΟΙΟ ΠΛΗΘΟΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ
    Ο ΒΕΡΓΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ.

    400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ 200.000 ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.
    ΟΙ ΓΥΦΤΟΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΕΠΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50.000 ΑΤΟΜΑ.

    ΜΕ 500 ΚΑΙ ΜΕ 1000 ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

  18. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΧΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ,ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΑΡΑΞΕΙ….

    ΔΕΣ ΣΚΥΛΟΕΒΡΑΙΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ "100" ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΙΘΗΚΑ….

    https://www.facebook.com/100008054233916/videos/2209142652697521/

  19. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΡΕΣΚΑΡΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΙ ΣΚΥΛΟΕΒΡΑΙΟ ΣΙΧΑΜΑ ΚΙ ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΣΟΥ.

    Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    – Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών αι ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση

    – Διασπορά ψευδών ειδήσεων

    – Απόπειρες απάτης

    – Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος

    – Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    – Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα

  20. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ…

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ 5-10-20 ΑΤΟΜΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ…

    ΠΡΟΙΚΑ ΤΑ 2,5 ΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013-2014 ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$…

    ΩΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΠΑΝΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ…

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90%…!!!!

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ,ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ…

  21. ΟΠΩΣ ΜΕΤΡΟΥΣΕΣ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΞΩ ΕΤΣΙ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ

  22. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΗΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΑΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ….

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!!

  23. ΡΕ ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ
    ΠΟΥ ΝΟΜΟΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ Ν' ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΕΛΟΙΕ ΠΑΠΑΤΖΗ
    ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΕΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ. ΔΙΑΒΟΛΑΜΑΖΩΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ
    ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΕΧΡΙΤΗ ΜΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ
    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΓΥΦΤΟΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

  24. ελα ψευτοπατερακη να σου χωσει ο ζαγκλαρας το αγγουρακι στο σκατωμενο σου το κωλαρακι χαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα

  25. Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:24 π.μ.
    δεν ειναι γυφτοσουηδος ειναι απο ωτη καλλικρατια της σουηδιας το αγορι με το βολβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  26. μωρη γρια σουηδεζα μαγκτοσκυλο τρυπιε κουφιε αμα μαθει ο ΚΑΣ οτι εισαι μελοs τηs Χ.Α θα σε γ@μησει!!!

  27. Μη βρίζεις ρε πρωκτογέννημα
    και ποιος είναο ΚΑΣ που θα με κλάσει τον μπουτσον?

  28. we ate the camel now we have the que…
    όχι άλλο νταλαρα…
    όχι άλλα τσιπροπανα…

    ΠΑΟΚ παντού!!!

  29. αιθνικαι κοπροΜΠΟΥΡΙντογκ αληθευει στον βολβο σου φυτεψανε αγγουρακια;π@υστρακι εχειs και πουλακι μωρη παλιολουγκρα σουηδεζα;για τουs τακτικουs πελατεs το καινουριο βολβο εχει βγαλει δυο μοντελα το ενα εχει τον λεβγε ταχυτητων στο καθισμα..το δευτερο εχει οδηγο με μια π@υτσα ναααα για ξεχωριστεs απολαυσειs…

Comments are closed.