Οι Συριζανεληδες ειναι που ξεσηκωνουν και καθοδηγουν τους Σκοπιανους και τους δασκαλευουν πώς θα πετυχει η προδοσια!

Ο,τι εκαναν οι Γιουγκοσλαβοι μεσα στο κρατος τους, σε μια επαρχια τους στα Σκοπια, πριν το 1992, παρολο που μας αφορουσε, δεν μπορουσαμε να επεμβουμε στα εσωτερικα τους,οπως δεν μπορουν να επεμβουν οι γειτονες σου εαν στο σπιτι σου φωναζεις”Μακεδονια” τη…γατα σου!
Οταν ομως τα Σκοπια παιρνουν κρατικη υποσταση μετα το 1992,αρχισαν μεσα στην Ελλαδα να ξεκαθαριζουν οι Ελληνες απο τους προδοτες.Οι ιδιοι οι Ελληνες(;) Αριστεροι-κομουνιστες, απο τη δημιουργια του κομματος τους ειχαν ξεκινησει τη μεγαλη αυτη εθνικη προδοσια να διαλυσουν την Ελλαδα, για το καλο και την επικρατηση του κομουνισμου και αυτη την προδοσια την ολοκληρωσαν οι επιγονοι τους,Και μεχρι τωρα επιχειρηματολογουν υπερ των Σκοπιων, ετσι που νομιζει καποιος αντικειμενικος παρατηρητης, οτι ο Τσιπρας και τα στελεχη του ειναι πρωθυπουργος των Σκοπιων και οχι της Ελλαδας! Οι Συριζανεληδες ειναι που ξεσηκωνουν και καθοδηγουν τους Σκοπιανους και τους δασκαλευουν πώς θα πετυχει η προδοσια! Οι πατριωτες Ελληνες πολιτικοι αμυνθηκαν και αμυνονται σθεναρα για να μην πετυχουν οι προδοτες Θυμηθειτε το γερο Καραμανλη που μας εβγαλε ακομη και απο το ΝΑΤΟ αφου δεν υπρασπιστηκε την ακεραιοτητα του συνολικου ελληνικου Χωρου.Το Μητσοτακη που ειχε δεσει χειροποδαρα τους Σκοπιανους 28 χρονια τωρα και δεν μπορουσαν να κυκλοφορησουν χωρις να τους αποκαλουν διεθνως απατεωνες,που θυσιασε την κυβερνηση του για το καλο της Μακεδονιας! Θυμηθειτε τον Αντρεα που εκανε σκληρο εμπαρκο στα Σκοπια. Τον Καραμανλη με τη Ντορα που ειπαν το θαρραλεο και εθνικα υπερηφανο” ΟΧΙ κυριε Προεδρε” στον Πλανηταρχη(;) Μπους, θυσιαζοντας ετσι την Πρωθυπουγια,την κυβερνηση και την αρχηγια της ΝΔ Ετσι θα καταλαβετε καλυτερα την προδοσια του Τσιπρα! για…λιγους μηνες παραπανω πρωθυπουργιας!

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Οι Συριζανεληδες ειναι που ξεσηκωνουν και καθοδηγουν τους Σκοπιανους και τους δασκαλευουν πώς θα πετυχει η προδοσια!

  1. ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ….. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΥΣΗ….. ΚΑΙ 2 ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (1) υπογράφουμε την ιερή δήλωση άρθρο 120 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ στην ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ…….. αστυνομία ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ…. . ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΙΚΑ, ΑΑΔΕ, K.Λ.Π. ΩΣΤΕ ΣΤΗ ΕΣΧΑΤΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ https://www.facebook.com/groups/986…¬if_id=1536538696090641¬if_t=group_highlights για όσους δεν πιστεύουν στις εκλογές λόγω SINGULAR, ώστε να υπερισχύουμε ατομικά των ευρωσιονιστών…. και (2) ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ http://chn.ge/2H3YAzh ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ…. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ Ή ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΜ….. το μόνο πατριωτικό κόμμα που έμπρακτα με εκλογές σκοτώνει το σύστημα…. ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΝΑΚΛΗΤΟΤΗΤΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ) ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ….

Comments are closed.