Λοβέρδος: Εκτιμώ τη Μαριλίζα, αλλά… έχει μηδενική επιρροή στην κεντροαριστερά

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, «άδειασε» τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με το γάντι.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας για τη συμμετοχή της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στην κυβέρνηση δήλωσε: «Δεν μπορώ να παραβλέπω ότι η πολιτική επιρροή αυτής της διεύρυνσης είναι μηδενική. Θα μιλήσω για την κα Ξενογιαννακοπούλου.
Εδώ έκανε διεύρυνση με πρόσωπο που εκτιμώ, που δεν θα μιλήσω σε βάρος της αλλά δεν έχει επιρροή στο χώρο της κεντροαριστεράς» είπε ο κ. Λοβέρδος για να προσθέσει ότι συνεπώς «από την πλευρά της πολιτικής διεύρυνσης απέτυχε» η κίνηση Τσίπρα.

Σε ερώτηση σχετικά με τις πιθανότητες που έχει το Κίνημα να πάρει πίσω τους ψηφοφόρους που έχασε από το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λοβέρδος απάντησε:« Η απογοήτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ και η διάψευση οδηγεί έναν κόσμο δεν ξέρω πόσο, θα το δείξουν οι εκλογές σε επαναπατρισμό. Εμείς έχουμε στόχο αυτούς τους ανθρώπους να τους πείσουμε να μας ψηφίσουν, αφού δεν θα ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δεδομένο δημοσκοπικά και πολιτικά. Αυτός είναι ένας στόχος ο οποίος, κατά τη γνώμη μου, δεν επιτυγχάνεται με διπλές γραμμές. Επιτυγχάνεται με μια σαφήνεια πολιτική με ευθύ πολιτικό λόγο, πολιτικό λόγο αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικό λόγο ίσων αποστάσεων ή οτιδήποτε άλλο»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]