Ωρυόμενος Αλβανός… ιστορικός: «Ποιά Ελλάδα; Δεν υπάρχουν Έλληνες – Όλοι είναι Αλβανοί»! (βίντεο)

Η ανθελληνική προπαγάνδα στην Αλβανία καλά κρατεί και όχι μόνο στα βιβλία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σάλος προκλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με υψηλή τηλεθέαση όταν ιστορικός προσπάθησε να αποδείξει ότι ακόμη και ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι Αλβανός.

«Ποια Ελλάδα; Δεν υπάρχουν Έλληνες. Όλοι είναι Αλβανοί που ντρέπονται να το πουν. Αλβανοί όπως ο μοντέρνος Έλληνας Πρωθυπουργός που έχει παγιδευτεί, όμως, στην παλαιοπολιτική», είπε ιστορικός που εξιστορούσε τα… ανιστόρητα.

Όλα αυτά στην εκπομπή «360 μοίρες» που ξεκίνησε στη νέα τηλεοπτική σεζόν , όπου υπήρξε  μια έντονη και επεισοδιακή συζήτηση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την εκπομπή  ο ερευνητής της ελληνικής μειονότητας, Παναγιώτης Μπάρκας.

Οι καλεσμένοι ήταν ο δικηγόρος  Σπάρτακ Νγκιέλα, η ιστορικός Έλενα  Κοτσάτσι και ο περιβαλλοντολόγος Σαζάν Γκούρι όπου είχαν μια έντονη σύγκρουση με την ερευνητή της ελληνικής μειονότητας, Παναγιώτη Μπάρκα, σε συζήτηση  με  βαλκανική θεματογραφία , που μεταδόθηκε ζωντανά το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου στο τηλεοπτικό κανάλι ‘ Oran News’.

Η θέση του Μπάρκα ότι οι Αρβανίτες είναι Έλληνες που μιλούν αλβανικά, πυροδότησε τη συζήτηση που οδήγησε σε προσβολές και την εγκατάλειψη του στούντιο από τον ερευνητή, Παναγιώτη Μπάρκα.

Ο δικηγόρος, Σπάρτακ Νγκιέλα είχε έντονη λογομαχία με τον ερευνητή της ελληνικής  μειονότητας.

Η  επεισοδιακή συζήτηση άρχισε γιατί ονομάζεται ένα τμήμα του ελληνικού λαού  ‘αρβανίτες’ και, μάλιστα, υπήρχε ο ισχυρισμός ότι  η «Σκιπέρια» (σημερινή Αλβανία)  ονομαζόταν παλιά ‘Αλμπάνι’ και από εκεί έλαβαν την ονομασία.

Μάλιστα, Ο Νγκιέλα  ισχυρίσθηκε ότι  «τέσσερα εκατομμύρια ’Αλβανοί’  δεν επιτρέπεται να μιλούν αλβανικά στην Ελλάδα».

Αυτό πυροδότησε το έναυσμα  μιας έντονης λογομαχίας καθώς ο Μπάρκα κατηγόρησε τους συνομιλητές του ότι βγάζουν δικά τους  ανιστόρητα συμπεράσματα χωρίς να τα τεκμηριώνουν σε ένα θέμα που αρέσκονται οι Αλβανοί να λένε για τους  λεγόμενους αρβανίτες…

loading...

5 thoughts on “Ωρυόμενος Αλβανός… ιστορικός: «Ποιά Ελλάδα; Δεν υπάρχουν Έλληνες – Όλοι είναι Αλβανοί»! (βίντεο)

  1. Ωρυόμενος Αλβανός… Ανιστόρητος Ιστορικός

  2. Είναι αλήθεια ότι ένα μεγάλο μέρος των Πελοπονησίων και σχεδόν 100%
    των νησιωτών είναι Αρβανίτες, εγώ πιστευω ότι οι Αρβανίτες ιταν Ελληνες.

    Βασικά αυτό που έκαμναν ήταν να διώχνουν τους τούρκους και
    να εγκαταστήνοντε αυτοί στα μέρη που απελευθέρωναν.

  3. Αντε ψόφα ρε αλβανικό σκουλίκι που τολμάς να εξομοιώνεις το υπερήφανο Δωρικό φύλο των Αρβανίτων τους εξολοθρευτές της τουρκιάς και χριστιανούς με την σκατομουσουλμανική φάρα σου με μόνη εξαίρεση τους Τόσκηδες του νότου που είναι αρχαίο Ελληνικό φύλο

  4. εσυ το μονο που ξερεις ειναι να κανεις πιπες στους γνησιους κρητικους

  5. Έμμονικέ κιοφτέ εσύ?
    Χαιρετισμούς στην μάμη σου, ρίχτεις ένα φιλάκι στην κωλοτρυπίδα και πέστης,
    χαιρετισμούς από εκείνον τον αγριάνθρωπο Κρητικό!

Comments are closed.