Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΩΣ ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ – Ο Πάιατ θέλει Πρωθυπουργό τον Κοτζιά

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Πολιτικός αναλυτής – αρθρογράφος
[email protected]
www.egerssi.gr

Πολλοί έχουν γράψει πολλά, για τον τυχοδιωκτικό ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Κανένας όμως δεν έγραψε πως αυτός ο ανασχηματισμός είναι η ταφόπλακα του πολιτικού
Συστήματος των Μνημονίων που επέφερε την εδαφική, οικονομική και πολιτιστική κατάρρευση της Ελλάδος. 
Αφού επάνω στην ταφόπλακα του μνήματος μπήκε η επιγραφή: Είμαστε όλοι ίδιοι και ας αυτοπροσδιοριζόμαστε ως δεξιοί, αριστεροί ή σοσιαλιστές!
Είμαστε όλοι πολιτικά διεφθαρμένοι. Είμαστε δημαγωγοί, περιφερόμενοι τσαρλατάνοι! Είμαστε τυχοδιώκτες, είμαστε λαϊκιστές! Μας διακρίνει μια φασίζουσα νοοτροπία! Ξεπεράσαμε σε προπαγάνδα παραπληροφόρησης του λαού και αυτόν τον Γιόζεφ Γκέμπελς, τον υπουργό προπαγάνδας της ναζιστικής Γερμανίας του Αδόλφου Χίτλερ!
Σας φλομώνουμε στο ψέμα με ιδεολογικές μπουρδολογίες και σας χορταίνουμε με προεκλογικά ψεύδη, αλλά εάν πρέπει να κρατηθούμε στην Εξουσία ή να καταλάβουμε μια θέση της, τότε αγαπιόμαστε και δεν μας χωρίζει τίποτε. Δηλαδή, για τη ματαιοδοξία και την τσέπη μας ρε γαμώτο! 
Έχουμε συμμάχους στο θέατρο σκιών τα Συστημικά ΜΜΕ, τα οποία εξυπηρετούμε και μας εξυπηρετούν!

Ιδεολογικής μπουρδολογίας το ανάγνωσμα…

Είναι πανθομολογούμενο, ότι ένας από τους μεγαλύτερους ψεύτες Έλληνες Πρωθυπουργούς, ήταν ο Αντώνης Σαμαράς!
Αφού ως αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης, του κόμματος που ίδρυσε το 1993, διαλύοντας τη ΝΔ και “συμμετέχοντας”  στο να καταλάβει την Εξουσία το ΠΑΣΟΚ για έντεκα (11) χρόνια (1993-1996 Ανδρέας Παπανδρέου, 1996-2004 Κώστας Σημίτης), ομολογούσε δημόσια, πως κι αν ακόμη τον φώναζαν κάποια στιγμή από τη ΝΔ για να αναλάβει την Προεδρία της, αυτός θα αρνιόταν! 
Στη συνέχεια, ο ίδιος έβαλε λυτούς και δεμένους, μεταχειριζόμενος όλους τους τρόπους, προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της ΝΔ, ακυρώνοντας τον εαυτό του!
Ακολούθως, προεκλογικά (2012) διατυμπάνιζε προς κάθε πλευρά, ότι δεν θα συγκυβερνήσει ποτέ με το ΠΑΣΟΚ, γιατί μια τέτοια συνεργασία θα ήταν πολιτικό πραξικόπημα! Κι όμως, ακυρώνει πάλι τον εαυτό του και συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ για δυόμιση χρόνια!
Αφού πρώτα, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει καταψηφίσει το πρώτο Μνημόνιο και ως Κυβέρνηση ψηφίζει το δεύτερο Μνημόνιο!
Παραβιάζοντας έτσι, όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις του, κι είναι επί της ουσίας εκείνος που “έφερε” στην Εξουσία τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ!
Που κι αυτός για να σχηματίσει κυβέρνηση, βασίστηκε στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” του “δεξιού” Πάνου Καμμένου! 
Όλα τα παραπάνω είναι μεγίστη απόδειξη, πως δεν χωρίζει καμιά μα καμιά ιδεολογία, το ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ! Αλλά αντίθετα, τους ενώνει η Εξουσία και η δουλική υποταγή στα αφεντικά τους, τη ΝΤΠ! 

