Τυχεροί όσοι έχουν λεφτά και στέλνουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά τα δημόσια σχολεία είναι κερκίδες κάφρων.

Είτε πάνε στις 6 το πρωί είτε στις μια με την μακαρονάδα στο χέρι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο! Τούβλα μπαίνουν και τούβλα βγαίνουν με τεράστια ευθύνη πρώτα των γονιών (που δεν απαιτούν από τους διορισμένους “εκπαιδευτικούς” σύγχρονη εκπαίδευση) και μετά των εκπαιδευτικών του στυλ
“τι να μάθετε αφού θα πάτε φροντιστήριο”, “τι στατιστικές γλώσσες προγραμματισμού ζητάτε πάρτε ένα παλιόχαρτο να μπείτε στο δημόσιο να ξύνετε τα αχαμνά σας σαν και μας “4 μήνες και κάτι με τις καταλήψεις αραλίκι”) … τυχεροί όσοι έχουν λεφτά και στέλνουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά τα δημόσια σχολεία είναι κερκίδες κάφρων.

αναγνωστης

loading...

4 thoughts on “Τυχεροί όσοι έχουν λεφτά και στέλνουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά τα δημόσια σχολεία είναι κερκίδες κάφρων.

  1. ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ
    ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

  2. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών στέλνει τα παιδιά τους στα ιδιωτικά σχολεία και κατόπιν στα ξένα πανεπιστήμια.
    Αριστεροί,κεντρώοι και δεξιοί είναι όλοι τους τα ίδια σκατά.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ η δημόσια παιδεία.
    Μόνο ενα τυφλός,ηλίθιος ή πορωμένος δεν μπορεί να το δεί αυτό.
    Τα δικά τους παιδιά είναι εξασφαλισμένα.

  3. ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ……..ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ………ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ……….ΑΓΓΛΙΚΑ…….ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ…….ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ………….Η ΤΡΕΛΑ…..ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ……..ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ………..ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.

  4. ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΜΕΝΑΝ "ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΟΙ"!
    ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΕΙ, ΚΑΘ'ΟΣΟΝ Η ΥΛΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ.
    ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80, ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΛΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!
    ΤΟ ΥΠ. ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 40 ΕΤΩΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΑΙ ΕΣΠΡΩΞΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΟΛΟΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ. ΧΑΛΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗ ΥΠ.ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΗ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ!

Comments are closed.