Συμμαχία Κυριάκου – Ντόρας, με “Ιφιγένεια” τον Πατούλη

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη στο δρόμο για την πρωθυπουργία, ακούει στο όνομα Ντόρα Μπακογιάννη! Η Ντόρα άντεξε, πίνοντας το ποτήρι με το “φαρμάκι” μέχρι τελευταίας σταγόνας, δηλαδή βλέποντας να χάνει την προεδρεία της ΝΔ από τον άσπονδο εχθρό της “Αγίας Οικογένειας” τον Αντώνη Σαμαρά και στη συνέχεια να τον “καμαρώσει” Πρωθυπουργό! Έτσι, φάνταζε αδύνατον να πιει το ίδιο φαρμάκι για δεύτερη φορά, βλέποντας πρόεδρο της ΝΔ και εν δυνάμει Πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Όμως, σε αυτήν την περίπτωση λειτούργησε το μητρικό φίλτρο και έκανε ανακωχή με τον Κυριάκο, μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον (θα εξηγήσω παρακάτω το γιατί)!

Έτσι – όπως πολύ καλά ενημερωνόμαστε – η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν εκείνη που “προώθησε” ως υποψήφιο της διεκδίκησης του Δήμου της Αθήνας το γιο της Κώστα Μπακογιάννη! Ο οποίος, αφού έκανε το “αγροτικό” του, ως Δήμαρχος Καρπενησίου και ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, είναι …έτοιμος να αναλάβει το Δήμο της Πρωτεύουσας, που ως γνωστόν είναι πρόκριμα για τη διεκδίκηση της αρχηγίας της ΝΔ και στη συνέχεια την πρωθυπουργία της χώρας!

Άλλωστε, πολλά τα παραδείγματα του παρελθόντος, με πρώτο παράδειγμα από όλα, την ίδια την Ντόρα Μπακογιάννη!

Ωστόσο, έπρεπε να ξεπεραστεί ένα ανυπέρβλητο πολιτικό εμπόδιο! Αυτό το εμπόδιο ακούει στο όνομα Γιώργος Πατούλης! Ο υπέρμετρα φιλόδοξος Γιώργος Πατούλης, βάζει στόχους και τους επιτυγχάνει! Ποιος θα περίμενε, ότι ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πεύκης, θα σάρωνε στη συνέχεια σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της Ελλάδος, το Δήμο Αμαρουσίου και θα ήταν ο απόλυτος άρχων; Ποιος θα περίμενε, πως θα “κυρίευε” τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας;

Ποιος θα περίμενε, πως θα “πολιορκούσε” και θα καταλάμβανε την ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος);

Έτσι ο επόμενος στόχος του, ήταν ο Δήμος της Αθήνας! Και πριν ακόμη ανακοινώσει κάτι τέτοιο, φρόντισε να ετοιμάσει το “στρατό” του! Ένας “στρατός, που γιγαντώθηκε και εξοπλίστηκε” διά μέσω της πολιτικής κίνησης που δημιούργησε τον Ιούλιο του 2017! Τον Όμιλο Ενεργών Πολιτών με την επωνυμία “Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά”, με έμβλημα την Ακρόπολη! Αυτή η κίνηση, από την πρώτη στιγμή τάραξε τα νερά της ΝΔ και σήμερα επιφανή στελέχη της θεωρούν, πως ήταν λάθος της ηγεσίας του κόμματος, που δεν σταμάτησε εν τη γενέσει της την κίνηση αυτή!

Αλλά, από ότι φαίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει το χρίσμα της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη, ξεπερνώντας τα φαινόμενα νεποτισμού, για τα οποία τον κατηγορούν πολλά γαλάζια στελέχη!

Γιατί έχει συναφθεί – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – άτυπη συμφωνία μεταξύ της Ντόρας και του Κυριάκου!

Η Ντόρα Μπακογιάννη, δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη στο δρόμο προς την αυτοδυναμία – κοινώς θα κάτσει στ΄ αυγά της – με την προϋπόθεση, το κόμμα να στηρίξει την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019!

