Ρε Κοτζιά …Μιας και ρωτάμε επιστήμονες

Για ρωτα τους αμα ο Μεγα Αλλεξανδρος ειναι Ελληνας. Οι επιστημονες θα πουνε ναι οι απλοι ανθρωποι θα πουνε οτι ειναι Μακεδονας. Δεν θα πεταξουμε εμεις την πραγματικοτητα και την ιστορια στα σκουπιδια επειδη ο μεσος ανθρωπος ειναι ηλιθιος και ασχετος.
Γιατι αραγε παει ο κοσμος κατα διαολου μηπως γιατι χαρη συναισθηματων και παγκοσμιοποιησης ξεχανμε την πραγματικοτητα και την ιστορια για παραμυθακια τυπου “θα ζησουμε ολοι μαζι καλα και ωραια” και “ο σοσιαλισμος δουλευει, απλα δεν εχει εφαρμοστει ποτε” Οχι φυσικα και δεν θα το κανουμε γιατι μπορεις να αγνοεις την πραγματικοτητα αλλα δεν μπορεις να αγνοεις τις επιπτωσεις του να ανγοεις την πραγματικοτητα. Οι επιπτωσεις ειναι αληθινες, τα παραμυθια που εχει στο κεφαλι σου οχι. Αλλα τι περιμενεις απο λαο που εχει αποδεκτει οτι στο μελλον θα γινει πολεμος με την τουρκια χρησιμοποιοντας τους μουσουλμανους που εισβαλουνε στην χωρα καθημερινα και τοτε θα γινει μερος της τουρκιας, και για αυτο ειναι υπερ της ΕΕ ωστε να γινει μια τεραστια ΕΕ με στρατο για να μας προστατεψει η ΕΕ απο την εξαφανιση μας οταν εμεις οι ιδιοι παμε σε αλλες χωρες να δουλεψουμε και να ζησουμε.

αναγνωστης

loading...

4 thoughts on “Ρε Κοτζιά …Μιας και ρωτάμε επιστήμονες

  1. Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΛΑΒΟΦΩΝΗ ΚΟΤΑ, ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΑ ΚΟ ΚΟ ΚΟ

  2. ΤΟ 1932 Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ 4Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (6/3/1932) ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΙΖΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥΣ.
    ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.
    ΣΚΟΠΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.
    ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

  3. ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ

  4. ΠΡΟΔΟΤΗ ΘΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ

Comments are closed.