Τα δεξιό-αριστερά μαγειρέματα…

Στο 2015 ο Αλέξης Τσίπρας διεξάγει δυο εκλογές! Τον Ιανουάριο του 2015 και τον Σεπτέμβριο του 2015!
Στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση κατέρχεται με τον ιδεολογικό μανδύα της “ριζοσπαστικής αριστεράς”! Διεξάγει πριν καν περάσει ένας χρόνος από τις εκλογές του Ιανουαρίου, πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο για δυο κυρίως λόγους:
Ο πρώτος λόγος ήταν, για να αιφνιδιάσει τους Έλληνες ψηφοφόρους – που δυστυχώς πίστεψαν και στα δικά του ασύστολα ψέματα – πριν τον πάρουν χαμπάρι κι έτσι να αυξήσει την παραμονή του στην Εξουσία για άλλα τέσσερα χρόνια!
Ο δεύτερος λόγος ήταν για να μπορέσει να απαλλαγεί από όλους εκείνους τους αριστερούς, που του έβαζαν εμπόδια ιδεολογικού παραστρατήματος και τον οδηγούσαν σε μια φιλορωσική προσέγγιση (Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνης και λοιποί)!   
Έτσι απαλλαγμένος από τα βαρίδια της αριστεράς, άρχισε να σοσιαλίζει και να “εμπλουτίζει” Κόμμα και Κυβέρνηση με πολλά πρώην στελέχη του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (πολλοί είχαν διατελέσει υπουργοί σε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ)!
Εν τω μεταξύ, τον Μάρτιο του 2015 (ανάμεσα στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις του ιδίου χρόνου) αναλαμβάνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος, επί σειρά ετών υπουργός σε κυβερνήσεις της ΝΔ και φυσικά θεωρείται από όλους, πως ανήκει στον σκληρό πυρήνα του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή!   
Λέγεται, πως ο Κώστας Καραμανλής έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να αναλάβει ΠτΔ ο δικός του, ο πλέον έμπιστος άνθρωπός του! 

Πρωθυπουργός Οικουμενικής κυβέρνησης ο Καραμανλής…

Ο σχεδιασμός του Καραμανλικού στρατοπέδου, ήταν να γίνει Πρωθυπουργός Οικουμενικής Κυβέρνησης ο Κώστας Καραμανλής, διά μέσω δυο εκλογικών αναμετρήσεων, από τις οποίες διεργασίες, δεν θα μπορούσε να προκύψει Κυβέρνηση!
Ωστόσο, αυτός ο σχεδιασμός άλλαξε από το ολοκαύτωμα της Ανατολικής Αττικής!
Μια ανάλυση, που είχα κάνει στο άρθρο μου “Οικουμενική Κυβέρνηση στα σκαριά”, και το οποίο δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018! Όπου έλεγα:
«Το ολοκαύτωμα με τους 93 νεκρούς – μέχρι αυτή τη στιγμή – και η μετέπειτα προκλητική διαχείριση αυτής της τραγωδίας έχει καταβαραθρώσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και έχει εξαερώσει τους ΑΝΕΛ (σ.σ. έχει μεγάλη σημασία γιατί αναφέρομαι στους ΑΝΕΛ και θα εξηγήσω παρακάτω)!
Αυτή η βιβλική καταστροφή λοιπόν, ανέτρεψε όλα τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ, που μέχρι εκείνη τη στιγμή “έπαιζαν” όπως ανέφερα στα δυο παλαιότερα άρθρα μου, του Ιουνίου και του Ιουλίου!
Αποτέλεσμα, η οργή του κόσμου να έχει μετατραπεί σε χιονοστιβάδα, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν είχε λοιδορηθεί και δεν είχε υβριστεί άλλος εν ενεργεία Πρωθυπουργός, ωσάν τον Αλέξη Τσίπρα! Ήδη η δημοτικότητά του βρίσκεται στο ναδίρ! Οι ευθύνες της κυβερνήσεως και προσωπικά του ιδίου του Πρωθυπουργού, ο οποίος έστω καθυστερημένα ανέλαβε την πολιτική ευθύνη, είναι τεράστιες!
Επικρέμεται επί των κεφαλών τους, Ειδικό Δικαστήρια για εγκληματικές παραλήψεις και ανύπαρκτες αποφάσεις στη διαχείριση τις κρίσιμες ώρες της καταστροφής!
Αυτή την αναπόφευκτη εξέλιξη την γνωρίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ και γι΄ αυτό επεξεργάζονται εν μέσω του πανικού τους, το εξής σενάριο:
Πρώτον, θα προβεί ο Αλέξης Τσίπρας σε ευρύτατο ανασχηματισμό, προκειμένου να κερδίσει πολύτιμο πολιτικό χρόνο…
Δεύτερον κι εκεί είναι η είδηση, το Επιτελείο του Τσίπρα σκέπτεται πολύ σοβαρά μια
κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, μια Οικουμενική κυβέρνηση με συμμετοχή όλων των κομμάτων!
Στην περίπτωση αυτή, Πρωθυπουργός θα γίνει ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θα γίνει αποδεκτός από όλες τις πτέρυγες της Βουλής!
Ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος τρία και πλέον χρόνια, ουδέποτε έκανε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ευρισκόμενος στα βορεινά έδρανα της Βουλής σε πλήρη αφασία…

