Η Δούρου για τη Μάνδρα: Έχω κάνει όσα ορίζει ο νόμος – ΒΙΝΤΕΟ

Υπερασπίστηκε τα έργα που έχει κάνει για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων και φυσικών καταστροφών, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείσα για το «τι πήγε λάθος» στις πλημμύρες της Μάνδρας και τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι και καλούμενη να κάνει την αυτοκριτική για τυχόν παραλείψεις επί των ημερών της, η κ. Δούρου απέφυγε να απαντήσει, επιχειρώντας να κάνει έναν απολογισμό των πεπραγμένων της Περιφέρειας Αττικής από τότε που ανέλαβε η ίδια.

Επειδή, όπως είπε, «σε αυτήν τη χώρα έχουμε μνήμη χρυσόψαρου», η Περιφερειάρχης Αττικής υπενθύμισε ότι η ίδια έθεσε τον εαυτό της στη διάθεση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, προκειμένου να επιταχύνει τη διαδικασία της έρευνας για την απόδοση ευθυνών. Επεσήμανε, μάλιστα, πως λοιδορήθηκε για αυτήν την πρωτοβουλία.

Οι συμπολίτες μας στη Μάνδρα, συνέχισε η κα Δούρου, είναι πανικόβλητοι εδώ και δεκαετίες. Υπάρχουν αντιπλημμυρικά έργα που έπρεπε να έχουν περαιωθεί από το 2003, σημείωσε.

Αρνήθηκε να μιλήσει υποθετικά για το εάν θα μπορούσαν να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα επί των ημερών της. «Παλέψαμε δύο ολόκληρα χρόνια, για να έχουμε μπουλντόζες στη Μάνδρα», είπε εμφατικά και προέτρεψε τους επικριτές της «να μην τυμβωρυχούν».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

loading...

6 thoughts on “Η Δούρου για τη Μάνδρα: Έχω κάνει όσα ορίζει ο νόμος – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΑΜΠΕΛΌΦΥΛΛΟΣΟΦΊΕΣ. ΔΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ

  2. Ζαν-Πολ Σαρτρ: «Η κόλασή μας είναι οι άλλοι». Ξαμολύθηκε στα κανάλια και παντού για να προκαταλάβει τους πολίτες. "Ολοι φταίνε εκτός από ΄μένα !!!" θα λέει κατά κόρον. Το ίδιο θα πουν και όλοι οι άλλοι σαρσέμηδες του κωλοδημοσίου. Δημόσιοι υπάλληλοι : Οι καλύτεροι παίκτες του "παπά" !

  3. Γαϊ Δούρου μη πουλάς "παπά" στο λαό του ΠΑΟΚ!

  4. Εσένα 10.12 η ποδοσφαιρικη εταιρία του Σαββίδη ΠΑΟΚ ΑΕ θα σου δώσει να φας
    ή μήπως είσθε συνεταιροί;
    "Από πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί;" λέει ο λαός.
    Κοίτα τον εαυτό σου.

  5. ΓΝΗΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ, ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΙΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ.

    ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΣΕ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙ.
    "ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ" ΔΗΛΩΣΕ.

    ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕΤΖΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΕΛΦΟ, ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ.

  6. οι πλημμύρες στην Αττική και περιφέρεια είναι χρονολογίας αιώνων και όχι σημερινές, η αδιαφορία και ο οχαδελφισμός της πολιτικής ηγεσίας είναι αυτοί που ευθύνονται,
    Όλα τα θυμούνται μετά από κάθε πλημμύρα και καταστροφή, γιατί ποτέ κανένας τους δεν ενδιαφέρθηκε και δεν τιμωρήθηκε,
    Όλοι τους είναι αστοιχείωτοι, και αδιάφοροι, και δεν έχουν καμία σχέση με την καθημερινότητα της απαιτήσεις της κοινωνίας και του έργου που έχουν αναλάβει να κάνουν.
    περιμένουν να τους ανοίξουν τα μάτια οι Ψευτοσύμβουλοι που πληρώνει ο Ελληνικός λαός,
    Ειναι εντελώς άχρηστοι αλλά ικανοί για το Τσέπωμα και τον εύκολο πλουτισμό τους,
    Εμείς φταίμε ,γιατί δεχόμαστε, αντι να τους στείλουμε στον αγύριστο, να μας κοροιδεύουν με το υποκριτικό τους χαμόγελο, και το χάιδεμα στη πλάτη,
    Καιρός είναι τώρα, να Ξυπνήσουμε,μετά από όσα έχουμε πάθει, και να τους στείλουμε στο σπίτι τους, μήπως και γλυτώσουμε ότι έχει απομείνει, σ'αυτό τον τόσο προδομένο Τόπο και Λαό. μην δέχεστε να μας Κοροιδεύουν άλλο, φτάνει, αρκετά πια.,,,g,,

Comments are closed.