Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Ο Σιωνιστής Πρωθυπουργός, και υπηρέτης των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, στο λόγο του στη ΔΕΘ, αποκάλεσε τη Θεσσαλονίκη σαν ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

Όντως υπάρχει σχέδιο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης, για διαμελισμό της Ελλάδος, και δημιουργίας νέου Κράτους υπό το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, και Κυβέρνηση Σκοπιανών Σλάβων και Αλβανών.

Η εξαγγελλία του Σιωνιστή ΤΣΙΠΡΑ, έγινε παρουσία των αφεντικών, του Αμερικανού υπουργού εμπορίου, και του Πρέσβη των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Τον Ελληνικό Λαό τον ρώτησε;;;

Λέτε να επαληθευθεί η προφητεία της τότε Προέδρου της Βουλής κ. Άννας Μπενάκη, προς τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Παπούλια;;;;

Η Άννα Μπενάκη, είχε σύζυγο Εβραίο το Μπενάκη, και είχε καλές πληροφορίες.

Δεν ήτανε προφητεία, αλλά σχέδιο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και η κυρία Μπενάκη το πληροφορήθηκε.

Τα όσα είπε η κ. Άννα Μπενάκη διάβαζε κατωτέρω. Αυτά ελέχθησαν το έτος 2005

«Αναλαμβάνετε Κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις.

Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, και ένα μέρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης και της ευημερίας, και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου, και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων, και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».

ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. & ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΑΤΟ-(ΝΑΖΙ)

Ο Σιωνιστής ΤΣΙΠΡΑΣ ανέλαβε το έργο για να υλοποιηθεί το σχέδιο των Κοσμοκρατόρων.

Τα δάνεια φέρνουν απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας, και απώλεια εδαφών……………..

Οι δανειστές «Θεσμοί» κυβερνούν τη χώρα.

Οι Κοσμοκράτορες κατέβαλαν πάσαν προσπάθεια μέσω ΕΛ.ΑΣ.-FBI-CIA-Παρακρατικών-και διαφόρων άλλων ομάδων, να διαλύσουν το Λαό, που συγκέντρωσαν οι ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ οργανώσεις.

Τα Σιωνιστικά ΜΜΕ τηρούν σιωπήν ιχθύος, και δεν ενημερώνουν τον Ελληνικό Λαό.

Παρέλασαν από τα Σκόπια οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες, ο ΝΑΖΙ Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, ο Καγκελάριος της Αυστρίας, η Σιωνίστρια Μέρκελ Καγκελάριος της Σιωνιστικής Γερμανίας, κ.λ.π.

Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ μας απείλησε ότι, εάν δεν εφαρμόσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, θα υποστούμε πλήγμα. (Τύπου ΜΑΤΙ).

Οι φωτιές στο ΜΑΤΙ, και οι 100 νεκροί, ήταν μια προειδοποίηση των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων για να εφαρμόσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών!!!

Οι Ευρωπαίοι δεν έχουν να πάθουν ΤΙΠΟΤΑ, εκείνη που θα διαμελισθεί είναι η Ελλάς, χάριν της ΕΙΡΗΝΗΣ, της ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ, και της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των Ευρωπαίων, της Ε.Ε. όπως είπε η κυρία Μπενάκη.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ είτε είναι αφελής και επιπόλαιος, είτε είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Εάν έλθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή προς ψήφιση, οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θα κάνουν πάσαν προσπάθεια να «λαδώσουν» βουλευτές να ψηφίσουν το Σκοπιανό…………………..

Ιούδες υπάρχουν πάντα………….

Το χρήμα πρόδωσε το ΧΡΙΣΤΟ………………….

Και ας το ΤΣΙΠΡΑ να λέει………..

Γιαυτό έβαλαν τον Καμίνη, Μπουτάρη Δήμαρχο, και τον Τσίπρα Πρωθυπουργό…………..

Tυχαίο;;; Δεν νομίζω!!!

Δεδομένου ότι τα εκλογικά αποτελέσματα τα εκδίδει εταιρία των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Εκεί ποντάρει ο ΤΣΙΠΡΑΣ για να κερδίσει τις εκλογές.

Αυτό το σχέδιο ανέλαβε να υλοποιήσει ο Πρέσβης των Κοσμοκρατόρων , με συνεργασία την Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Στο λόγο του στη ΔΕΘ, ο Καμμένος ανέλαβε να τιμήσει τον Πρέσβη των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, λέγοντας ότι είναι ο καλλίτερος Πρέσβης των Σιωνιστικών ΗΠΑ.

Η καρέκλα να είναι καλά, και η Ελλάδα ας πάει να χαθεί………………..

Ο Πρέσβης των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, όπως διέλυσε την ΟΥΚΡΑΝΙΑ, έτσι θα διαλύσει και την ΕΛΛΑΔΑ.

Ο Ελληνικός Λαός, για να σώσει την Ελλάδα, να ζητήσει από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, DONALD TRUMP, να απομακρύνει και να αντικαταστήσει τον Πρέσβη των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Ούτως ή άλλως δεν είναι Πρέσβης των ΗΠΑ, αλλά των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης.

Οι Επικυρίαρχοι ευρίσκονται σε πόλεμο με τον ΤΡΑΜΠ. Προσπαθούν με διάφορα κόλπα, να τον «φάνε»!!!

Πρέπει κάτι να κάνουμε για να σώσουμε την Ελλάδα.

Από τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μην περιμένετε ΤΙΠΟΤΑ.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ αποκάλεσε τη Θεσσαλονίκη ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, για να ξεγελάσει τους Θεσσαλονικείς.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες ΔΕΝ επιτρέπουν στο ΤΣΙΠΡΑ κάνει δημοψήφισμα.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Κύριοι της Ν.Δ.

Οι σκοπιανοί που είναι σλάβοι και δεν έχουν ιδέα τι θα πει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα κάνουν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για να εγκρίνουν ή όχι την ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ. !!!!

Εμείς που ΘΕΣΠΊΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ γιατί δεν κάνουμε δημοψήφισμα να αποφασίσει ο ΛΑΟΣ να την θέλει ή όχι;;

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΌ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΌΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΦΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ

ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΌ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ;; ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ κ.λ.π. ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ελληνικό Λαό αν θέλετε να σας ψηφίσει..

Ν Μίχας 2108950241

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΔΕΘ.

ΠΙΟ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ CIA+FBI

loading...