Ο ρόλος του βαθέως παρακράτους στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη ΔΕΘ

Το συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας είχε καθοριστεί να γίνει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου με σημείο συνάντησης τον Λευκό Πύργο και στη συνέχεια θα γινόταν πορεία προς το Βελλίδειο. Σαν ώρα του συλλαλητηρίου είχε καθοριστεί η 7μμ.

Την ημέρα του συλλαλητηρίου λοιπόν, από νωρίς το μεσημέρι άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος κυρίως στον Λευκό Πύργο και δευτερευόντως στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Κάποια στιγμή το απόγευμα έκανε την εμφάνισή της μία ομάδα αποτελούμενη από καμιά 50αριά άτομα, ορισμένα από τα οποία έφεραν κράνη και κρατούσαν κοντάρια. Η ομάδα αυτή σταμάτησε στα φανάρια της λεωφόρου Νίκης, στο ύψος του πάρκου Εθνικής Άμυνας – Παύλου Μελά. Ήδη η αστυνομία είχε ενημερώσει ότι από εκείνο το σημείο επρόκειτο να διέλθει η πορεία του ΠΑΜΕ.

Εμείς που συμμετείχαμε και στηρίζαμε το συλλαλητήριο για την Μακεδονία καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν επεισόδια. Έχοντας λοιπόν προσωπική άποψη επί του θέματος έχω να καταθέσω τα εξής: Πριν τις 7μμ και ενώ περιμέναμε την πορεία του ΠΑΜΕ να διέλθει από την λεωφόρο Νίκης, δηλ. μέσα από το δικό μας συλλαλητήριο ενημερώσαμε τον κόσμο ώστε να απομακρυνθεί από τον δρόμο και να ανέβει πάνω στο πεζοδρόμιο. Αυτό, μέχρι να περάσει η πορεία του ΠΑΜΕ, οπότε θα ξανακατεβαίναμε όλοι στην λεωφόρο Νίκης.

Όλοι αμέσως υπάκουσαν και έφυγαν από εκείνο το σημείο. Ωστόσο έμεινε μέσα στην λεωφόρο Νίκης στο σημείο που αναφέρω πιο πάνω, αυτή η ομάδα με τα 50 περίπου άτομα, τα οποία αντέδρασαν αρνητικά όταν άκουσαν ότι θα έπρεπε να φύγουν για λίγο από εκεί ώστε να διέλθει η πορεία του ΠΑΜΕ. Συγκεκριμένα είπαν ότι «εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ» και «δεν θα περάσει κανένα ΠΑΜΕ από εδώ και εάν τολμήσουν να περάσουν θα γίνει χαμός». Αμέσως άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα «αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει», η ατμόσφαιρα φορτίστηκε και όλα έδειχναν ότι η ομάδα αυτή θα προκαλέσει επεισόδια. Τότε, άτομα που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία ενημέρωσαν υπεύθυνο της αστυνομίας ότι η συγκεκριμένη ομάδα των 50 ατόμων θα συγκρουστεί με τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ σε περίπτωση που οι τελευταίοι διέλθουν από το σημείο εκείνο.

Αμέσως ο υπεύθυνος της αστυνομίας μίλησε τηλεφωνικά προφανώς με συνάδελφό του και από ότι μάθαμε λίγα λεπτά αργότερα η πορεία του ΠΑΜΕ άλλαξε δρομολόγιο ώστε να μην συναντηθεί με την ομάδα των 50 ατόμων. Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι λίγα λεπτά μετά από την ενημέρωση των αστυνομικών και ενώ η πορεία του ΠΑΜΕ δεν φαινόταν από το σημείο εκείνο επειδή βρισκόταν ακόμα μακριά, η ομάδα των 50 ατόμων που μόλις πριν από λίγο έλεγαν ότι «εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ», όχι απλώς έφυγαν, αλλά εξαφανίστηκαν.

Ποιός τους ειδοποίησε ότι η αστυνομία άλλαξε την πορεία της διαδήλωσης του ΠΑΜΕ; Γιατί έφυγαν ΑΜΕΣΩΣ μόλις διαμορφώθηκε μία κατάσταση μη σύγκρουσης; Που πήγαν μετά; Μα φυσικά εκεί όπου η σύγκρουση θα ήταν αναπόφευκτη. Στην γραμμή των ΜΑΤ και συγκεκριμένα στον δρόμο μεταξύ Δημαρχείου και Μουσείου. Εκεί όπου άρχισαν τα επεισόδια στις 7:15μμ και το συλλαλητήριο ουσιαστικά έληξε. Η προκαθορισμένη ώρα του συλλαλητηρίου ήταν η 7μμ, στις 7:15μμ κάποιοι φρόντισαν και το έληξαν. Ποιοί; Το βαθύ παρακράτος, μέσω αυτής της εκτελεστικής ομάδος των 50 ατόμων βάση ενός καλά οργανωμένου σχεδίου. Και όποιος πει ότι αυτό δεν είναι το παρακράτος αλλά το κράτος, θα του θυμίσω το κάψιμο της Αθήνας από τους γνωστούς – αγνώστους επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή.

