Οι “αντιεξουσιαστές” ονομάζονται έτσι κατ’ ευφημισμό. Στην πραγματικότητα είναι από τα βασικότερα στηρίγματα της εξουσίας. Απλά είναι τόσο ανόητοι και τρελοί που δεν το καταλαβαίνουν.

… Εν τω μεταξύ, την λέξη ναζί την ακούς μόνον σε αριστερά στέκια ή sites και αντιθέτως στα sites που κατηγορούνται ως τέτοια δεν έχω διαβάσει ούτε μια φορά αυτήν την λέξη παρά μόνο για χριστιανισμό και Ελλάδα… Όπως και με το εαμ…
Οι (άκρο)αριστεροί βρίζουν και κατηγορούν οτιδήποτε ελληνικό και χριστιανικό αλλά κατά τ’αλλα την Ελλάδα πήγαν να την απελευθερώσουν οι όμοιοι τους, οι οποίοι ήταν στο εάμ… “Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα ορίζω”, ένα πράμα αυτοί οι επαναστάτες ακροαριστεροί που κατά σύμπτωση δεν τους πιάνουν ποτέ οι κακοι αστυνομικοι….
και δε μου λέτε ρε εσεις αριστεροι…Οταν οι Ρουβικωνες τα σπανε καταδικαζετε τοτε την βια? Δεν νομιζω! Οταν τα αναρχοπαιδα καταστρεφουν δημοσια και ιδιωτικη περιουσια, καταδικαζετε την βια? Με τιποτα! Τοτε ειναι ακτιβισμος και παιζουν τα παιδια. Μονο αμα παει ακροδεξιος και πειραξει τα παιδια σας, μονο τοτε πετατε το “καταδικαζουμε την βια απ’οπου κι αν προερχεται”. Οταν τα λαθρα σας δολοφονουν κοσμο καταδικαζετε την βια? Οχι γιατι ειναι μεμονωμενο περιστατικο και το εκαναν επειδη πεινουσαν. Και καλα, ειναι στην φυση να μην βαριοσαστε την υποκρισια σας, αλλα βρειτε τουλαχιστον κατι πιο πρωτοτυπο να πειτε! Καθε φορα το ιδιο χιλιοπαιγμενο τραγουδακι, εχετε καταντησει εντελως προβλεψιμοι.

αναγνωστης

loading...

5 thoughts on “Οι “αντιεξουσιαστές” ονομάζονται έτσι κατ’ ευφημισμό. Στην πραγματικότητα είναι από τα βασικότερα στηρίγματα της εξουσίας. Απλά είναι τόσο ανόητοι και τρελοί που δεν το καταλαβαίνουν.

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΙ" (ΑΦΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..)

    ΕΙΝΑΙ Π Λ Η Ρ Ω Μ Ε Ν Ο Ι.

    ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ "ΠΑΙΔΑΚΙΑ"…

  2. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ

  3. το εαμ δεν πηγε να απελευθερωσει την ελλαδα αλλα να την σκλαβωσει
    να σφαξει εκατομμυρια ελληνες ΜΗ αριστερους να την κανει σοβιετ και να δωσει μακεδονια και θρακη στους βουλγαρους συντροφους τους
    αντε μπειτε στο νοημα επιτελους αστικοπατριωτουληδες…..

  4. ΜΙΑ ΚΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΜ…

    ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ "ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ"….

    ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΚΚΕ-ΟΜΟΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ
    (ΓΕΝΙΚΟΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥ:«O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΜΜΟΡΙΑΚΟΝ ΑΓΩΝΑ»,Τ. Α΄. Σελ. 6,7)
    < Διά τού καταρτισθέντος σχεδίου περί διαμελισμού τής Ελλάδος, όπερ σαφώς εξεδηλώθη εις το Πανσλαυϊκόν Συνέδριον τής Πράγας κατά μήνα Οκτώβριον 1945, εις ήν περίπτωσιν ήθελεν επικρατήσει εν αυτή ο συμμοριτισμός, προεβλέπετο, όπως Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΙΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ και την ενσωμάτωσίν της υπ' αυτήν, παραιτουμένη τών από μακρού διεκδικήσεών της επί τής Ελληνικής Μακεδονίας υπέρ τής Γιουγκοσλαυϊας, ενώ Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΪΑ ΘΑ ΕΠΕΤΥΓΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και την ενσωμάτωσιν ταύτης εις το νέον κράτος τής "Ομοσπόνδου Μακεδονίας", όπερ θα απετέλει τμήμα τής "Ομοσπόνδου Λαϊκής Δημοκρατίας τής Γιουγκοσλαυϊας". Διά την ΑΛΒΑΝΙΑΝ προωρίζετο η περιοχή τής Τσαμουριάς περιλαμβάνουσα το ΔΥΤΙΚΟΝ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.
    Ούτω διά την "Ελληνικήν Λαϊκήν Δημοκρατίαν" τών Ελλήνων κομμουνιστών θα απέμενε μόνον η ΝΟΤΙΩΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ!!>

Comments are closed.