Οι κύριοι υπεύθυνοι για την καταστροφή στη Μάνδρα και στο Μάτι είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Και τούτο διότι και οι δυο τους, από δεκαετίες τώρα, είχαν αφήσει να γιγαντωθούν οι παρανομίες στις περιοχές αυτές αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές τις χώρας μας. Σε ό, τι αφορά στη Μάνδρα που πλημμύρισε και χάθηκαν ζωές γέμισαν την περιοχή και τα ρέματα με μπαζώματα και κτίσματα πάνω στα μπαζωμένα!!!!!!!
Δε μερίμνησαν τουλάχιστον να φτιάξουν τεράστιους χάνδακες για την αποδρομή των νερών προς τη θάλασσα. Όλο το χώμα από το λεκανοπέδιο που το έβγαζαν τα σκαπτικά μηχανήματα για να κτιστούν πολυκατοικίες μεταφέρθηκε στη Μάνδρα για τα μπαζώματα. Γι αυτό και η λάσπη με το νερό στις πλημμύρες είχαν κατακόκκινο χρώμα σε πολτό, χωρίς πέτρες μέσα , όπως είναι το χώμα στο λεκανοπέδιο που σκάφτηκε. Σε ό, τι αφορά στο Μάτι εκεί κι αν έκαναν το μεγαλείο της παρανομίας τους: στενότατοι δρόμοι χωρίς διεξόδους με φαρδείς δρόμους προς τη θάλασσα, συρματοπλέγματα και μαντρότοιχοι παντού που έφρασσαν τη διέξοδο προς τη θάλασσα, ιδιωτικοποίηση της παραλίας με κρυφούς δρομίσκους και σκαλοπατάκια από “ιδιοκτήτες” που την ιδιωτικοποίησαν ,έλλειψη κρουνών και πλατείας κλπ κλπ. Και για όλα αυτά στοχοποίησαν τη Δούρου(!!!!!!!!!!!!) που θα έπρεπε μέσα σ 3 χρόνια να τα γκρεμίσει όλα αυτά και να φτιάξει ρυμοτομικά σχέδια και όλα τα αντιπλημμυρικά έργα που οι άλλοι δεν έφτιαξαν σε 4 δεκαετίες …..Και βεβαίως να ελέγξουν την όποια τυχόν βραδύτητα της πυροσβεστικής και αστυνομίας στις πλημμύρες και φονικές πυρκαγιές αλλά έλεοοοοοος!!!!!!!!! να μη θέλουν τώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , οι μεγάλοι υπεύθυνοι για τις καταστροφές να τα φορτώσουν όλα στη Δούρου και να βγάλουν την ουρά τους απέξω ως βασικοί αίτιοι των μεγάλων αυτών καταστροφών…Έλεοοος!!!!!!

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Οι κύριοι υπεύθυνοι για την καταστροφή στη Μάνδρα και στο Μάτι είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

  1. Εδώ προκύπτει μια νέα θεωρία για το ποιος πταίει όταν εκτελούν κάποιον , ( στην προκειμένη περίπτωση των αδικοχαμένων της Μάντρας , στο Μάτι και αλλού ) , φταίει η βροχή που δεν τους λυπήθηκε , ο Θεός που τους εγκατέλειψε , οι Κυβερνώντες που τους έγραψαν και τους γράφουν ,για να τους θυμούνται όποτε έχουμε εκλογές , οι κάτοικοι που έφτιαξαν ένα σπιτάκι όπου όπου για να στεγάσουν τις οικογένειές τους, ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ και ΝΕΩΝ , αυτοί όλοι απαλλάσσονται λόγω της ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ που τους κατέχει

Comments are closed.