Και εγένετο ο ανασχηματισμός…

Ο οποίος ήταν ομολογουμένως τραγελαφικός! Ένας ανασχηματισμός με Καραμανλικό άρωμα και Πασοκική απόχρωση! 
Τρανά παραδείγματα σε αυτόν τον ανασχηματισμό, η Κατερίνα Παπακώστα και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου! Της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!
Του Κώστα Καραμανλή και του Κώστα Λαλιώτη!
Η “Ζαρούλια της ΝΔ” όπως αποκαλούσαν την Παπακώστα οι Συριζαίοι είναι η νέα σύντροφός τους! Καραμανλική μέχρι τα μπούνια! Η οποία μετέχοντας σε ένα περίεργο παιχνίδι αμφισβήτησης του Άδωνη Γεωργιάδη (σ.σ. βγάζει σπυριά στο άκουσμα του ονόματος Γεωργιάδη, ο Κώστας Καραμανλής) διαγράφηκε από την Κ.Ο. της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Και ως καλή παίκτρια, πήρε μεταγραφή σε άλλη Ομάδα! Στην Ομάδα, στην οποία πρωθυπουργεύει ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά Ύπατος Αρμοστής είναι ο Κώστας Καραμανλής!
Ο Κώστας Καραμανλής, που “ελέγχει” Παυλόπουλο, Καμμένο, Παπαγγελόπουλο, Τσαρουχά, Χρυσοβελώνη, Παπακώστα! 
Δημιουργώντας μεγάλη Ομάδα μέσα στην νέα κυβέρνηση!
Αλλά και το ΠΑΣΟΚ δεν πάει πίσω!
Μετέχει με ισχυρή Ομάδα στη νέα κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια απογαλακτισμού του ΣΥΡΙΖΑ από τη ριζοσπαστική αριστερά!
Τελικά θα πετύχει ο Κώστας Λαλιώτης την αλλαγή “φύλου” του ΣΥΡΙΖΑ;
Το παρελθόν έχει δείξει πως το “θείο βρέφος” όλα τα μπορεί! Τον παρακαλάνε από το επιτελείο Τσίπρα να αναλάβει σημαντικό ρόλο κι ας διαδίδουν, πως ο Λαλιώτης προσπαθεί ασθμαίνοντας να προσεγγίσει το ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Πάιατ θέλει Κοτζιά για Πρωθυπουργό…   

Και ενώ αυτός είναι ο διακαής πόθος του Καραμανλή και του Τσίπρα, άλλες πληροφορίες φτάνουν στ΄ αυτιά μας από την πλευρά των ΗΠΑ!
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει στυφτεί σαν λεμονόκουπα από τις ΗΠΑ! Παρ΄ ότι αποδείχτηκε πιο υποτακτικός και πιο δουλικός από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά, εν τούτοις αυτός, που είναι περισσότερο σκληρός και αναίσθητος στο ξεπούλημα των εθνικών μας ζητημάτων είναι ο σημερινός ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς!
Ο οποίος διεκπεραίωσε άριστα το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και των Μουφτειών της Θράκης μας!
Είναι ικανός να εξυπηρετήσει άριστα τους στόχους και τις επιδιώξεις των ΗΠΑ στην Ήπειρο και το Αιγαίο! 
Έτσι, ο ξένος Ύπατος Αρμοστής της Πατρίδος μας, Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, έχει καταλήξει, πως ο επόμενος Πρωθυπουργός της Ελλάδος πρέπει να είναι ο Νίκος Κοτζιάς! 
Προς τούτο, έχουν γίνει ήδη δυο ραντεβού σε πολύ μυστικό κύκλο των δυο ανδρών! Του Τζέφρι Πάιατ και του Νίκου Κοτζιά!
Το δυστύχημα λοιπόν για την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, είναι πως δεν έχει καμιά πολιτική εναλλακτική λύση, η οποία να τον οπλίζει με πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον!
Το οποίο φαντάζει δυσοίωνο και θλιβερό!! 
     

loading...

1 thought on “Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΩΣ ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ – Ο Πάιατ θέλει Πρωθυπουργό τον Κοτζιά

  1. Δέν υπάρχει τελικά σωτηρία;
    Είμαστε όντως τελειωμένοι;
    Κάποτε υπήρχε ό στρατός καί επενέβαινε όταν οί προδότες ξεπερνούσαν τούς εαυτούς τους.
    Αλλά τότε ό στρατός είχε ηγέτες.

Comments are closed.