Από εκεί και μετά, το ζήτημα είναι τι θα κάνει ο Γιώργος Πατούλης!

Θα αποδεχτεί την υποψηφιότητα της Περιφέρειας Αττικής που του πρότειναν; Δηλαδή, θα υποταχθεί στην κομματική εντολή; Ή θα το παίξει “αντάρτης”;

Σε λίγο χρονικό διάστημα θα γνωρίζουμε!

Πάντως, η Περιφέρεια της Αττικής δεν δίνει πρόκριμα για την αρχηγία του κόμματος! Γιατί η Περιφέρεια της Αττικής είναι “θαλασσοπνίχτρα”!

Βλέπεις η Ρένα Δούρου, που περίμενε να αμφισβητήσει τον Αλέξη Τσίπρα, μετά την διαφαινόμενη πανωλεθρία που θα υποστεί στις προσεχείς εκλογές, έχασε το πλεονέκτημα μετά τις πλημμύρες της Μάνδρας και του ολοκαυτώματος του Ματιού!

Ενώ η Δημαρχία στην Αθήνα, έχει λιγότερους κινδύνους και η όποια κρίση είναι ευκολότερη στη διαχείριση!

Άρα, “υπάκουο παιδί” ο Γιώργος Πατούλης και οι πολιτικές φιλοδοξίες σταματούν στην Περιφέρεια της Αττικής, ή “αντάρτης” με “το όνειρο να συνεχίζει το ταξίδι του”, αφού όλα δείχνουν ότι τα ποσοστά επιτυχίας του στο Δήμο της Αθήνας, είναι πολλά, από τη στιγμή πού πολλοί βουλευτές στη ΝΔ, αλλά και στελέχη του κόμματος διατυπώνουν δημόσια την προτίμησή τους στο Γιώργο Πατούλη;

Για να δούμε λοιπόν, πόσο πονηρός είναι ο Γιώργος;;

Ο Τραμπ “προσκύνησε” τη ΝΤΠ…

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 θα διεξαχθεί στα Σκόπια δημοψήφισμα για την αποδοχή ή μη της προδοτικής – εκ μέρους μας – Συμφωνίας των Πρεσπών για το ονοματολογικό και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει από την προετοιμασία αυτού του δημοψηφίσματος, η Άγκελα Μέρκελ!

Έτσι, θα μεταβεί στα Σκόπια και θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, περίπου τρεις βδομάδες πριν από το δημοψήφισμα, προφανώς για να κάνει και τα σχετικά “μαγειρέματα” για τα συμφέροντα της χώρας της, όπως τα “σπούδασε” στην κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία!

Την επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ στα Σκόπια το προσεχές Σάββατο, την ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της Στέφεν Ζάιμπερτ!

Βέβαια ο κ. Ζάιμπερτ δεν παρέλειψε να αποκαλέσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία”! Αφού προφανώς ήταν πολύ κουραστικό στον ίδιο, να τα αποκαλέσει ως “Βόρεια Μακεδονία”, σύμφωνα άλλωστε και με τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Έτσι, υιοθέτησε το σκέτο “Μακεδονία” και το “Μακεδόνες”, που ισχυρίζονται οι Σκοπιανοί!

Ωστόσο, για την Μέρκελ “γνωρίζαμε τι καπνό φουμάρει”!

Αλλά για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος “μας βγήκε με κόκκινο”, είχαμε επιφυλάξεις…

Έστειλε λοιπόν επιστολή στον Πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ που λέει:

«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Εκ μέρους του αμερικανικού λαού, συγχαίρω εσάς και τους πολίτες της “Μακεδονίας” με την ευκαιρία της ημέρας ανεξαρτησίας σας στις 8 Σεπτεμβρίου. Η “Μακεδονία έχει πολλά για να είναι περήφανη αυτή τη χρονιά. Η ιστορική συμφωνία των Πρεσπών επιλύει τη μακροχρόνια διένεξη για το ονοματολογικό με την Ελλάδα και ανοίγει το δρόμο για την ένταξη της “Μακεδονίας” τόσο στο ΝΑΤΟ όσο και στην ΕΕ. Η συμφωνία και η ένταξη της “Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ θα ενισχύσει την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ευημερία σε ολόκληρη την περιοχή. Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να υποστηρίξουν τη “Μακεδονία”, ειδικά όσον αφορά στις επερχόμενες συνομιλίες για την ένταξή σας στο ΝΑΤΟ. Εύχομαι στον λαό της “Μακεδονίας” τα καλύτερα αυτή την ξεχωριστή ημέρα»!

