Καταδρομική επιχείρηση αναρχικών – Έκαναν «ντου» σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας και διέκοψαν τη λειτουργία!

Απίστευτες καταστάσεις. Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα. Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν σε εκκλησία και προκάλεσαν φθορές.
Η ομάδα των 30 ατόμων με μια καταδρομικού τύπου ενέργεια εισέβαλε στην εκκλησία, του Αγίου
Νικολάου στην οδό Ασκληπιού το πρωί της Κυριακής, διέκοψαν τον εκκλησιασμό και φώναξαν συνθήματα.

Στη συνέχεια οι δράστες απομακρύνθηκαν από το το σημείο με τος αναστατωμένους και τρομαγμένους πολίτες να καλούν την ΕΛ.ΑΣ.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση για των εντοπισμό και την σύλληψη ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.

Η εισβολή σημειώθηκε στις 09:00 το πρωί.

Ενα είναι το σίγουρο. Ρουβίκωνας, αναρχικοί, γνωστοί-άγνωστοι, κάνουν ότι θέλουν. Δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν υπάρχει.

Η ευθύνη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τεράστια. Πλέον υπάρχει φόβος και στις εκκλησίες, καθώς οι γνωστοί ανθέλληνες χτυπάνε όπου θέλουν και όποτε θέλουν.

loading...

7 thoughts on “Καταδρομική επιχείρηση αναρχικών – Έκαναν «ντου» σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας και διέκοψαν τη λειτουργία!

  1. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΤΖΑΜΙ…

  2. Σε ποιο απο ολα τα τζαμια της Αθηνας;

  3. Η Παγκοσμιοποίηση χτυπάει μόνο την Ορθοδοξία. Αγκαλιάζει όλους τους άλλους.
    Μην ξεχνάτε ότι ο Παπισμός έχει ταχθεί υπέρ της Παγκοσμιοποίησης:
    https://www.youtube.com/watch?v=IpkajLEF6K4

  4. Καθίκια αριστεροκλέφτες ηταν

  5. αριστεροκλέφτες

    ΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ;
    ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ;

  6. + Οι άθεοι ενοχλούνται με τους χριστιανούς και μάλιστα κάνουν κριτική πάνω στα χριστιανικά κείμενα (όποτε κάθισαν και τα διάβασαν, παρεπιπτώντος οι άλλες θρησκέιες δεν τους ενοχλούν που υπάρχουν).
    + Οι αναρχικοί ενοχλούνται από τους χριστιανούς, οι άλλες θρησκείες δεν τους νοιάζουν, είσαι βουδιστής, είσαι μουσουλμάνος, είσαι Ιαχωβάς στα φρύδι@ του ο αναρχικός, πάλι οι χριστιανοί φταίνε).
    + Οι πολιτικοί, μασόνοι οι περισσότεροι νοιάζονται για όλες τις θρησκείες του πλανήτη, αν τους πεις κάτι χριστιανικό βγάζουν σπυράκια και παθαίνουν ανεμοβλογία, άσε που κυνηγάνε μύγες μέσα στις εκκλησίες που πάνε προκειμένου να κάνουν ψηφοθηρία και να τους δείξουν οι τηλεοπτικές κάμερες.
    + Οι σατανιστές έχουν κάθε λόγο από ιδεολογία, μόνο που αυτό που καταφέρνουν να κάνουν είναι τα αντίθετα από ότι ο Χρίστος είπε. Είναι απλά ΑΝΤΙ. Είναι απλά σαν τις κομπλεξικές αντι-συγκεντρώσεις , γίνονται για να μην αφήσουν αυτούς που διαδηλώνουν να το κάνουν ειρηνικά και ανεμπόδιστα.
    Άρα που καταλήγουμε, σαν πονάει που υπάρχει ο χριστιανισμός, σας κάθετε στον λαιμό, δεν μπορείτε να το χωνέψετε με τίποτα. Δεν είναι απλά μια θρησκεία, είναι οι θρησκεία που σας εμποδίζει και σας κάνει ζημιές, σας χαλάει το σχέδιο σας.

  7. και ο Συριζώνυμος τους αφόρισε τους συντρόφους του ρουβίκονες ή ακόμα;

Comments are closed.