Αν αυτές οι ομάδες ανήκαν στο κράτος, τότε θα ήταν στην υπηρεσία της εκάστοτε κυβέρνησης. Επομένως δεν ανήκουν σε κυβερνήσεις ούτε στο κράτος, ανήκουν σε ένα βαθύ παρακράτος, το οποίο έχει τη δυνατότητα να κατευθύνει τα πράγματα και όποτε θέλει στηρίζει το κράτος και την εκάστοτε κυβέρνηση και όποτε θέλει ξηλώνει κυβερνήσεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το βαθύ παρακράτος φαίνεται ότι στηρίζει Τσίπρα. Έτσι δεν δίνει τη δυνατότητα ούτε ένα συλλαλητήριο να ολοκληρωθεί. Προφανώς οι προϊστάμενοι αυτού του παρακράτους είναι επαγγελματίες και δεν παίζουν…

*Ο Ιωάννης Αμπατζόγλου είναι Ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Συμμετείχε στις διαμαρτυρίες στο Πισοδέρι στις 17 Ιουνίου 2018 τη στιγμή κατά την οποία στις Πρέσπες παραδίδονταν το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Ήταν αυτός που βιντεοσκόπησε με το κινητό του τον αιμόφυρτο διαδηλωτή ο οποίος τυλιγμένος με την αιματοβαμμένη σημαία των Μακεδονικών Συνταγμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου έγινε viral και ευαισθητοποίησε την Ελληνική και Διεθνή κοινή γνώμη. Έχει δημιουργήσει ομάδα στο Facebook με τίτλο «Πισοδέρι 2018 Επιτροπή Αγώνα».

loading...

9 thoughts on “Ο ρόλος του βαθέως παρακράτους στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη ΔΕΘ

  1. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  2. ΦΙΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΑΡΧ… ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΥΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΗ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΟΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ.ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

  3. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ "ΨΙΘΥΡΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

    ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ 10ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 😨🤔

    ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ (θεια νοηση) ΤΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..??

    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ…..

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ….!!!!

  4. ΛΑΚΗ

    ΑΠΟ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ;
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΤΟ 1827 ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΑΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ 1897 ΠΟΥ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ.

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ο ΕΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ. ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟ ΛΑΚΗ;
    ΛΑΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΑΛΛΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΑΣ
    ΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ Ή ΗΛΙΘΙΟΣ Ή ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΔΕΣ ΛΑΚΗ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 21 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΚΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ 115 ΤΡΙΣ ΔΗΛΑΔΗ 1.5 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΕΠ
    ΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.

    Tα δάνεια της Ελλάδας από το 1821 μέχρι σήμερα – Όλη η ιστορία του χρέους.
    http://www.pronews.gr/istoria/527909_ta-daneia-tis-elladas-apo-1821-mehri-simera-oli-i-istoria-toy-hreoys

    Οι πτωχεύσεις της Ελλάδας από το 1821 έως σήμερα.
    https://www.cna.gr/stories/ptochefsis-tis-elladas-apo-1821-eos-simera/

  5. Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΑΒΡΑΑΜ….

    ΚΟΜΜΑΤΑ,ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ…

    ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ…

    ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΑΦΜ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΞΑΤΕ..

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 216 ΤΟΥ Π/Κ ΜΕ 10ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ….!!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΥΛΑΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ….
    ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΙ…??

    ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

  6. ΛΑΚΗ

    ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΑΚΗ

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΚΑΙ ΒΟΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΘΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΛΑΚΗ

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΥΦΤΟ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 50.000 ΕΥΡΩ ΛΑΚΗ

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΛΑΚΗ

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΛΑΚΗ

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΕΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΗΤΑΕΙ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 2 ΕΥΡΩ ΛΑΚΗ

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΛΑΚΗ

    ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΑΚΗ

    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΛΑΚΗ

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΛΑΚΗ

  7. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ….

    ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΟΜΩΣ…!!!!

    ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ 10.000 ΕΥΡΩ ΔΩΡΟ…..

    https://www.youtube.com/watch?v=37IDCk8Sxgw

  8. ΡΕ ΛΑΚΗ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ Η ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΔΕΜ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  9. ΟΥΣΤ ΡΕ !!!
    ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΦΡΑΓΚΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ

Comments are closed.