Τελικά με αυτές τις δηλώσεις, ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε και τους ελάχιστους υποστηριχτές που είχε στην Ελλάδα!

Όμως, αυτές οι δηλώσεις από τον Πλανητάρχη, είναι η απόλυτη ξεφτίλα για Τσίπρα και Κοτζιά! Και τη μεγάλη τους και συνάμα ιστορική Προδοσία, ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να την ξεχάσει…

Έφτασε στα χέρια μας μια καταγγελία την οποία δημοσιεύουμε αυτολεξεί:

Στα ανώτατα κλιμάκια των Νομικών βρίσκονται αριστεροί ευρωπαϊστές; Είναι αλήθεια ότι στο Νομικό Συμβούλιο Επικρατείας υπάρχουν αρκετοί από δαύτους, άρα είναι και πατριδοκάπηλοι και άθεοι;

Από το …σοφό διαδίκτυο…

loading...

5 thoughts on “Συμμαχία Κυριάκου – Ντόρας, με “Ιφιγένεια” τον Πατούλη

  1. ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΟΣ ΝΑ ΔΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ…ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΠΟΛΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ …ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕΕ!! ΟΛΗ Η ΑΧΡΗΣΤΕΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΑ ΤΟΥΣ…..

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΣΤΑ ΚΩΛΟΤΖΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΙΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΝΑΜΑΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ …..ΠΟΤΕ ΔΡΑΚΟΥΛΕΙΚΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΩΛΟΣΟΓΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΖΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΟΡΔΕΛΟΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΠΡΔΕΛΟΦΑΤΡΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ……ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΑΘΗ Η ΠΑΤΡΙΣ……

    ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ……

  2. Πολύ πλάκα κάνω το μουρλό, όταν το ακούω να μιλάει για "αξιοκρατία". Τώρα πως έγινε και βρέθηκαν τόσα (παν)άξια άτομα μόνον στο μητσοτακέικο, ούτε το είπε, ούτε θα μας το πει ποτέ…
    Άξιος!

  3. Αντε σκατούλη, θα κανονίσει το μουρλό και για σένα. Σε μια απ΄τις τόσες και τόσες "θέσεις" που δημιουργούν όλοι οι μέχρι τώρα σαρσέμηδες πολιτικοί για να σας βολεύουν !

  4. ο Αφανισμός της πολιτικής λέπρας, ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΧΈΡΙ των Ελλήνων, την ημέρα των εκλογών βάλτε του το σημάδι του τέλους της τζάμπα τρόφής και της διαφθοράς που έχουν καταστρέψει ολόκληρο τον Ελληνικό λαό,
    Δώστε τους να καταλάβουν . το πόσο επικίνδυνοι και άχρηστοι μας είναι, μην τους φοβάστε, μας υπολογίζουν σαν ραγιάδες τους,
    Σηκώστε όλοι το αναστημά σας για να σωθεί το μέλλον των Ελλήνων και της Πατρίδας,

  5. Ο Πατούλης, είναι ευχερία, να τους δείξει ότι έχει πολιτικό Τσαγανό και το λαό μαζί του, που είναι ανώτερα από τη δική τους ΦΑΤΡΙΑ,
    Πατούλη, μην σκύβεις το κεφάλι σου μπροστά στους Ηλιθίους, προχώρα με τα Δημοκρατικά αισθήματα του Λαού , μην αφήνεις τη τύχη της Αθήνας στα βρόμικα χέρια της διαφθοράς, και της καταστροφής, ο λαός της Αθήνας, θα σε βραβεύσει, Προχώρα??

Comments are closed.