Στην ΑΡΩΓΗ στις Αχαρνές ο Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα

Το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου 2018 η αυτού Εξοχότης Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα κ. Μοχάμεντ Μιρ Αλράισι.

Ο κ. Πρέσβης συνοδευόμενος από την τρίτη Γραμματέα της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα κα Αμένα Αλ Σοχουκ, ξεναγήθηκε στους χώρους φιλοξενίας και δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ, από την Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Σωματείου Αρωγή και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΡΩΓΗΣ κα Βίκυ Έλλιοτ και τον Πρόεδρο της ΑΡΩΓΗΣ κ. Νίκο Γκασούκα και ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιεί το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ.

Στη συνέχεια ο Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα πρόσφερε δώρα στα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ, δεχόμενος τις ευχαριστίες των παιδιών.

Παράλληλα ο κ. Μοχάμεντ Μιρ Αλράισι διαβεβαίωσε τη Διοίκηση της ΑΡΩΓΗΣ ότι από τον θεσμικό του ρόλο θα προσπαθήσει να αναζητήσει τρόπους και μέσα ώστε να υποστηρίξει το έργο της ΑΡΩΓΗΣ και τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει στα παιδιά.



http://newsthema.blogspot.com/2018/09/blog-post_83.html
loading...